Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Recommended Posts

Ο μιρκός μου έχει ξεροδερμία στην περιοχή πάνω από τή μυτούλα του και στο ένα φρυδάκι.Στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι μια χαρά! Για να μαλακώσει του βάζω λίγο βρεφικό λαδάκι. Έχετε να μου προτείνετα κάτι άλλο?Τι να το κάνω?

Διαφημίσεις

Και μένα το κοριτσάκι μου είχε τέτοιου είδους ξηροδερμία σ΄αυτή την ηλικία και λίγο αργότερα (3 μηνών) και έβαζα μόνο λαδάκι..τίποτα άλλο και κάποια στιγμή έφυγε..Υπάρχει και κάποια κρεμούλα (δεν ξέρω το όνομά της), αλλά δεν της έβαλα...

rouze,

εχουμε το ιδιο προβλημα.

Ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι μπορω να του βαζω λιγη bepanthol.

Nα ρωτησω ομως κατι:Εχει φαγουρα ο μικρος στο μετωπακι του;Προσπαθει να ξυστει,φαινεται να τον ενοχλει;

Γιατι εμενα εχει θεμα.

FWusp3.png

και εμενα ειχε πολυ λιγο στην αρχη τις πρωτες μερες πανω απο τη μυτουλα αναμεσα στα φρυδια και η παιδιατρος μου ειχε πει να παρω το γαλακτωμα τς frezyderm που ειναι ομως και για προσωπο και για σωμα(το γραφει επανω).

το χρησιμοποιουσα εως τον περασμενο μηνα που πλεον αφου δεν υπαρχει κανενα θεμα εχουμε περασει στα κλασσικα fissan proderm κτλ για το σωμα και στο προσωπο δε βαζω τιποτα.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

rouze,

εχουμε το ιδιο προβλημα.

Ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι μπορω να του βαζω λιγη bepanthol.

Nα ρωτησω ομως κατι:Εχει φαγουρα ο μικρος στο μετωπακι του;Προσπαθει να ξυστει,φαινεται να τον ενοχλει;

Γιατι εμενα εχει θεμα.

Δεν έχει φαγούρα, ξαφνικά με την έβγαλε αυτή τη ξηροδερμία.Τι να πω?Ρίτα και εγώ την είδα στο φαρμακείο αυτή τη κρέμα της frezyderm και λέω να την πάρω. Θα ρωτήσω και το γιατρό να μου πει. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!

Διαφημίσεις

εγώ επίσης θα σας πρότεινα την κρέμα της weledα με καλέντουλα για πρόσωπο και σώμα που είναι βιολογική και 100% φυσική και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με χημικά.

Αν στείλετε email στο [email protected] σας στέλνουν κατάλογο με όλα τα προιόντα όπου και μπορείτε να τα πάρετε πιο φθηνά από τα καταστήματα βιολογικών (τα φέρνει μια κοπέλα από την Γερμανία).

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Ο μιρκός μου έχει ξεροδερμία στην περιοχή πάνω από τή μυτούλα του και στο ένα φρυδάκι.Στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι μια χαρά! Για να μαλακώσει του βάζω λίγο βρεφικό λαδάκι. Έχετε να μου προτείνετα κάτι άλλο?Τι να το κάνω?

τίποτα άλλο, λαδάκια και καμια κρεμούλα ενυδατική...θα φύγει...

eNeap2.pngNziDp2.png

και μενα το ιδιο καλη μου..το λενε νινιδα οι παλιοι...

του βαζω λαδακι και κρεμουλα της fryziderm που χρεισιμοποιω τα προιοντα της και κανει καλο πιστευω..

του τριβω το κουτελακι..και το σκουπιζω με πανακι...πιστευω να φυγει..

πως τα πατε καλη μου????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

και μενα το ιδιο καλη μου..το λενε νινιδα οι παλιοι...

του βαζω λαδακι και κρεμουλα της fryziderm που χρεισιμοποιω τα προιοντα της και κανει καλο πιστευω..

του τριβω το κουτελακι..και το σκουπιζω με πανακι...πιστευω να φυγει..

πως τα πατε καλη μου????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις