Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κρέμα σύσφιξης μετά την εγκυμοσύνη

kamelia8

Recommended Posts

Γέννησα πριν από 1 μήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κρέμα σύσφιξης και επανόρθωσης. Ραγάδες δεν έχω, τη θέλω περισσότερο για κυτταρίτιδα και γενική επανόρθωση της κοιλιάς και των γλουτών.

Έχω ακούσει για κάποιες της elancyl, της fredyderm, της mustela και μία με φύκια guam, αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω...

Επίσης θέλω να είναι συμβατή με το θηλασμό.

Ποια προτείνετε;

Life's what you make it!

Διαφημίσεις

Γέννησα πριν από 1 μήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κρέμα σύσφιξης και επανόρθωσης. Ραγάδες δεν έχω, τη θέλω περισσότερο για κυτταρίτιδα και γενική επανόρθωση της κοιλιάς και των γλουτών.

Έχω ακούσει για κάποιες της elancyl, της fredyderm, της mustela και μία με φύκια guam, αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω...

Επίσης θέλω να είναι συμβατή με το θηλασμό.

Ποια προτείνετε;

εμενα μ αρεσουν πολύ της guam οι κρεμες αλλα κ τ φυκια π εχει κ τυλίγεσαι,

κι εγώ πριν από εναν μήνα γέννησα και χρησιμοποιώ τη cellu slim της Elancyl - είχαν μείνει δυο συσκευασίες από περσι το καλοκαίρι, χεχε.. :P

Νιώθω καλύτερα σε σχέση με πριν, γενικά "λειαίνει" την όλη περιοχή, απλά καταλήγω στη διαπίστωση που έκανα και τα προηγούμενα χρόνια, ότι μόνο σε συνδυασμό με γυμναστική βλέπεις τελικά σημαντική διαφορά. Δεν ξέρω αν είναι συμβατή με θηλασμό πάντως, εγώ την ξεκίνησα αφού τον κόψαμε.

Το somatoline να πω την αλήθεια πριν από χρόνια που το έβαζα επί 5-6 μήνες δε νομίζω πως μου έκανε κάτι.

Όταν αποφασίσεις ποιο θες, ψάξε online για προσφορές από φαρμακεία, συμφέρει σημαντικά. ;)

27pzp3.png

qIUIp2.png

Σαφώς πρέπει να συνδυάζεται με διατροφή, την οποία είχα έτσι κι αλλιώς στην εγκυμοσύνη και τη συνεχίζω και γυμναστική, την οποία θα αρχίσω μόλις πάρω το οκ από τη γιατρό.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Life's what you make it!

Διαφημίσεις

Και εγω γεννησα πριν απο ενα μηνα.. Θελα να παρω μια κρεμα για συσφιξη κοιλιας.ποια να παρω??. Φοραω ηδη ενα εσωρουχο λαστεξ.. Θελω επισης να ρωτησω απο ποτε επιτρεπετε να ξεκινησω να κανω κανα κοιλιακο το πρωι με το που ξυπναω. Κανει απο τωρα?? Δεν λεω γυμναστικη κανονικη,λεω καθε πρωι που σηκωνομαι να κανω 20 κοιλιακους! Κανει??

Soupergirl μαζι παμε εμεις ε!!!,

Α βρε κοριτσια ειδα πως λετε για διατροφη. Δηλαδη τωρα που θυλαζεται τι ακριβως τρωτε? .? Εγω τρωω γλυκα και ψωμι αρκετο μαλλον αυτα πρεπει να κοψω!!

Γιαννα πως γεννησες; αν εκανες κτ πρεει να περιμενεις νομιζω μεχρι το τριμηνο για κοιλιακους. Εγω κανω διατροφη 1500 θερμιδων αλλα η ζυγαρια δεν κατεβαινει και πολυ, γενικα εχω ακουσει οτι στο θηλασμο δε χανεις ευκολα..

Φυσιολογικα γεννησα! Πως κανεις την διαιτα με τις θερμιδες? Τρως οοοοτι να ναι απλα να μην ξεπερνας τις θερμιδες?? Και που βρισκεις ποσες θερμιδες πρεπει να τρως. Και πως μετρας τις θερμιδες εχεις βιβλιαρακι??

γιαννα μην κανεις κοιλιακους από τωρα μπορει να κανεις ζημια, μετα το διμηνο, να επανελθει η μητρα, η πυελος κτλ

εγω εχει 4 μηνες που γεννησα και σχεδόν εχω επανελθει χωρις διαιτα, μετα τους 2 μηνες αρχισα να προσεχω (περπατουσα όμως κάθε μερα από την εικοστη μερα ) αλλα όταν πηγα να κανω διαιτα επηρεαστηκε το γαλα (ξερω ότι πολλες κοπελες δε συμφωνουν αλλα κορίτσια εγω αυτό παρητηρησα ισως γιατι είμαι αδυνατη δε ξερω... ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα ), οποτε πλεον τρωω κανονικα και όχι μονο η ζυγαρια κατεβαινει σιγα σιγα (μου εμειναν 2 κιλα) αλλα και η κοιλια μου εχει επανελθει σχεδόν τελεια, οποτε μην ανησυχείτε ΚΑΘΟΛΟΥ, είναι πολύ νωρις ακομη

α και η κυτταριτιδα της εγκυμοσύνης φευγει επισης, ενταξει υπαρχει μια μικρη χαλαρωση αλλα θα τη φτιαξουμε και αυτή

και τελος γιαννα, αρχικα μου ηταν αδυνατο να προσεχω, απορω πως δεν εφαγα και το μωρο!

Διαφημίσεις

Στην αρχη με το θηλασμο ειχα τρελες λιγουρες, ουτε εγκυος ετσι! Ξεκινησα τη διαιτα οταν μπηκμε στον εκτο μηνα ΑΛΛΑ ειχα πολλα κιλα και πριν μεινω εγκυος. Πηγα σε διατροφολογο ο οποιος μου ειπε να κοψω τα εξης: αναψυκτικα, ψωμι, χοιρινο κρεας, αρνι, ζυμαρικα να τρωω μονο ολικης αλεσης, ψωμι τ τοστ, δημητριακα, γλυκα εννοειται και απο τυρι τρωω μονο κοτατζ και κουαρκ. Μπορω να φαω κριθαρενια παξιμαδια, πατατα (2 μεγαλες), ρυζι αναποφλοιωτο, κινοα, κεχρι, φαγοπυρο. Και να μην βαζω δυο ζωικες τροφες στο ιδιο γευμα, πχ κρεας και τυρι. Τρωω πολυ γιαουρτι, κεφιρ, γαλα αμυγδαλου η κατσικισιο. Εμενα δε μου μειωθηκε το γαλα, αλλα ειναι αναλογα τη μανουλα. Επισης επειδη ειμαι ολη κερα σπιτι, κατεβασα δυο βιντεο με προγραμμα γυμναστικς 20λεπτο αεροβια και οταν εχω χρονο το κανω και πολυ μου αρεσει!! Ισως σε συδιασμο με ολα αυτα να δουλεψε και η κρεμα για τη συσφιξη και την κυτταριτιδα.

bouba,

καλα κανεις και εγω εχω διαφορα dvd και θα τα κανω από σεπτεμβρη παλι, προς το παρον περπαταω και κολυμπαω,

φοβερη είναι η <θεραπεια> της guam με τη λασπη αλλα είναι λιγο ακριβη, οποτε σκεφτηκα να <αντιγραψω > καποια συστατικα της και να φτιαξω κατι μονη μου

bouba,

καλα κανεις και εγω εχω διαφορα dvd και θα τα κανω από σεπτεμβρη παλι, προς το παρον περπαταω και κολυμπαω,

φοβερη είναι η <θεραπεια> της guam με τη λασπη αλλα είναι λιγο ακριβη, οποτε σκεφτηκα να <αντιγραψω > καποια συστατικα της και να φτιαξω κατι μονη μου

;)

Αληθεια τι περιεχει αυτη η λασπη;;;

;)

Αληθεια τι περιεχει αυτη η λασπη;;;

αν και ηθελα να είμαι η μονη χωρις κυτταριτιδα σε αυτό το φορουμ θα σου πω:D:D:D

εχει φυκια και αργιλο κατά κυριο λογο, θα παραγγειλω και θα κανω να δω αν γινεται ετσι δουλεια

• 3 εβδομάδες μετά...

Όντως Γιάννα, εμείς πάμε σετ!

Εγώ πάντως λέω να περιμένω κανα δυο χρόνια, βρήκαν λέει το φάρμακο για την κυτταρίτιδα και θα κυκλοφορήσει του χρόνου στην Αμερική! :P

Επί του παρόντος κάθε μέρα λέω να ξεκινήσω γυμναστική και κάθε μέρα κάτι γίνεται και τρέχω πανικόβλητη με το παιδί αγκαλιά να κάνω δουλειες. Κ..λοκρέμα (που λέει και μια φίλη μου) ξεκίνησα σχεδόν μετά τη γέννα και νομίζω κάνει δουλειά - κατά περίεργο τρόπο δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω πολλή όρεξη. Θέλω να πω, έχω κάνει τις αμαρτίες μου όταν παρασύρομαι, αλλά με το τρέξιμο που έχω εν γένει ξεχνάω να φάω - σήμερα το θυμήθηκα στις 3μιση το μεσημέρι ότι ήμουν όλη μέρα μ' ένα ποτήρι νερό! Πώς ήμουν παλιά δλδ; καμία σχέση!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Souper girl εγω να δεις τρεξιμο με τα δυο μωρα!

Παρολα αυτα τρωω!!!!

Βεβαια με τοοοοοση κουραση και τρεξιμο ολη μερα νομιζω τα χανω....

Ειμαι ηδη -8 κιλα απο την γεννα..(45ημερων)

Κοριτσια πηρα μια κρεμα σχετικα καινουργια νομιζω ειναι της freezy derm και λεγετε adbomen care..καπως ετσι...πολυ καλη βρε κανει καλη δουλεια .την βαζω καμια δεκαρια μερες και ηδη φαινεται μικρη διαφορα..κανει λεια την κοιλια και φαινεται ωραια η κοιλια!!! Την βαζω πρωι βραδυ και φοραω ενα εσωρουχο λαστεξ την μερα..απο βδομαδα θα παω και στον γιατρο και αν μου δωσει ντο οκ ισως ξεκινησω στο χαλαρω κανα κοιλιακο σπιτι...

Η κρεμα κοστιζει στα φαρμακεια 23? αλλ εγω την παραγγειλα απο ιντερνετ 13!!!!!!!!!!!!

Απο βδομαδα θα παρω και αλλες 3 να τις εχω να γλυτωσω και εξοδα αποστολης!!χαχα

Την συτηνω παντως ουτε εγω περιμενα να κανει δουλεια..

Αα δεν ειχα παρει και κιλα στην γεννα..μονο 6 η7...και ετρωγαααα πολυυυυ..αλλα ειμαι και γεματη απο παντα..88κιλα.. 1.73 υψος...

Δεν μου φαινεται οτι ειμαι τοσα κιλα παντως!!!

Souper girl εγω να δεις τρεξιμο με τα δυο μωρα!

Παρολα αυτα τρωω!!!!

Βεβαια με τοοοοοση κουραση και τρεξιμο ολη μερα νομιζω τα χανω....

Ειμαι ηδη -8 κιλα απο την γεννα..(45ημερων)

Κοριτσια πηρα μια κρεμα σχετικα καινουργια νομιζω ειναι της freezy derm και λεγετε adbomen care..καπως ετσι...πολυ καλη βρε κανει καλη δουλεια .την βαζω καμια δεκαρια μερες και ηδη φαινεται μικρη διαφορα..κανει λεια την κοιλια και φαινεται ωραια η κοιλια!!! Την βαζω πρωι βραδυ και φοραω ενα εσωρουχο λαστεξ την μερα..απο βδομαδα θα παω και στον γιατρο και αν μου δωσει ντο οκ ισως ξεκινησω στο χαλαρω κανα κοιλιακο σπιτι...

Η κρεμα κοστιζει στα φαρμακεια 23? αλλ εγω την παραγγειλα απο ιντερνετ 13!!!!!!!!!!!!

Απο βδομαδα θα παρω και αλλες 3 να τις εχω να γλυτωσω και εξοδα αποστολης!!χαχα

Την συτηνω παντως ουτε εγω περιμενα να κανει δουλεια..

Αυτή που είναι μωβ λες ε; Εγώ τη χρησιμοποιώ και τώρα που είμαι έγγυος σε μπούτια και γλουτούς. Αν μπορείς στείλε μου από που τις παραγγέλνεις

Ναι αυτη που ειναι μοβ...πολυ καλη..θα δεις και μετα την γεννα..

Με το καλοο..ποτε??

Γραψε στο google το ονομα τις κρεμας και τιμη.. Μπες σε καποιο απο αυτα που σου βγαζει και θα δεις ποιο φαρμακειο το πουλαει στην καλυτερη τιμη..

Αν δεν κανω λαθος απο εκει που την παρηγγειλα εγω λεγοταν love farmagy..

Κατσε ουτος η αλλιως θα παραγγειλω κ εγω σημερα θα σου στειλω το ling

Λοιπον ειναι πολυ ευκολο..

Γραφεις στο google adbomen care τιμη

Και μπαινεις στο δευτερο που σου βγαζει που λεει best price..

Και εκει σου βγαζει ολα τα φαρμακει σε τι τιμη την πουλανε..εσυ διαλεγεις την φθηνοτερη!!!

Αληθεια εσυ ποσο την αγοραζεις??

Αυτή που είναι μωβ λες ε; Εγώ τη χρησιμοποιώ και τώρα που είμαι έγγυος σε μπούτια και γλουτούς. Αν μπορείς στείλε μου από που τις παραγγέλνεις

Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά είσαι σίγουρη ότι επιτρέπεται να τη χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Δε θυμάμαι καθόλου, γύρω στα 23??Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε φανεί ακριβή...Αφού επιτρέπεται στο θηλασμό δεν θα έχει πρόβλημα και τώρα μωρέ...Άλλωστε δε τη βάζω κοιλιά , μόνο μπούτια, γλουτούς και πλέον τελειώνω την 38η εβδομάδα οπότε ο μπόμπιρας είναι έτοιμος!:cool:

Δε θυμάμαι καθόλου, γύρω στα 23??Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε φανεί ακριβή...Αφού επιτρέπεται στο θηλασμό δεν θα έχει πρόβλημα και τώρα μωρέ...Άλλωστε δε τη βάζω κοιλιά , μόνο μπούτια, γλουτούς και πλέον τελειώνω την 38η εβδομάδα οπότε ο μπόμπιρας είναι έτοιμος!:cool:

ok τότε, απλά αναρωτήθηκα! :)

Μου είπε μια γνωστή που είχε πάρει 35 (!) κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασε και ξαναείναι μια σταλιά τώρα ότι τη βοήθησε πολύ το πράσινο τσάι γιατί ρύθμισε τον μεταβολισμό της. Όταν δλδ κόλλησε η ζυγαριά και δεν έχανε άλλο άρχισε να πίνει δυο κούπες την ημέρα (χωρίς ζάχαρη εννοείται!), σε σταθερά διαστήματα, με 12 ώρες περίπου διαφορά και έτσι έχασε και τα υπόλοιπα.

Ξεκινάω από σήμερα τσάι μαζί με τις κρέμες κτλ, άντε να δούμε!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Ααα ωραιο αυτο! Και τωρα που το λες το εχω ακουσει και εγω για το πρασινο τσαι...απο σουπερ μαρκετ το περνουμε????

Soupergirl ποσα κιλα σου εχουμ μεινει??

Εμενα τιποτα..

Αλλα γενικα θελω να χασω 6-7 κιλα σταδιακα γιατι απο πριν ειχα παραπανο κιλα..(βλεπεις ηταν και η πρωτη εγκυμοσυνη κοντα κοντα..στους 7μηνες ξανα εμεινα..)

• 1 month later...

κορίτσια πριν απογοητευτείτε με τις κρέμες ελέγξτε και τους κοιλιακούς σας μήπως έχετε πάθει διάταση (diatasis recti) ψάξτε το στο ιντερνετ έχει πολλά βίντεο για να δείτε τι είναι και να κάνετε αυτοεξέταση. Μπορεί για αυτό να μην έχει μαζέψει η κοιλιά ακόμα κι επίσης θέλει προσοχή να μην τραυματίσετε περισσότερο τους κοιλιακούς και πάθετε ζημιά. Εγώ μετά τη δεύτερη γέννα το έπαθα κι ευτυχώς το ανακάλυψα γιατί δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνει αυτό!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...