Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψαχνω γιατρο για hpv στην εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Καλησπερα

Γραφω το θεμα μου και εδω μηπως και βρεθει καποια κοπελα να με βοηθησει !!!

Εχω hpv απο το 2009 εκανα κωνοειδη και μονο το τελευταιο χρονο τα 2 τεστ βγηκαν καθαρα !!

Επειδη μετακομισα προσφατα δεν εχω το παλιο γιατρο μου και ψαχνω καποια κοπελα που να εχει παρομοιο ιστορικο με εμενα και να εκανε ομαλα την γεννα της !!

Περιοχες Φαληρο , Πειραια και γυρω

φοβαμαι παρα πολυ για υποτροπη του ιου τωρα στην εγκυμοσυνη !!

Ελπιζω να μη γινομαι κουραστικη και ευχαριστω προκαταβολικα

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Εκανα και εγω την ιδια επεμβαση το 11 στην αθηνα και τωρα ειμαι εγκυος 5 εβδομαδων...απο οσο ξερω δεν εχεις προβλημμα με τον ιο στη εγκυμοσυνη αλλα εαν εχεις στην γεννα κονδυλωματα εμφανη! Παρολα αυτα την επεμβαση την εκανα στον κυριο βλαχο ειναι στην κηφισιας...εινα γυναικολογος ογκολογος και απο οσο θυμαμαι συνεργαζεται με το αλεξανδρα και με το μητερα....

Καλησπερα! Εκανα και εγω την ιδια επεμβαση το 11 στην αθηνα και τωρα ειμαι εγκυος 5 εβδομαδων...απο οσο ξερω δεν εχεις προβλημμα με τον ιο στη εγκυμοσυνη αλλα εαν εχεις στην γεννα κονδυλωματα εμφανη! Παρολα αυτα την επεμβαση την εκανα στον κυριο βλαχο ειναι στην κηφισιας...εινα γυναικολογος ογκολογος και απο οσο θυμαμαι συνεργαζεται με το αλεξανδρα και με το μητερα....

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση !!

Δεν εχω εμφανη κονδυλωματα μονο αλλοιωσεις στον τραχηλο

Θα ηθελα να μου δωσεις τα στοιχεια του κυριου Βλάχου , που ακριβως στην Κηφισιας ?!

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση !!

Δεν εχω εμφανη κονδυλωματα μονο αλλοιωσεις στον τραχηλο

Θα ηθελα να μου δωσεις τα στοιχεια του κυριου Βλάχου , που ακριβως στην Κηφισιας ?!

Γεωργιος βλαχος...λεωφορος κηφισιας 118Α.... εγω πηγαινα απο σταση πανορμου εβγαινα στην κηφισιας και το περνεο προς το πανω ειναι πολυ κοντα! 2106927742