Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθισματάκι Inglesina Huggy multifix

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Είμαι μια νέα μαμά και έχω αγοράσει το καθισματάκι αυτοκινήτου huggy multifix της Inglesina για την 3 μηνών κορούλα μου..Η μικρή γεννήθηκε μικρή (2300) και όταν την βγάλαμε από το μαιευτήριο οι μαιες μια χαρά την έβαλαν στο παραπάνω καθισματάκι γιατί χωρούσε άνετα..Τώρα όμως η μικρή είναι 4500 και βλέπω πως στο συγκεκριμένο καθισματάκι δυσανασχετεί..Είναι σαν καθιστό(δεν κάθεται ακόμα),οι ιμάντες δεν κάθονται καλά στους ώμους της(γενικά βλέπω σα να είναι στριγμωμένος ο λαιμός της και να έχει κλίση το κεφαλάκι της προς τα κάτω) και τα μαξιλαράκια που έχουν είναι ενωμένα με ένα σχοινάκι που σκέφτομαι να το κόψω..Γενικά οι προδιαγραφές για το καθισματάκι είναι μέχρι 13 κιλά οπότε σκέφτομαι ότι κάτι κάνω λάθος και δεν βάζω το παιδί σωστά..Έχει καμιά μανούλα το ίδιο καθισματάκι;Νιώθω τελείως χαζή αφού κανένας δεν ρωτάει κάτι παρόμοιο αλλά πρέπει να ρωτήσω..:oops:

Τα πόδια της ακουμπάνε στο κάθισμα του αμαξιού και φυσικά δεν είναι ξαπλωτή..Πάντως δεν μπορεί να μην κάνει αφού αυτό πουλάνε με όλα τα καροτσάκια για νεογέννητα!!

ΥΓ:Μια φίλη μου χάρισε αργότερα(δυστυχώς για αυτό και αγόρασα το 1ο αρχικά) ένα κάθισμα bebe stars(κάπως έτσι) που είναι πιο ξαπλωτό και τη βολεύει καλύτερα αλλά θέλω να ξέρω αν τελικά πέταξα τα λεφτά μου..

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Επειδη εχουμε το συγκεκριμένο καθισμα να ξερεις οτι η λευκη επενδυση βγαινει οταν το μωρακι κλεισε τους 3 μηνες και επισης οι ιμαντες εχουν αλλη μια οπη πιο ψηλα οταν μεγαλωσει το μωρο ωστε να καλυπτουν σωστα οι ζωνες το σωματακι του.. λεει αναλυτικα στις σχετικες οδηγιες του προιοντος. Επισης να θυμασαι οτι κανενα καθισματακι δεν ειναι εντελως ξαπλωτο γι αυτο καιβγενικα τα μικρα μωρουλια δεν πρεπει να ταξιδευουν περισσοτερο απο 45 λεπτα χωρις σταση για να μην ζοριστει η πλατουλα τους.

• 3 weeks later...