Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Γεια σας είμαι 20 χρονών και δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο. Για παραδειγμα μπορει να μου έρθει στις 5 του μήνα και τον επόμενο στις 20, βέβαια ο επόμενος που ακολουθεί θα έρθει χωρις καθυστέριση. Με το αγόρι μου κάνουμε πολύ συχνά σεχ πάντα με προφυλάξεις χωρίς ποτέ να έχει γίνει κάποιο ατύχημα. Το θέμα και το πρόβλημα που με ανχώνει είναι πως έχω καθυστέρηση 19-20 μέρες συν ότι περνάω μια μικρή ουρολοίμωξη αυτές τις μέρες. Μπορεί να οφείλεται απο την ουρολοίμωξη η τόση καθυστέριση?

Επίσης τον μήνα αυτό έχω κάνει και όλα τα μπάνια στην θάλασσα δεν ξέρω αμα παίζει κάποιο ρόλο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σούλα! Απο τη στιγμη της ζωής μου που αδιαθετησα ειχα ασταθη κύκλο και ως εκ τουτου μεγαλο αγχος για ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη μετα την εναρξη της σεξουαλικης μου ζωής. Οπότε σε καταλαβαίνω απολυτα! Η εξέταση που θα σε κάνει να ηρεμισεις λέγεται β χοριακή, ειναι μια απλη εξέταση αιματος με κόστος ιδιο με ενα απο τεστ εγκυμοσυνης που αγοραζουμε απο το φαρμακειο. Πληρωνεις το κοστος της εξετασης αν δεν πας σε δημοσιο νοσοκομειο να την κανεις ή σε γιατρο του εοπυυ που θα σου συνταγογραφησει την εξέταση. Εναλλακτικα μπορεις να κανεις το τεστ σε δημοσιο νοσοκομειο ή σε ιδιωτικο μικροβιολογικη εργαστηριο αφου πρωτα τα γραψεις στο βιβλιαριο σου (εφοσον εχεις) .

Μην ανησυχεις και η γνωμη μου θα ηταν να εξεταστεις απο καποιον γυναικολογο ή ενδοκρινολογο(δημοσιου ή ιδιωτη ή συμβεβλημενου με το ταμειο σου ) για να ρυθμισεις τον κυκλο σου και να μην εχεις αγχος μια ζωή. Στο λέω γιατι εχω πληρωσει πολλα τεστ απο το φαρμακειο στη ζωη μου αδικως!!!

Καλα αποτελεσματα οτι κι αν αποφασισεις να κανεις!

Φιλια!

pszKp2.png

JHmvp2.png