Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θα τα καταφέρεις και εσύ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις εν δύναμη μανούλες

Γιατί και εσύ που διαβάζεις τώρα σε λίγο θα είσαι σίγουρα μανούλα με τον ένα η τον άλλον τρόπο αρκεί να το πιστέψεις και να το ζητήσεις μέσα από τα βάθη της καρδιά σου .Μπορεί να έχεις περάσει πολλά μπορεί να σε έχουν απογοητεύσει μπορεί να έχεις κλάψει πολύ να λες γιατί σε μένα να βρίσκεις ένα βουνό προβλήματα στην πορεία σου και ο χρόνος να είναι ο εχθρός σου, μπορεί μπορεί μπορεί..... Άλλα κανένας , πίστεψε με , κανένας δεν θα σου στερήσει αυτό το όνειρο που θα γίνει πραγματικοτητα. Δεν θέλω να αναφερθώ στο δικό μου πρόβλημα και πω πόσο μεγάλο ήταν γιατί τελικά το πρόβλημα αυτό, πέρα από ηθική σωματική και ψυχολογική στεναχώρια , μου έδωσε την ευκαιρία να αναθεωρήσω πολλά πράγματα, να μπορώ να καταλάβω και να πονέσω με την καθεμιά εδώ μέσα που καταθέτει το πρόβλημα της, να δω τις αντοχές μου και φυσικά το ποιο σημαντικό , να εκτιμήσω κάτι το οποίο πριν κάποια χρονιά το θεωρούσα δεδομένο και '' εύκολο''

θα προσεύχομαι λοιπόν για όλες εσάς και θα εύχομαι σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας αυτό που τόσο πολύ ποθειτε

Διαφημίσεις

Γιατί και εσύ που διαβάζεις τώρα σε λίγο θα είσαι σίγουρα μανούλα με τον ένα η τον άλλον τρόπο αρκεί να το πιστέψεις και να το ζητήσεις μέσα από τα βάθη της καρδιά σου .Μπορεί να έχεις περάσει πολλά μπορεί να σε έχουν απογοητεύσει μπορεί να έχεις κλάψει πολύ να λες γιατί σε μένα να βρίσκεις ένα βουνό προβλήματα στην πορεία σου και ο χρόνος να είναι ο εχθρός σου, μπορεί μπορεί μπορεί..... Άλλα κανένας , πίστεψε με , κανένας δεν θα σου στερήσει αυτό το όνειρο που θα γίνει πραγματικοτητα. Δεν θέλω να αναφερθώ στο δικό μου πρόβλημα και πω πόσο μεγάλο ήταν γιατί τελικά το πρόβλημα αυτό, πέρα από ηθική σωματική και ψυχολογική στεναχώρια , μου έδωσε την ευκαιρία να αναθεωρήσω πολλά πράγματα, να μπορώ να καταλάβω και να πονέσω με την καθεμιά εδώ μέσα που καταθέτει το πρόβλημα της, να δω τις αντοχές μου και φυσικά το ποιο σημαντικό , να εκτιμήσω κάτι το οποίο πριν κάποια χρονιά το θεωρούσα δεδομένο και '' εύκολο''

θα προσεύχομαι λοιπόν για όλες εσάς και θα εύχομαι σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας αυτό που τόσο πολύ ποθειτε

Είναι τόσο γλυκό αυτό που γράφεις και σε ευχαριστούμε πολύ! Ελπίζω να εχεις καταφέρει να αποκτήσεις μωράκι. Ποτέ πριν τα 2 τελευταία χρόνια δε φανταζόμουν πόσο πόνο και πόσο κλάμα θα μπορούσε να μου προκαλέσει αυτό το όνειρο, η απόκτηση ενός παιδιού. Κι εκεί που είχα φτάσει τόσο κοντά στην πηγή....τελειώνει απότομα για μένα το νερό...Ας άκούσει ο Θεός τις προσευχές μας και ας μας στείλει όλες ένα μωράκι...

make_a_wish γλυκιά μου, μακάρι οι ευχές σου να γίνουν πραγματικότητα. Πριν ενάμιση μήνα βίωσα για δεύτερη φορά την απώλεια, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αυτή τη φορά. Μέχρι πρότεινος καμία αισιόδοξη κουβέντα δεν μπορούσε να απαλύνη τον πόνο μου. Το αισιόδοξο είναι πως τις τελευταίες μέρες άρχισα να σκέφτομαι με μεγάλη ανακούφιση την επόμενη εγκυμοσύνη, προσπαθώ να τα βλέπω αισιόδοξα. Το πένθος μου ευτυχώς διαχωρίστηκε από την λαχτάρα μου να αποκτήσω παιδιά. Έχω αρχίσει και το σκεφτομαι, όμως, δεν ξέρω πως θα το βιώσω αυτή τη φορά, φοβάμαι πως τα συναισθήματα θα είναι μπερδεμένα. Ίσως να είναι νωρίς ακόμα και για αυτό τα σκέφτομαι όλα αυτά. Τα λόγια σου πάντως άγγιξαν κατευθείαν την καρδιά μου. Τις καλύτερες ευχές και για εσένα, δεν ξέρω αν έχεις ήδη παιδάκι αν όχι σου εύχομαι γρήγορά να αποκτήσεις. Δύναμη σε όλα τα κορίτσια, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν καλύτερες μέρες με τα μωρά μας στη ζωή μας.φιλιά

Make a wish, εγω γνωριζω οτι τελικα αποκτησες το αγορακι σου, τον Κωνσταντινο αν δεν κανω λαθος εγραψες, και σου ευχομαι απο την ψυχη μου να σου ζησει!!!

Δεν ξερω τι προβληματα ειχες και πως τα ξεπερασες, αλλα χαιρομαι που τα καταφερες.

Εγω σε γνωρισα, γιατι προτεινες το σαιτ με τις παρενθετες μητερες, που εκανε ηδη μια κοπελα μανουλα. Δεν ειναι στα πολυ συντομα πλανα μου, αλλα σε ευχαριστω γιατι μου εδωσες αλλη μια εναλλακτικη. Βεβαια, δεν γνωριζω το κοστος, και αν μπορω να ανταπεξελθω...αν γνωριζεις, θα ηθελα να μου πεις.

Ειμαι 39 με προωρη ωοθ.ανεπαρκεια, αυτοανοσα, θυρεοειδιτιδα, ενδομητριωση, θρομβοφιλια, και δυο αποβολες απο φυσ.συλληψη στο ιστορικο μου. Οπως καταλαβαινεις, εχω περασει κι εγω πολλαααα, και εχω βεβαια πεντε εμβρυακια, που μαζεψα με πολυυυυ κοπο, στην καταψυξη, αλλα, με αυτην την μορφη πολυπαραγοντικης υπογονιμοτητας, εχω ηδη στο μυαλο μου, ως επομενη κινηση, τα δανεικα, κι αν δεν πετυχει κι αυτο, και την παρενθετη πλεον...

Εχω περασει απο ολα τα ψυχοσωματικα σταδια μιας γυναικας που εχει τοσα θεματα και ευτυχως, ειμαι πολυ κοντα στο να κανω ειρηνη με τον εαυτο μου και τον Θεο. Ευχαριστω για το μηνυμα...και την ελπιδα που δινεις σε ολες εμας......

JU4zp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κάντε υπομονή κι όλες θα ανταμειφθείτε για την υπομονή σας.

Όλες θα γίνεται μανούλες με τον α, β ή γ τρόπο. Δεν έχει σημμασία ο τρόπος. Ακόμα και οι μανούλες που υιοθετουν, ίσως να γί ονται μάνες περισσότερο από εμάς τις βιολογικές μάνες. Όταν αρραβωνιάστηκα ήμουν 19 και θυμάμαι ότι είχα πολύ άστατο κύκλο, πολυκυστικές ωοθήκες και ψηλή προλακτίνη. Έτσι είπα δεν θα προσέχω με το άντρα μου γιατί ήμουν με την ιδέα πώς για να κάνω μωρό θα έπρεπε να κάνω θεραπεία για τις κύστες, για την περίοδο, για την προλακτίνη.... Είχαμε καθημερινές ελεύθερες επαφές και ο καιρός περνούσε και εγκυος δεν έμενα και έλεγα είναι από εκείνα τα προβλήματα που ανέφερα-έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να κάνω μωρό εκείνη την περίοδο γιατί σπουδάζαμε. Όμως πάνω που πέρασε 1 χρόνος και δεν έμεινα έγκυος, μου πέρασε μια αναλαμπή να το πώ απτο μυαλό, ότι πρέπει να επισκεφτώ τον γυναικολόγο να αρχίσουμε τις θεραπείες, πρωτα για την περίοδο που ερχόταν καθε 2-3 μήνες, μετα για τις κύστες και μετά για την προλακτίνη.... Για να μην φτάσω στο σημείο να θέλω μωρό κ να μην μπορώ να κάνω. Έκλεισα ραντεβού και πήγα μαζί με τον άντρα μου εννοείτε. Στην εξέταση με βρήκε έγκυο, 5 εβδομάδων, και μετά από 1 μήνα, μάθαμε πως ήταν και δίδυμα μονοζυγωτικά!!!! Σήμερα είμαι 22 χρ και οι κόρες μου 19 μηνών.

Ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου, όλες, μα όλες, να ζήσετε αυτο το πράγμα. Όλες το αξίζετε. Ζητήστε το από τον Θεο με ειλικρίνια, ζητήστε τον απτην Παναγιά μας, είναι μάνα κι αυτή, όλες μας καταλαμβαίνει!! Φιλιά και απέραντην υπομονή σε όλες!

Κοριτσια ολες θα τα καταφερετε μη το βαζετε κατω.Για μενα δεν υπηρχε καν η επιλογη του να τα παρατησω.Ακουγα απο καλες μου φιλες κιολας φρασεις του τυπου: "Ε δε πειραζει μη κανεις παιδια σιγα δεν εγινε και τιποτα" τη στιγμη που εγω πονουσα μετα τις αποβολες που ειχα συν οτι δεν ειχα και πολλα περιθωρια χρονου αφου εχω "γερασμενες" ωοθηκες.Οπως επισης και το οτι σκεφτομουν τα ξενα ωαρια και ακουγα φρασεις του τυπου:"Και θα δεχοσουν να το κανεις αυτο;Να κανεις ενα παιδι ξενο;Εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο..κλπ κλπ κλπ"Ηθελα να τους πω οτι τελικα ο ανθρωπος ολα τα χωνευει οπως επισης και μαθαινει να ζει με ολα του τα προβληματα γι αυτο και επιβιωνει και συνεχιζει να ζει.Τελικα εκανα με τα δικα μου ωαρια παρολο που τελικα παλι ειχα αιμοραγιες και εχασα τα αλλα 2 εμβρυακια γτ ηταν 3 μετα απο εξωσωματικη.Ε ναι λοιπον τα καταφερα και αφου τα καταφερα εγω που ουτε ο γιατρος δεν το πιστευε βρε κοριτσια σιγουρα μπορειτε κι εσεις :D:D:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

kalimera!!! Egw prin mia ebdomada eixa 2h pallindromi kyhsh... eimaste sto stadio twn eksetasewn kai eimai poly fobismeni... i syllhpsh egine fysiologika kai poly eukola alla kai pali de stathikame tyxeroi...

Νατασα λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου :( Ψαξου οσο μπορεις μην το αφηνεις ετσι.Ειναι κριμα μπορει να βρεθει τελικα η αιτια κι ακομα κι αν σου λενε οτι ηταν τυχαιο δε πειραζει.Καλυτερα να ψαχτεις και να μην εχεις τπτ παρα να σου ξανατυχει επειδη το αφησες ετσι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσια ολες θα τα καταφερετε μη το βαζετε κατω.Για μενα δεν υπηρχε καν η επιλογη του να τα παρατησω.Ακουγα απο καλες μου φιλες κιολας φρασεις του τυπου: "Ε δε πειραζει μη κανεις παιδια σιγα δεν εγινε και τιποτα" τη στιγμη που εγω πονουσα μετα τις αποβολες που ειχα συν οτι δεν ειχα και πολλα περιθωρια χρονου αφου εχω "γερασμενες" ωοθηκες.Οπως επισης και το οτι σκεφτομουν τα ξενα ωαρια και ακουγα φρασεις του τυπου:"Και θα δεχοσουν να το κανεις αυτο;Να κανεις ενα παιδι ξενο;Εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο..κλπ κλπ κλπ"Ηθελα να τους πω οτι τελικα ο ανθρωπος ολα τα χωνευει οπως επισης και μαθαινει να ζει με ολα του τα προβληματα γι αυτο και επιβιωνει και συνεχιζει να ζει.Τελικα εκανα με τα δικα μου ωαρια παρολο που τελικα παλι ειχα αιμοραγιες και εχασα τα αλλα 2 εμβρυακια γτ ηταν 3 μετα απο εξωσωματικη.Ε ναι λοιπον τα καταφερα και αφου τα καταφερα εγω που ουτε ο γιατρος δεν το πιστευε βρε κοριτσια σιγουρα μπορειτε κι εσεις :D:D:D

Κι εγω γερασμενες ωοθηκες εχω Cacao και πολλα αλλα... δεν νομιζω οτι εχω το κουραγιο για πολλες ακομη εξωσωματικες, αλλα θα κανω την δευτερη προσπαθεια μου τον οκτωβρη, με τα "στραπατσαρισμενα" εμβρυακια μου, και σιγα-σιγα, αν δεν πετυχει θα σκεφτω και τα δανεικα. Κι εγω εχω ακουσει τετοια σχολια και χειροτερα που δεν θελω να αναφερω καν, και για τα δανεικα και ειδικοτερα για τις αποβολες μου...αλλα εμαθα να μην δινω σημασια! Σημασια βεβαια, στην επιτυχια, την μεγαλυτερη, εχει να ειναι για το καλο του καθενος οτι γινεται, και να το θελει ο Θεος. Και σε σενα, ευτυχως το ηθελε! Να χαιρεσαι λοιπον το σοκολατακι σου, που ηρθε για να σβησει καθε πικρα του παρελθοντος...!!!

JU4zp3.png

Κι εγω γερασμενες ωοθηκες εχω Cacao και πολλα αλλα... δεν νομιζω οτι εχω το κουραγιο για πολλες ακομη εξωσωματικες, αλλα θα κανω την δευτερη προσπαθεια μου τον οκτωβρη, με τα "στραπατσαρισμενα" εμβρυακια μου, και σιγα-σιγα, αν δεν πετυχει θα σκεφτω και τα δανεικα. Κι εγω εχω ακουσει τετοια σχολια και χειροτερα που δεν θελω να αναφερω καν, και για τα δανεικα και ειδικοτερα για τις αποβολες μου...αλλα εμαθα να μην δινω σημασια! Σημασια βεβαια, στην επιτυχια, την μεγαλυτερη, εχει να ειναι για το καλο του καθενος οτι γινεται, και να το θελει ο Θεος. Και σε σενα, ευτυχως το ηθελε! Να χαιρεσαι λοιπον το σοκολατακι σου, που ηρθε για να σβησει καθε πικρα του παρελθοντος...!!!

Σ ευχαριστω!!Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει οτι ολα αυτα ειναι παρελθον πλεον.Παντως για τα δανεικα ωαρια εχω να σου πω οτι αν τελικα το αποφασισω για επομενο παιδι δεν προκειται να πληροφορησω κανεναν.Ουτε τη κολλητη μου που μου εδινε κουραγιο λεγοντας μου σγα μωρε μη κανεις παιδια δε πειραζει και τετοιες βλακειες.Αφου ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος να το κατανοησει και να το αποδεχτει δε θα καθομαι εγω να σκαω με τα χαζα σχολια τους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Κι εγω σε κανενα χρονο σκεφτομαι να καταψυξω τπτ γτ για δευτερο παιδι αμεσα τα οικονομικα μας δεν αντεχουν.Ελπιζω να εχω κανενα ωαριο μεχρι τοτε.Το μονο που με απασχολει πολυ τωρα πια για τα δανεικα ωαρια ειναι οτι δεν θα ειναι βιολογικα αδερφακια με τη μπεμπα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εμενα που γυρισαν και μου ειπαν να ιοθετισω την στιγμη που είμαι 35 χρονων και θελω να προσπαθισω για μια δευτερη φορα , γιατι μου κοβουν τα φτερα ???? Ενταξη δεν αντιδρω στην ιοθεσια ενός παιδιου αλλα την στιγμη που εχω έναν τομο εξετασεις που είναι καλες γιατι να μην προσπαθισω στο κατω κατω εγω θα παρω τα φαρμακα εγω θα τα περασω το μονο που θελω είναι να με εμψυχωνουν θετικα . Βλεπω την μονη λυση να κλεισω το τηλεφωνο και να χαμηλωσω το κουδουνι του σπιτιου μου .

Κοριτσια τι να σας πω. Σας θαυμαζω για το θαρρος σας κ την υπομονη σας κ την επιμονη σας. Εγω δεν μπορω να σας καταλαβω γιατι δεν εχω περασει κατι αντιστιχο. Μετα απο μια αποβολη που ειχα, εχω ενα αγορακι 17 μηνων κ πριν 11 μερες ο Θεος κ η Παναγια βοηθησαν κ εγινα παλι μανουλα. Σας θαυμαζω ομως κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε ενα μωρακι με οποιον τροπο.. Σας το λεω με ολη την δυναμη της ψυχης μου..πιστεψτε το κ προχωριστε.. Ο Θεος κ η Παναγια μαζι σας...

Katia1983, ΡΕΑ REA,peny75,γιαννα!,aspasia78 ,Cacao, Mytwinsroses ,natasa.S

καταρχήν καλησπέρα σε όλες σας και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογία

αν και δεν είχα σκοπό να σας κουράσω με ιστορικό μου, μιας και το έχω αναφέρει σε πάνω από δέκα γυναικολόγουσ , ανοσολογους , αιματολογους κτλ θα σας το πω εν ταχύ για να μπορέσω έστω και στο ελάχιστο να δώσω πίστη και θέληση σε όλες εσάς που νομίζετε ότι όλα τελείωσαν

έχω στο ιστορικό μου 3 αποβολές( πρώτου τρίμηνου ) και 2 προκλητουσ τοκετούς στο 6 μηνά.Ολη αυτή η διαδικασία δεν κράτησε 1 - 2 χρονιά άλλα περίπου 12 . Δεν είναι καθόλου εύκολο να χάνεις ένα παιδί και μετά με το καλήμερα να λες πάμε για άλλο, θέλει τον χρόνο του . Αν και στον απολογισμό που κάνω νομίζω πως αν γυρνούσα πίσω δεν θα άφηνα τον χρόνο να χαθεί γιατί η ηλικία είναι πολύ βασικός παράγοντας .Έχω κάνει ανοσοθεραπεια με εμβόλια( μια τεράστια άπατη ),επέμβαση στην μήτρα, έχω καθίσει ξάπλα πολύ καιρό ( σε κάθε εγκυμοσύνη) έχω κάνει ότι εξέταση υπάρχει , τα πάντα , και νομίζω πως ίσως θα μπορούσα να πάρω διδακτορικό στις καθ έξιν αποβολές :).

Η πίστη μου πως θα αποκτήσω κάποια στιγμή το δικό μου παιδί άρχισε να τελειώνει όταν πριν 2 χρονιά περίπου δεν μπορούσα να συλλάβω ,μια και όλες οι προηγούμενες εγκυμοσύνες γινόταν με φυσιολογικό τρόπο, και χρειάστηκε να απευθυνθώ σε κέντρο εξωσωματικής οπού εκεί διαπιστώθηκε πως μπήκα σε πρόωρη κλιμακτήριο . Ήθελα τόσο πολύ δικό μου παιδί ,μιας και είχα φτάσει τόσο κοντά στην πηγή,και έτσι αποφάσισα πως θα δοκιμάσω μια εξωσωματική και μετά παρένθετη , μιας και εγώ είχα απιροελαχιστεσ πιθανότητες να προχωρήσω έστω και αν συλλαβω

Στην πρώτη εξωσωματική δεν κατέβασα τίποτα και τότε το όνειρο έμοιαζε πολύ μακρινό

οι γιατροί δεν μου δίνανε σχεδόν καμιά ελπίδα και έτσι ξεκίνησα την διαδικασία υιοθεσιας . Ένοιωσα τόσο άσχημα που δεν κατέβασα έστω ένα δυο ωάρια για να τα δέσω σε παρένθετη και ήθελα να έχω '' μια ευκαιρία''...αυτό έλεγα ,θέλω μια ευκαιρία

τελικά αποφάσισα να κάνω άλλη μια εξωσωματική και παράλληλα βρήκα και παρένθετη (σχετικά εύκολα , από Ελλάδα και στο site που έχω αναφέρει)

Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχω στις εκκλησιές άλλα μετά από όλα αυτά είχα την ανάγκη να προσευχηθω και να το ζητήσω μέσα από την καρδιά μου .

Τελικά κατέβασα 3 και αποφάσισα να κυοφορήσω εγώ με όλο το ρίσκο λόγο ιστορικού

Hμουν σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά , όπως και πήγαν , και σήμερα έχουμε ένα υπέροχο πλασματακι , ένα δώρο θεού όπως συνηθίζω να τον λέω.

Eνταξη, είναι άπλα να γραφεiς μια ιστορία σου σε 10 γραμμές άλλα ξέρω πολύ καλά πως όσες από εσάς θα μπουν στον κόπο να τις διαβάσουν θα καταλάβουν πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρω

Και αν σας λένε 1 στο εκατομμυριο εσείς θα κάνεται παιδί ...τότε είστε σίγουρα η μια

Σ ευχαριστω!!Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει οτι ολα αυτα ειναι παρελθον πλεον.Παντως για τα δανεικα ωαρια εχω να σου πω οτι αν τελικα το αποφασισω για επομενο παιδι δεν προκειται να πληροφορησω κανεναν.Ουτε τη κολλητη μου που μου εδινε κουραγιο λεγοντας μου σγα μωρε μη κανεις παιδια δε πειραζει και τετοιες βλακειες.Αφου ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος να το κατανοησει και να το αποδεχτει δε θα καθομαι εγω να σκαω με τα χαζα σχολια τους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Κι εγω σε κανενα χρονο σκεφτομαι να καταψυξω τπτ γτ για δευτερο παιδι αμεσα τα οικονομικα μας δεν αντεχουν.Ελπιζω να εχω κανενα ωαριο μεχρι τοτε.Το μονο που με απασχολει πολυ τωρα πια για τα δανεικα ωαρια ειναι οτι δεν θα ειναι βιολογικα αδερφακια με τη μπεμπα.

Σ' ευχαριστω! Ευχομαι να κανεις και το δευτερο και να βρεθουν αυγουλακια. Αν οχι, και με δανεικα αδερφακια θα ειναι και βιολογικα, αφου θα χρησιμοποιηθει το σπερμα του αντρα σου απλα στο 50%. Εξαλλου, στην αγαπη, τι σημασια εχει η βιολογια?

JU4zp3.png

Εμενα που γυρισαν και μου ειπαν να ιοθετισω την στιγμη που είμαι 35 χρονων και θελω να προσπαθισω για μια δευτερη φορα , γιατι μου κοβουν τα φτερα ???? Ενταξη δεν αντιδρω στην ιοθεσια ενός παιδιου αλλα την στιγμη που εχω έναν τομο εξετασεις που είναι καλες γιατι να μην προσπαθισω στο κατω κατω εγω θα παρω τα φαρμακα εγω θα τα περασω το μονο που θελω είναι να με εμψυχωνουν θετικα . Βλεπω την μονη λυση να κλεισω το τηλεφωνο και να χαμηλωσω το κουδουνι του σπιτιου μου .

Μην δινεις σημασια! Να κανεις αυτο που ΕΣΥ θελεις και πιστευεις!!!!!!

JU4zp3.png

Διαφημίσεις

Katia1983, ΡΕΑ REA,peny75,γιαννα!,aspasia78 ,Cacao, Mytwinsroses ,natasa.S

καταρχήν καλησπέρα σε όλες σας και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογία

αν και δεν είχα σκοπό να σας κουράσω με ιστορικό μου, μιας και το έχω αναφέρει σε πάνω από δέκα γυναικολόγουσ , ανοσολογους , αιματολογους κτλ θα σας το πω εν ταχύ για να μπορέσω έστω και στο ελάχιστο να δώσω πίστη και θέληση σε όλες εσάς που νομίζετε ότι όλα τελείωσαν

έχω στο ιστορικό μου 3 αποβολές( πρώτου τρίμηνου ) και 2 προκλητουσ τοκετούς στο 6 μηνά.Ολη αυτή η διαδικασία δεν κράτησε 1 - 2 χρονιά άλλα περίπου 12 . Δεν είναι καθόλου εύκολο να χάνεις ένα παιδί και μετά με το καλήμερα να λες πάμε για άλλο, θέλει τον χρόνο του . Αν και στον απολογισμό που κάνω νομίζω πως αν γυρνούσα πίσω δεν θα άφηνα τον χρόνο να χαθεί γιατί η ηλικία είναι πολύ βασικός παράγοντας .Έχω κάνει ανοσοθεραπεια με εμβόλια( μια τεράστια άπατη ),επέμβαση στην μήτρα, έχω καθίσει ξάπλα πολύ καιρό ( σε κάθε εγκυμοσύνη) έχω κάνει ότι εξέταση υπάρχει , τα πάντα , και νομίζω πως ίσως θα μπορούσα να πάρω διδακτορικό στις καθ έξιν αποβολές :).

Η πίστη μου πως θα αποκτήσω κάποια στιγμή το δικό μου παιδί άρχισε να τελειώνει όταν πριν 2 χρονιά περίπου δεν μπορούσα να συλλάβω ,μια και όλες οι προηγούμενες εγκυμοσύνες γινόταν με φυσιολογικό τρόπο, και χρειάστηκε να απευθυνθώ σε κέντρο εξωσωματικής οπού εκεί διαπιστώθηκε πως μπήκα σε πρόωρη κλιμακτήριο . Ήθελα τόσο πολύ δικό μου παιδί ,μιας και είχα φτάσει τόσο κοντά στην πηγή,και έτσι αποφάσισα πως θα δοκιμάσω μια εξωσωματική και μετά παρένθετη , μιας και εγώ είχα απιροελαχιστεσ πιθανότητες να προχωρήσω έστω και αν συλλαβω

Στην πρώτη εξωσωματική δεν κατέβασα τίποτα και τότε το όνειρο έμοιαζε πολύ μακρινό

οι γιατροί δεν μου δίνανε σχεδόν καμιά ελπίδα και έτσι ξεκίνησα την διαδικασία υιοθεσιας . Ένοιωσα τόσο άσχημα που δεν κατέβασα έστω ένα δυο ωάρια για να τα δέσω σε παρένθετη και ήθελα να έχω '' μια ευκαιρία''...αυτό έλεγα ,θέλω μια ευκαιρία

τελικά αποφάσισα να κάνω άλλη μια εξωσωματική και παράλληλα βρήκα και παρένθετη (σχετικά εύκολα , από Ελλάδα και στο site που έχω αναφέρει)

Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχω στις εκκλησιές άλλα μετά από όλα αυτά είχα την ανάγκη να προσευχηθω και να το ζητήσω μέσα από την καρδιά μου .

Τελικά κατέβασα 3 και αποφάσισα να κυοφορήσω εγώ με όλο το ρίσκο λόγο ιστορικού

Hμουν σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά , όπως και πήγαν , και σήμερα έχουμε ένα υπέροχο πλασματακι , ένα δώρο θεού όπως συνηθίζω να τον λέω.

Eνταξη, είναι άπλα να γραφεiς μια ιστορία σου σε 10 γραμμές άλλα ξέρω πολύ καλά πως όσες από εσάς θα μπουν στον κόπο να τις διαβάσουν θα καταλάβουν πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρω

Και αν σας λένε 1 στο εκατομμυριο εσείς θα κάνεται παιδί ...τότε είστε σίγουρα η μια

Ναι κοριτσι μου...καταλαβαινω πολυ καλα τι περασες...εξαλλου εμεις οι ταλαιπωρες, εχουμε την δικη μας γλωσσα για να καταλαβαινομαστε και με δεκα λεξεις...

Εχουμε καποια κοινα προβληματα...κι εγω προωρη ανεπαρκεια και ανοσολογικα και αποβολες...κι εγω πια ( αν και καταφερα με πολλες ωοληψιες να μαζεψω πεντε εμβρυα) δεν πιστευω στα εμβρυακια μου και τα αδικω...ειναι μαλλον κακης ποιοτητας... Ομως τοσο που βασανιστηκες γλυκια μου, εσκυψε στο τελος ο Θεος πανω σου .....ετσι νιωθω.

Θα μπορουσες να μου πεις, εστω και σε πμ αν δεν επιτρεπεται δημοσια, ποσο θα κοστιζε η παρενθετη? Το εχω ενα αγχος, αν θα τα καταφερω με το ποσο...

JU4zp3.png

να υπολογίζεις 10.000-15.000 συν τον γιατρό συν το κέντρο συν δικηγόρο.

οι τιμές απ'οτι θυμάμαι ξεκινούσαν από 7.000 έως και 30.000.η τιμή διαφοροποιείται απο το περιοχή που μένει η κάθε κοπέλα

να ψάξεις και στην Ελλάδα πολλές κοπέλες 20- 30 στην επαρχία είναι διαθέσιμες να βοηθήσουν . επίσης αν είναι στο χέρι σου να επιλέξεις παντρεμένη με κάνα δυο παιδιά έτσι ώστε να ξέρει ακριβώς τι πάει να κάνει. εγώ είχα βρει μια καταπληκτική κοπέλα από επαρχία

να υπολογίζεις 10.000-15.000 συν τον γιατρό συν το κέντρο συν δικηγόρο.

οι τιμές απ'οτι θυμάμαι ξεκινούσαν από 7.000 έως και 30.000.η τιμή διαφοροποιείται απο το περιοχή που μένει η κάθε κοπέλα

να ψάξεις και στην Ελλάδα πολλές κοπέλες 20- 30 στην επαρχία είναι διαθέσιμες να βοηθήσουν . επίσης αν είναι στο χέρι σου να επιλέξεις παντρεμένη με κάνα δυο παιδιά έτσι ώστε να ξέρει ακριβώς τι πάει να κάνει. εγώ είχα βρει μια καταπληκτική κοπέλα από επαρχία

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Δηλαδη συνολο παει γυρω στα 20 ή αν θελω ελληνιδα ειναι παραπανω? Κι εγω για ελλαδα σκεφτομουν, απλα φοβομουν οτι θα ειναι πολυ ακριβα. Συγνωμη που σε ζαλιζω...

JU4zp3.png

για Ελλάδα 20.000-25.000 ολα)

θα ακούσεις τρελά νούμερα αν πας σε κέντρο η σε δικηγόρο (50.000) Πότε έχεις σκοπό να το κάνεις?

έχεις κάνει εγγραφη στο σιτε που είχα πει? εκεί έχει πάρα πολλές και με ποιο χαμηλές τιμές και μερικές από Ελλάδα . αν δεν βρεις εκεί πες μου να ρωτήσω και εγώ .

για Ελλάδα 20.000-25.000 ολα)

θα ακούσεις τρελά νούμερα αν πας σε κέντρο η σε δικηγόρο (50.000) Πότε έχεις σκοπό να το κάνεις?

έχεις κάνει εγγραφη στο σιτε που είχα πει? εκεί έχει πάρα πολλές και με ποιο χαμηλές τιμές και μερικές από Ελλάδα . αν δεν βρεις εκεί πες μου να ρωτήσω και εγώ .

Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι. Εχω οπως σου ειπα πεντε εμβρυακια, κουτσα στραβα τα μαζεψα και θα τα βαλω τον οκτωβριο. Αν δεν πετυχει τοτε θα γραφτω στο σιτε. Ελπιζω να σε βρω τοτε που θα χρειαστω( αν και ελπιζω πιο πολυ να μην χρειαστω!) . Απλα ηθελα να ξερω το ποσο για να ξερω τι με περιμενει...η αληθεια ειναι παρα πολλα...αλλα οπως λες, ειχα ακουσει για πολυ παραπανω, τοσο που το ειχα απορριψει. Ελπιζω να μην χαθεις. Φιλια!

JU4zp3.png