Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλή χοριακη...

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια ελπίζω στη βοήθεια σας...ηταν να αδιαθετησω Κυριακή 13 τιυ μηνός όμως εχθες παρασκευή εκανα χοριακη στην πεμπτη μετα καθυστέρησης δηλαδή κ έδειξε μόλις 24.6...είναι παρα πολύ χαμηλή δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη κ περιμένω να επαναλαβω τη δευτέρα...αν δεν αδιαθετησω ωστόσο...είχε καμια τόσο μικρή χοριακη αυτή τη μέρα καθυστέρησης;ο γιατρός μου είπε ή βιοχημική ή καθυστερημένη σύλληψη...δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη πάντως..ευχαριστωωω

Διαφημίσεις

γεια σου μαρη, μην απελπιζεσαι. ο γιατρος σου εχει δικιο. αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια, ισως να ειναι καθυστερημενη συλληψη, που σου ευχομαι. ας ειναι χαμηλη, αυτο που μετραει ειναι ο διπλασιασμος της ανα 2 μερες, και οχι τοσο η τιμη.

δηλαδη, η χοριακη τη δευτερα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 75. τοτε υπαρχουν πολλες ελπιδες.

κουραγιο και υπομονη.

γεια σου μαρη, μην απελπιζεσαι. ο γιατρος σου εχει δικιο. αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια, ισως να ειναι καθυστερημενη συλληψη, που σου ευχομαι. ας ειναι χαμηλη, αυτο που μετραει ειναι ο διπλασιασμος της ανα 2 μερες, και οχι τοσο η τιμη.

δηλαδη, η χοριακη τη δευτερα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 75. τοτε υπαρχουν πολλες ελπιδες.

κουραγιο και υπομονη.

Γεια σου turbulence ...τι κανεις κοριτσι μου?

Κοιτα, βασικα για να μην αγχωθει η κοπελα, αφου την εκανε παρασκευη και ηταν 24,6 την δευτερα θα πρεπει να ειναι 50-60, οχι 75. Η χοριακη θα πρεπει να αυξανεται min κατα 67%. Την δευτερα ειναι τρεις μερες μετα, αρα και 60 μια χαρα ειναι. Ευχομαι καλη επιτυχια!!!

JU4zp3.png

Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις σας...αλλα ειμαι τοσο απαισιόδοξη που περιμένω περίοδο να ερθει άλλα δεν φαίνεται...το γεγονός οτι δεν εχω ακόμη αδιαθετησει-αποβάλλει είναι καλό ετσι.; η έτσι κ αλλιως θα πάρει μέρες;

Γεια σου turbulence ...τι κανεις κοριτσι μου?

Κοιτα, βασικα για να μην αγχωθει η κοπελα, αφου την εκανε παρασκευη και ηταν 24,6 την δευτερα θα πρεπει να ειναι 50-60, οχι 75. Η χοριακη θα πρεπει να αυξανεται min κατα 67%. Την δευτερα ειναι τρεις μερες μετα, αρα και 60 μια χαρα ειναι. Ευχομαι καλη επιτυχια!!!

γεια σου, πενυ, ειμαι καλα και αναρρωνω μετα την επεμβαση.

ελπιζω και εσυ καλα εισαι.

κοιτα, εγω μετρησα οτι θα ειναι μετα τις 3 μερες, και οχι 2 (θα ηταν την κυριακη), και να ειναι σιγουρα θετικο σημαδι, αν η χοριακη ανεβει πολυ, εστω 75, τοτε υπαρχουν ελπιδες πολλες. στις χαμηλες χοριακες ειναι σημαντικο να αυξανονται κατα πολυ, να αποκλεισουμε την βιοχημικη.

μαρη, αφου δεν εχεις ακομα περιοδο και η χοριακη σου ειναι θετικη, αν και χαμηλη, σου ευχομαι να μην εχεις περιοδο για 9 μηνες. να μας γραψεις τα αποτελεσματα σου την δευτερα.

Διαφημίσεις

μαρη πρέπει να είσαι αισιόδοξη! Εγώ πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε. Μια γνωστή γέννησε το παιδάκι της ξεκινώντας από τιμή χοριακής 12. Πάνω απ'όλα αισιοδοξία και χαμόγελο!

Turbulence, περαστικα σου κοριτσι μου! Παει περασε κι αυτο! Τωρα, εισαι τουλαχιστον ησυχη απο αυτο το βασανο!!!

Μαρη, δεν υπαρχουν κανονες. Ολα μπορει να συμβαινουν. Να μην εχεις αιμα και να το χανεις, να εχεις αιμα και να γεννησεις, να μην ερθει αιμα και να ανεβαινει η χοριακη... Εσυ αυτο που μπορεις να κανεις, αν και δυσκολο, ειναι να εισαι ψυχραιμη και αισιοδοξη, για να δωσεις τις καλυτερες δυνατοτητες στο εμβρυακι σου! Περιμενουμε νεα!

JU4zp3.png

Γεια σας κορίτσια..ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας άλλα εχτες μολίς είδα αίμα το οποιο βεβαια είναι η αποβολή..ηταν τόσο χαμηλή η χοριακη μου για τις μέρες που είχα καθυστέρηση που ειλικρινα θα παρεξενευομουν αν συμβαίνει κάτι θετικό...έχω ηδη ενα μωρακι κ το προσπερνω ηδη μια κ δεν μπορω να το αλλάξω...ευχαριστώ κ παλι...

Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα...σας διαβάζω δύο μήνες περίπου...σήμερα έκανα την πρώτη μου χοριακή μετά από τεστ εγκυμοσύνης που χθες βγήκε θετικό...το νούμερο...47,7...ΤΕΡ στις 22/06/2014 με κύκλο 30-32 ημερών...μου φάνηκε λιγάκι χαμηλό...γι αυτό κ δν ενθουσιάζομαι ακόμα...ανυπομονώ για την Τετάρτη που θα επαναλάβω την εξέταση...όλα να πάνε καλά σε όλες μας είτε εγκυμονούσες είτε όχι (ακόμα)!!:P

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα , να σας πω και εγώ τον πόνο μου γιατί δεν μπορώ να ησυχάσω ... τελευταία περίοδος 13/6 για την ιστορία τους τελευταίους έξι μήνες ο μικρότερος κύκλος ήταν 27 μέρες και ο μεγαλύτερος 33 μέρες - άρα μέσος όρος 30 μέρες - . Εκανα χοριακή την περασμένη Τετάρτη 16/7 219,26 την Παρασκευή 18/7 279,13 και την Δευτέρα 21/7 482,46 . Θα ξανακάνω πάλι αύριο το πρωί ...κάτι μου λέει πως δεν πάνε καλά τα πράγματα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη διπλασιαζόταν κανονικότατα... τώρα όμως ?