Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οικογενειακες φωτο-διακοσμηση!

Recommended Posts

Καλησπερα...

Μετα απο μια βιαστηκη αναζητηση , δεν βρηκα κατι σχετικο, οποτε ανοιγω νεο θεμα!

Λοιπον , εχω κανα χρονο που μενω στο καινουριο μας σπιτι και οπως καταλαβαινετε λειπουν πολλα πραγματα ακομη ,ωστε να τελειοποιηθει(αχ αυτη η κριση:P!!)...

Θελω ,που λετε, να το διακοσμησω λιγο ,ξεκινωντας απο τις φωτο του γαμου /βαπτισης ,αλλα οχι με τις κλασσικες κορνιζες ή καδρα στον τοιχο!

Σκεφτομαι καποιου τυπου κολαζ , να πιανει μια κολονα απο πανω ως κατω ή κατι τετοιο!

Δεν εχω ομως και πολλη φαντασια , μηπως εχετε καμια ιδεα βρε κοριτσια;

Ολες οι προτασεις δεκτες!

Διαφημίσεις

να σου πω τι έκανα εγώ, που πραγματικά δεν μπορώ καθόλου τις κλασικές φωτογραφίες σε ασημένιες κορνίζες. Πήρα 6-7 λευκές κορνίζες απ' το ΙΚΕΑ, αυτές που έχουν βάθος και μία πιο μεγάλη για να την κάνω κεντρική στο κολάζ. Στην κεντρική έφτιαξα ένα λογότυπο του ceep calm με κόκκινο φόντο. Στις υπόλοιπες που είναι γύρω απο την κεντρική έβαλα φωτογραφίες μας αφού τις έκανα πρώτα ασπρόμαυρες και έπαιξε λίγο με τις σκιές και το φωτισμό τους. Επίσης, επέλεξα φωτογραφίες λίγο πιο "ροκ" και όχι τις κλασικές. Πχ έχω τον μικρό μου μου που έχει φέρει τη μουρίτσα του κοντά στην κάμερα και φωνάζει, και δεν επέλεξα κάποια που είναι απλώς ένα χαμογελαστό παιδάκι. Νομίζω οτι έτσι κι αλλιώς η πρώτη φώτο αποδίδει καλύτερα τη ζωντάνιά του και την προσωπικότητά του :D

cN3ep3.png

Μμμ....το αντικείμενο μου!!! Λοιπόν κ εγω έκανα κάτι παρόμοιο(ή μαλλον το ίδιο με την?ποτακης...

εγω το έκανα στο παιδικό,το οποίο εβαψα καφέ και πηρα λευκές κορνίζες,σε διάφορα μεγέθη κ σχέδια,αλλα ολες λευκές και έβαλα φώτο του μικρού μου,εγω τις εκανα σέπια οχι ασπρόμαυρες για να δένει με το καφέ,επέλεξα κ εγω τις πιο αυθόρμητες,το αποτέλεσμα είναι σούπερ..,

Αυτο θα μπορούσες ωραιότατα να το κάνεις σε κολώνα,οπως λες,διαλεξε κορνίζες διαφορετικές αλλα στο ιδιο χρώμα,οι φωτο να έχουν ολες το ιδιο χρώμα,είναι πιο εντυπωσιακο,μην τις ευθυγραμμισεις είναι καλύτερα αρκεί η κολώνα να έχει κάποιο φάρδος...

επίσης αν δεν σου αρέσουν οι κορνίζες μπορείς να τυπωσεις τις φωτο σε καμβά,παλι διαφορετικά μεγέθη κ πχ ασπρόμαυρες και να κάνεις μια σύνθεση με αυτές ...

Α..αν δεν το έχεις κάνει πατα στο Google ''decorating walls with picture frames " ή γενικά παρόμοιες φράσεις κ δες στις εικόνες...εχει ορισμένες καλές ιδέες που μπορείς να κλέψεις!!!

Μπραβο βρε κοριτσια μου!

Το ηξερα οτι θα βοηθουσατε!Λοιπον ,ποτακης θα δω τις κορνιζες και χαρα μου θα μπω να δω στη διευθυνση που εστειλες κ θα σας πω!Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Διαφημίσεις

Εγώ σε έναν τοίχο του σπιτιού μας έχω βάλει γύρω στις 15 κορνίζες σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Είναι φωτός από όλη την οικογένεια.

Τα σχόλια από τους επισκέπτες μας είναι πάντα θετικά και για τις φωτός και για την ιδέα με τις διαφορετικές κορνίζες (που φυσικά δεν ήταν δική μου!).

3Wwep3.png

k8Q2p3.png