Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας. τον μικρο μου τον εχουν φαει τα κουνουπια και τα ξυνει συνεχεοα με αποτελεσμα να εχει μολυνθει.μολις ομως του εβαλα φουσικορτ ερεθιστηκε πολυ , αν και την εχουμε ξαναβαλει. σας εχει συμβει; υποριθεται οτι ησυγκεκριμενη κρεμα εχει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα!!!

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

εμενα δεν ειχε τσιμπημα αλλα ερυθισμο γυρω απο το στομα. Το αφησε και ηρεμισε και απο τοτε (και για σχεδον 5 χρονια) του βαζω υδατικη.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις κατι χωρις κορτιζονη? αφησε το να ηρεμισει και πας το πρωι στο φαρμακειο να σου δωσουν κατι

γεια σας. τον μικρο μου τον εχουν φαει τα κουνουπια και τα ξυνει συνεχεοα με αποτελεσμα να εχει μολυνθει.μολις ομως του εβαλα φουσικορτ ερεθιστηκε πολυ , αν και την εχουμε ξαναβαλει. σας εχει συμβει; υποριθεται οτι ησυγκεκριμενη κρεμα εχει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα!!!

Καμιά φορά τα εξανθήματα φαίνονται να ερεθίζονται αμέσως μετά τη χρήση κάποιας κρέμας, αλλά αυτό υποχωρεί μετά από λίγο.Σε εσάς τι έγινε; Παραμένει ο ερεθισμός;

Διαφημίσεις

εμενα δεν ειχε τσιμπημα αλλα ερυθισμο γυρω απο το στομα. Το αφησε και ηρεμισε και απο τοτε (και για σχεδον 5 χρονια) του βαζω υδατικη.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις κατι χωρις κορτιζονη? αφησε το να ηρεμισει και πας το πρωι στο φαρμακειο να σου δωσουν κατι

Ο ερεθισμός γύρω από το στόμα συνήθως είναι δερματίτιδα ερεθιστική, από το συνδυασμό σάλιου και τροφών, ειδικά αν το παιδί έχει πιπίλα. Καλά έκανες κι έβαζες ενυδατική, αλλά στο τσίμπημα που έχει μολυνθεί αυτή δεν αρκεί.

Καμιά φορά τα εξανθήματα φαίνονται να ερεθίζονται αμέσως μετά τη χρήση κάποιας κρέμας, αλλά αυτό υποχωρεί μετά από λίγο.Σε εσάς τι έγινε; Παραμένει ο ερεθισμός;

οχι μετά από λίγο εξαφανίστηκε ο ερεθισμός αλλά εγώ δεν του ξαναέβαλα. Εν τω μεταξύ η φαρμακοποιός μου είπε οτι η φουσικόρτ δημιουργεί ερεθισμό αν υπάρχει σταφυλόκοκκος :shock: αλλά είδε τα σπυράκια του και είπε οτι δεν είναι τέτοια. Τώρα μου έδωσε μια άλλη, θα δούμε!

cN3ep3.png

οχι μετά από λίγο εξαφανίστηκε ο ερεθισμός αλλά εγώ δεν του ξαναέβαλα. Εν τω μεταξύ η φαρμακοποιός μου είπε οτι η φουσικόρτ δημιουργεί ερεθισμό αν υπάρχει σταφυλόκοκκος :shock: αλλά είδε τα σπυράκια του και είπε οτι δεν είναι τέτοια. Τώρα μου έδωσε μια άλλη, θα δούμε!

Είδες; Πολύ συχνά γίνεται αυτό, ακόμα και με την απλή ενυδατική στο έκζεμα. Νομίζω ότι άδικα τη σταμάτησες.

Αυτό που σου είπε ο φαρμακοποιός δεν ισχύει.

Ποια σας εδωσε?εγω οταν ειναι πολυ φουσκωμενα βαζω fucidin H. Αυτήν μου ειχαν προτρινει

Η fucidin H και η fucicort είναι σχεδόν ίδιες.Διαφέρουν στον τύπο της κορτιζόνης.

Πάντως, έχω παρατηρήσει οτι πολλές μαμάδες βάζουν με το παραμικρό τέτοιες κρέμες.Με ρέγουλα, παιδιά, δεν είναι αμμωνία, άντε βάζω κανά δυο φορές και τελείωσα!! Περιέχουν αντιβιοτικό και έχουν συγκεκριμένη συχνότητα και διάρκεια χρήσης.

Διαφημίσεις