Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Recommended Posts

καλησπέρα σας κορίτσια!

Μετά απο πολλά βάσανα κ ανεπιτυχεις προσπάθειες για μωράκι ανακάλυψα οτι έχω κύστη στην ωοθήκη που πρέπει να αφαιρεθεί .

Ψάχνοντας για γιατρούς που να μπορούν να μου δώσουν μια δεύτερη γνώμη βρήκα τον κο Σόρτση που αναλαμβάνει να με χειρουργήσει .είναι εκπληκτικός άνθρωπος αλλά θα ήθελα να ξερα αν έχετε κάποια εμπειρία μαζί του ή απο κάποιον άλλο γιατρό στην θεσσαλονίκη σχετικά με λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση.αν γνωρίζετε κ κόστος θα με βοηθούσατε πολύ!!!!

😊

Ευχαριστω πολύυυυυυ!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας κορίτσια!

Μετά απο πολλά βάσανα κ ανεπιτυχεις προσπάθειες για μωράκι ανακάλυψα οτι έχω κύστη στην ωοθήκη που πρέπει να αφαιρεθεί .

Ψάχνοντας για γιατρούς που να μπορούν να μου δώσουν μια δεύτερη γνώμη βρήκα τον κο Σόρτση που αναλαμβάνει να με χειρουργήσει .είναι εκπληκτικός άνθρωπος αλλά θα ήθελα να ξερα αν έχετε κάποια εμπειρία μαζί του ή απο κάποιον άλλο γιατρό στην θεσσαλονίκη σχετικά με λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση.αν γνωρίζετε κ κόστος θα με βοηθούσατε πολύ!!!!

😊

Ευχαριστω πολύυυυυυ!!!!!

CAPY καλημέρα!

έκανα και λαπαροσκόπηση για αφαίρεση εξωμήτριας κύησης (1500 ευρώ) στο γέννεσις και υστεροσκόπηση 2 φορές. Τη μια στον κυανό σταυρό (500 αμοιβή γιατρού και αναισθησιολόγου) και μια στο γέννεσις (600ευρω). Σου στέλνω πμ με το όνομα του γιατρού.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Γεια σου Capy!

Εγώ έχω κάνει μία λαπαροσκόπιση για αφαίρεση κύστης στην ωοθήκη, την οποία περιμέναμε αρκετούς μήνες για να φύγει μόνη της, πήρα και αντισυλληπτικά άλλα δεν έφυγε η σκασμένη και όταν την εγχείρησα ήταν τόσο μεγάλη (6μμ) , που μου έφαγε και τη μισή ωοθήκη! Μου στοίχισε 1800? αμοιβή γιατρού και κλινικής στη Γενική κλινική. Δεν είναι κανένας γνωστός ο γυναικολόγος (δεν φημίζεται για χειρούργος) απλά ήταν προσωπικός οικογενειακός φίλος, στον οποίο πήγα να με δει για 2η γνώμη και μου είπε να μην την κρατήσω ακόμη γιατί μπορεί να μου φάει όλη την ωοθήκη αν πέσει μόνη της μία μέρα! Ο άχρηστος γυναικολόγος που πήγαινα τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα γιαυτό και έχασα ένα χρόνο γονιμότητας εξαιτίας του!

Εκανα μετά με αυτόν υστεροσκόπιση, βγήκε κοντά στα 300? στη Γενική (και βιοψία).

Αν κάνεις λαπαροσκόπιση ουσιαστικά σε κοιτάνε καλά εσωτερικά και δεν χρειάζεται για καιρό υστεροσκοπιση που ουσιαστικά είναι μία διερεύνηση με την κάμερα! Προσπάθησε να τους πείσεις να κάνεις και βιοψία και να το δώσεις σε καλό ιστοπαθολογικό κέντρο, μήπως και βγάλεις κανένα καλό συμπέρασμα για μικρόβια κλπ!

Για τον Σόρτση έχω ακούσει καλά λόγια σαν περιποιητικός γιατρός, δεν ξέρω για χειρουργος πως είναι. Εχω ακούσει καλά λόγια και για τον Γκριμπίζη για χειρούργος. Μήν ξεχνάς τη βιοψία και πρήξτους να δουν για μικρόβια. Επίσης μπες στο θέμα "ανοσολόγος" και δες που μιλάμε για βιοψίες ενδομητρίου για κάποιον Νίκα στην Αθήνα που βρίσκει "παπάδες". Εγώ πάντως προτείνω να συνεργαζόμαστε με "συνεργάσιμους και προσεχτικούς γιατρούς" και λιγότερο με φίρμες γιατί δεν δίνουν σημασία!

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Εχω τον σορτση γιατρο και με αυτον γεννησα. Δεν εχω κανενα παραπονο, ειναι πολυ καλος, τυπικος, σοβαρος και ξερει τι κανει. Μου τον συστησαν μετα απο καποιον που ειχα για πολλα χρονια και τωρα δεν τον αλλαζω .

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Κ εγω πιστευω πως ειναι πολυ καλος άνθρωπος κ επιστήμονας κ πολύ οικονομικός!τον συμπάθησα απο την πρώτηεπίσκεψη αν κ ειναι λιγομίλητος....απλά δεν γνωρίζω αν εξειδεικεύεται στην ενδοσκοπική χειρουργική που χρειάζεται να κάνω.....

Εχω τον σορτση γιατρο και με αυτον γεννησα. Δεν εχω κανενα παραπονο, ειναι πολυ καλος, τυπικος, σοβαρος και ξερει τι κανει. Μου τον συστησαν μετα απο καποιον που ειχα για πολλα χρονια και τωρα δεν τον αλλαζω .

Αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω ούτε εγώ απλώς σου είπα την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά όποιον και να επιλέξεις...

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Σε ευχαριστώ πολύ!!!κ σε σενα ευχομαι οτι καλύτερο!!!

Αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω ούτε εγώ απλώς σου είπα την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά όποιον και να επιλέξεις...

capy, τι κανεις?

εγω εκανα λαπαροσκοπιση το 2011 με τον γκριμπιζη.

ειναι ενας απο τους καλυτερους σε τετοιου ειδους επεμβασεις.

τον σορτση δεν ετυχε να τον γνωριζω.

Διαφημίσεις

Γειά σου!καλά είμαι,τουλάχιστον το προσπαθώ!!!

Μπορείς να μου γράψεις πόσο περίπου σιυ κόστησε έστω κ σε π.μ.?

Ευχαριστώ πολύ!!!!

capy, τι κανεις?

εγω εκανα λαπαροσκοπιση το 2011 με τον γκριμπιζη.

ειναι ενας απο τους καλυτερους σε τετοιου ειδους επεμβασεις.

τον σορτση δεν ετυχε να τον γνωριζω.

• 1 month later...

Kοριτσια γεια σας, υποφερω κι εγω απο ενδομητριωση και ψαχνω καλο γιατρο για λαπαροσκοπηση στην Θεσσαλονικη. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Εχω ακουσει για τον Παντο γεωργιο, ξερει καμια κάτι;

Kοριτσια γεια σας, υποφερω κι εγω απο ενδομητριωση και ψαχνω καλο γιατρο για λαπαροσκοπηση στην Θεσσαλονικη. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Εχω ακουσει για τον Παντο γεωργιο, ξερει καμια κάτι;

Γειά σου Σια!

Έχω ακούσει κ εγώ καλά λόγια για τον Πάντο αλλά δεν θυμάμαι τιμές!

Εγώ τελικά έκανα την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση στο γένεσις με τον Ξηρομερίτη που ειδικεύεται στην ενδοσκοπική χειρουργική.μου τον συνέστησε ο εξωσωματικός μου.είμαι πολύ ευχαριστημένη κ πλήρωσα 2000?όλα μαζί με βιοψίες κτλ....είχα κ εγώ εστία ενδομητρίωσης που δεν φαινότανε σε καμία εξέταση....κ μου την καθάρισε!ότι άλλο χρειαστείς είμαι εδώ!

Γειά σου Σια!

Έχω ακούσει κ εγώ καλά λόγια για τον Πάντο αλλά δεν θυμάμαι τιμές!

Εγώ τελικά έκανα την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση στο γένεσις με τον Ξηρομερίτη που ειδικεύεται στην ενδοσκοπική χειρουργική.μου τον συνέστησε ο εξωσωματικός μου.είμαι πολύ ευχαριστημένη κ πλήρωσα 2000?όλα μαζί με βιοψίες κτλ....είχα κ εγώ εστία ενδομητρίωσης που δεν φαινότανε σε καμία εξέταση....κ μου την καθάρισε!ότι άλλο χρειαστείς είμαι εδώ!

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, τελικα εκλεισα ραντεβου με τον Παντο και τον Σαραβελο, θα παω και στους 2 και μετα θα δω που θα κανω την επεμβαση. Να σε ρωτησω και κατι ακομη, πως ειναι η λαπαροσκόπηση, ποσες μερες πονουσες μετα; ειναι η πρωτη μου εγχειρηση και ειμαι και λιγο φοβητσιαρα.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, τελικα εκλεισα ραντεβου με τον Παντο και τον Σαραβελο, θα παω και στους 2 και μετα θα δω που θα κανω την επεμβαση. Να σε ρωτησω και κατι ακομη, πως ειναι η λαπαροσκόπηση, ποσες μερες πονουσες μετα; ειναι η πρωτη μου εγχειρηση και ειμαι και λιγο φοβητσιαρα.

Η λαπαροσκόπηση είναι εύκολη επέμβαση με γρήγορη ανάρρωση!να φανταστείς εγώ σηκώθηκα μετα απο 4 ώρες.νιώθεις πονάκια αλλά με απλά παυσίπονα όλα είναι καλά!κ σκέψου πως έκανα κ υστεροσκόπηση μαζί με ελαφριά απόξεση!απλά δεν κάνει να σηκώνεις βάρος πάνω απο 5 κιλά για 1 μήνα περίπου κ μπάνιο έκανα βάζοντας αδιάβροχες γάζες στις τρυπούλες!

Μην φοβάσαι καθόλου!όλα θα πάνε καλά!