Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙΜΕΣ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη. Είμαι παντρεμένη εδώ και 1μιση χρόνο και προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι αλλά οι προσπάθειες δυστυχώς είναι άκαρπες και έτσι προχωρήσαμε σε μια σειρά εξετάσεων για να διαφωτιστούμε περισσότερο. Ο γιατρός είπε να τις μαζέψω όλες μαζί και να του τις πάω αλλά δεν βρίσκω ποτέ ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομειο για σαλπιγγογραφία και έτσι καθυστερώ την διάγνωση. Εχω όμως τις τιμές του σπερμοδιαγράμματος και θα ήθελα αν μπορούσατε να μου δώσετε μια εικόνα.

Σημειώνω ότι στις ορμονολογικές μου εξετάσεις μου έχει βρει Antimulerian Hormone μόνο στο 0,50.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις κολπο υπέρηχου και ΤΕΣΤ ΠΑΠ κανονικές.

Οι τιμές του σπερμοδιαγράμματος είναι οι εξής:

ΛΗΨΗ: ΕΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΠΟΧΗ: 5 ΜΕΡΕΣ

ΟΨΗ: ΘΟΛΗ

ΧΡΟΙΑ: ΚΡΕΜΩΔΗΣ

ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΡΗ: 7,5

ΠΗΞΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ

ΣΥΣΤΑΣΗ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ

ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ: ΙΧΝΗ

ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ 30'

ΑΡ. ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ: 29.960.000 ΦΤ: >20 ΕΚΑΤ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 149.800.000 ΦΤ: >40 ΕΚΑΤ.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ:

1Η ΩΡΑ: (ΖΩΗΡΗ) 23%, (ΜΕΤΡΙΑ) 4%, (ΝΟΘΡΗ) 5%, ΟΛΙΚΗ 32%

ΝΕΚΡΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ 68%

2Η ΩΡΑ: (ΖΩΗΡΗ) 21%, (ΜΕΤΡΙΑ) 3%, (ΝΟΘΡΗ) 5%, ΟΛΙΚΗ 29%

ΝΕΚΡΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ 71%

6Η ΩΡΑ: (ΖΩΗΡΗ) 12%, (ΜΕΤΡΙΑ) 2%, (ΝΟΘΡΗ) 3%, ΟΛΙΚΗ 17%

ΝΕΚΡΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ 83%

24Η ΩΡΑ: (ΖΩΗΡΗ) 5%, (ΜΕΤΡΙΑ) 1%, (ΝΟΘΡΗ) 2%, ΟΛΙΚΗ 8%

ΝΕΚΡΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ 92%

ΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (VSL) 12.6 Μ/SEC

OΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘ. ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑ/ΡΙΩΝ (1Η ΩΡΑ) 9,5 ΕΚΑΤ.

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 16%

ΑΝΩΜΑΛΑ 84% (!!!!!!!!)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΗΟRTE

---------------------------------------

Κορίτσια σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί είμαι σε κατάσταση πανικού, δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπάθησα να διαβάσω λίγο φυσιολογικές τιμές αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο. Κάποια που να ξέρει κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει γιατί η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα. Έστω και αρνητικό ας είναι, αρκεί να ξέρουμε πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Απο το σπερμοδιαγραμμα νομιζω οτι εχετε θεματακι στην κινητικοτητα και στις ανωμαλιες σπερματος...

Αρχικα πρεπει να πατε και σε ουρολογο για να σας καθοδηγησει και με σπερμα. Ισως σας ζητησει και καλλιεργεια σπερματος περα του σπερμοδιαγραμματος και να σας συστησει την ληψη καταλληλων βιταμινων για τον αντρα σου.

Κανε παραλληλα και την σαλπιγγογραφια και σιγα σιγα θα βρειτε την ακρη!

Καλη τυχη!

Καλησπερα και απομενα ο αντρας μου ειχε λιγο πιο κατω απο τα αποτελεσματα τα δικα σας και βουβωνοκηλη αστα να πανε...Θα πας σε εναν πολυ καλο ουρολογο θα του δωσει πολλες βιταμινες και φαρμακα θα φτιαξουν ολα εκτος κινητικοτητα που δεν διορθωνεται με τιποτα...ΑΛΛΑ δεν σε νοιαζει η κινητικοτητα εχει καλη δεν ειναι μηδενικη αυτο εχει σημασια, μολις φτιαξουν ολα τα σταδια θα μπορειτε να πιασετα μπεμπακι στο λεω γιατι και εμεις τα ιδια προβληματα ειχαμε και πεδευτικαμε πολυ...εμεις ειχαμε παει στον καλητερο της περιοχης μου του τα διορθωσε ολα εκτος κινητικοτητα οπως σου ειπα που δεν γινετε και αφου αποβαλαμε και το αγχος γιατι οσο να 'ναι σαυτη την περιπτωση σου κοβονται τα ποδια το πιασαμε το μπεμπεκακι φυσιολογικα...ενω ο γυναικολογος μου ελεγε για καισαρικες και οχι μονο αυτος και αλλοι γιατροι ειναι η ευκολη λυση βλεπεις.... ειχα μπερδευτει τοσο πολυ αλλα αποφασησα να ρισκαρω και να πιστεψω στον ουρολογο και μου ειχε σε 3 μηνες αμα δεν μεινω εγκυος θα μπει για χειρουργιο ο αντρας μου και οντως ετσι εγινε 3 μηνες μπαμ και μας εκανε την εκπληξη και εννοειτε αλλαξα γιατρο...Που θελω να καταληξω μην το βαζεις κατω προσπαθηστε λιγο να βρειτε την ακρη σας δεν ξερω και ποσο σας περνει ηλικιακα αλλα μην παρεις βιαστηκες αποφασεις...πηγαινε σε εναν ειδικο και αυτος θα σας καθοδιγησει σωστα καθε περιπτωση διαφερει και υπομονη και να στηριζεις σε αυτην την φαση τον αντρα σου μην σε βλεπει πελαγωμενη και στεναχωρημενη να του δινεις θαρρος να μην πεσει ψυχολογικα..πολυ απλα μπες στην θεση του!!!Συγνωμη για τεραστιο κειμενο αλλα οταν βλεπω τετοιο θεμα λινετε η γλωσσα μου επειδη σε καταλαβαινω, ελπιζω να βοηθησα..περιμενω νεα σου!!!

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Καλησπερα.

Το σπερμοδιαγραμμα αν και δεν ειναι αριστο ειναι αποδεκτο. Η κινητικοτητα σχετικα χαμηλη και ο αριθμος λιγο πανω απο το οριο, αλλα πιστεψε με μια χαρα εγκυμοσυνες εχουν προκυψει και με αυτα τα νουμερα και με πολυ χαμηλοτερα. Επισης η μορφολογια ειναι κανονικοτατη, μια και η κατα horte, εχει πολυ αυστηρα κριτηρια, οποτε το 16% ειναι περαν του δεοντος καλο.

Αυτο που με προβληματισε φυσικα ειναι η αμη σου. Ειναι δυστηχως χαμηλη. Δεν γνωριζω την ηλικια σου. Χαμηλη αμη σημαινει ωοθηκικη ανεπαρκεια. Δηλαδη οτι εχει απομεινει μικρος αριθμος ωαριων στις ωοθηκες σου. Το κατα ποσο μια χαμηλη αμη υποδηλωνει και χαμηλη ποιοτητα, ειναι ενα πολυ αμφιλεγομενο θεμα με πολλες και διαφορετικες αποψεις, σιγουρα ομως αν συνδυαζεται και με περασμενη ηλικια( ανω των 36-37) η πιθανοτητα αυξανεται. Εννοειται πως η χαμηλη αμη δεν ειναι δεικτης προβλεψιμοτητας εγκυμοσυνης( αφου ενα χρειαζεται) και εφοσον δεν συνοδευεται απο χαμηλη ποιοτητα. Αδιαμφισβητητα ομως δυσκολευει και ισως καθυστερει μια συλληψη. Εγω με αμη περιπου 0,3 ειχα δυο φυσ.συλληψεις μετα απο 1,5 χρονο προσπαθειων, αλλα δυστηχως και δυο αποβολες. Με τοσο χαμηλη αμη λοιπον, θα σου ελεγα να το ψαξεις ΑΜΕΣΑ! Με πολυ αγαπη, σου συνιστω να μην χασεις χρονο, γιατι τα αποθεματα ειναι χαμηλα. Φυσικα και μπορεις να μεινεις εγκυος. Απλα λογω αμη, κανε πιο γρηγορα τις κινησεις σου.

Οτι χρειαστεις με ρωτας.

JU4zp3.png

Σας ευχαριστώ όλες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις. Είχα μεγάλη αγωνία! Είμαι 34 μισό και έκανα το λάθος να προσπαθούμε ενάμιση χρόνο συνήθως μόνο κοντά στην ωορηξία 2-3 μέρες και τις άλλες μέρες λόγω περίεργων ωραρίων από τις δουλειές μας λίγο πιο χαλαρά. Δηλαδή με λίγα λόγια είχα αποκλείσει την εβδομάδα μετά την περίοδο ενω άκουσα πως έχουν προκύψει πολλές εγκυμοσύνες εκείνη την εβδομάδα. Τώρα που το έμαθα θα τον βάλω κάτω και θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη! :cool: 8) :cool: 8) :cool: 8) :cool:

Κορίτσια σας ευχαριστώ ειλικρινά!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις. Είχα μεγάλη αγωνία! Είμαι 34 μισό και έκανα το λάθος να προσπαθούμε ενάμιση χρόνο συνήθως μόνο κοντά στην ωορηξία 2-3 μέρες και τις άλλες μέρες λόγω περίεργων ωραρίων από τις δουλειές μας λίγο πιο χαλαρά. Δηλαδή με λίγα λόγια είχα αποκλείσει την εβδομάδα μετά την περίοδο ενω άκουσα πως έχουν προκύψει πολλές εγκυμοσύνες εκείνη την εβδομάδα. Τώρα που το έμαθα θα τον βάλω κάτω και θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη! :cool: 8) :cool: 8) :cool: 8) :cool:

Κορίτσια σας ευχαριστώ ειλικρινά!

Χαχαχαχα..ετσι δωστα ολα ανασα να μην παρει και εγω εκτος ωορηξια το επιασα, καθε μερα γινετε δωσε...!!!!:D:p:D

dwTUp3.png

wmFfp3.png