Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο μικρός μου που τώρα είναι 7 μηνών, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με απανωτές βρογχιολίτιδες διαγνώστηκε με ατοπία λόγω του έντονου βήχα του και της δερματίτιδας που εμφανίζει στα μάγουλα. Ο ομοιοπαθητικός παιδίατρος μίλησε και για τροφικές αλλεργίες και μου είπε να σταματήσω γαλακτοκομικά, ψάρια, αυγά, σοκολάτα, και ξηρούς καρπούς για όσο θηλάζω.

Ομολογώ πως σοκαρίστηκα. Θα ήθελα να ρωτήσω τις εμπειρίες όσων έχουν παιδάκι με ατοπία, όποια συμβουλή έχετε και ότι γνωρίζετε για την εξέλιξη των παιδιών με ατοπία σχετικά με έκζεμα, ασθμα, και τροφικές αλλεργίες.

ευχαριστώ

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η μικρούλα μου εχει ατοπικη δερματιτιδα απο δυο μηνων. Αυτο που θα σου πω απο εμπειρία ειναι οτι την αποχή απο τα φαγητά θα την κανεις σιγα σιγα, μου φαινεται υπερβολή να τα κόψεις ολα μαζι. Ξεκινάς με σγελαδινα, μετα αν θυμάμαι καλα με ξηρούς καρπούς και παει λέγοντας! Μπορει να μην πειράζουν ολα το μωρακι!

κορίτσια ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Ο μικρός έχει δερματίτιδα μόνο στο πρόσωπο, όταν έρθει σε επαφή με συνθετικά υφάσματα. Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα μας δεν είναι αυτό, όσο οι κρίσεις βήχα που παθαίνει, οπότε πάμε ολοταχώς για άσθμα. Από την ενημέρωση σας, πιστεύετε πως αν εγώ κόψω τα γαλακτοκομικά θα αλλάξει κάτι στη κατάσταση αυτή?

d8gLp3.png

iXW1p2.png