Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέμα με προκαταρκτικά

Recommended Posts

Όπως σας έγραψα σε προηγούμενο θέμα δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να προχωρήσω.Τελικά έγινε και δεν το έχω μετανοιώσει αν και δυο επόμενες φορές ήταν καλύτερες από την πρώτη :P.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσες φορές έχουμε βρεθεί ενώ το αγόρι μου κάνει ότι μπορεί για την ικανοποιήση μου εγω διστάζω,δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να το κάνω σε αυτον.Αναφέρομαι στα προκαταρτκτικά στο στοματικό και γενικά οτι δεν αφορά διείσδυση.Καταλαβαίνω οτι ειναι εγωιστικό εκ μέρους μου και δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελω..θεωρητικά συμπεριλαμβάνονται όλα αυτα,εμενα ομως αυτο που νιωθω καθε φορά ειναι οτι θελω να μπει..αυτο!

Διαφημίσεις

κοιτα να δεις ο στοματικος ερωτας κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ευχαριστη ιδεα στο μυαλο μιας γυναικας πριν το δοκιμασει , αν ομως το δοκιμασεις (την πρωτη φορα μπορει να μην τρελαθεις κιολας) και το ξαναδοκιμασεις , 1ον θα το συνηθισεις και 2ον θα θες να το κανεις επειδη θα σου αρεσει η αντιδραση του συντροφου σου .

Επισης ειναι λογικο να θες να 'σου μπει' γιατι προσφατα το εκανες για πρωτη φορα και ηταν μια ωραια εμπειρια για σενα .;)

καλημέρα κορίτσι!!!

συμφωνώ με την προλαλησασα. κι εγώ πριν το δοκιμάσω, θυμάμαι μου φαινόταν πολύ τσόντα η φάση, πολύ βρώμικο, ταπεινωτικό και τέτοια... είχα 2 - 3 αγόρια και ενώ είχαμε ολοκληρωμένες σχέσεις δεν το είχα επιχειρήσει... ώσπου βρέθηκε ένα αγόρι που ξάπλωσε και μου είπε κάνε μου ότι θέλεις.. και τότε το έκανα. δηλαδή χωρίς πίεση, χωρίς να νιώθω "υποχρεωμένη" να το κάνω, χωρίς να μου το ζητήσει!!

Οταν σου βγει, μην αγχώνεσαι!! πάντως δεν είναι έτσι χάλια, όπως το φανταζόμαστε, ίσα ίσα τα αγόρια μας το απολαμβάνουν πολύ (και εμείς χαιρόμαστε γιατί εμείς είμαστε η αιτία που συμβαίνει αυτό), και επίσης εσύ νιώθεις, πώς να σου πω...ότι έχεις το πάνω χέρι της κατάστασης, και τον νιώθεις πιο ευάλωτο(γιατί χειρίζεσαι ένα πολύ ευαίσθητο όργανό του):oops::oops::oops::oops:;););):-)

2t7wp3.png

καλημέρα κορίτσι!!!

συμφωνώ με την προλαλησασα. κι εγώ πριν το δοκιμάσω, θυμάμαι μου φαινόταν πολύ τσόντα η φάση, πολύ βρώμικο, ταπεινωτικό και τέτοια... είχα 2 - 3 αγόρια και ενώ είχαμε ολοκληρωμένες σχέσεις δεν το είχα επιχειρήσει... ώσπου βρέθηκε ένα αγόρι που ξάπλωσε και μου είπε κάνε μου ότι θέλεις.. και τότε το έκανα. δηλαδή χωρίς πίεση, χωρίς να νιώθω "υποχρεωμένη" να το κάνω, χωρίς να μου το ζητήσει!!

Οταν σου βγει, μην αγχώνεσαι!! πάντως δεν είναι έτσι χάλια, όπως το φανταζόμαστε, ίσα ίσα τα αγόρια μας το απολαμβάνουν πολύ (και εμείς χαιρόμαστε γιατί εμείς είμαστε η αιτία που συμβαίνει αυτό), και επίσης εσύ νιώθεις, πώς να σου πω...ότι έχεις το πάνω χέρι της κατάστασης, και τον νιώθεις πιο ευάλωτο(γιατί χειρίζεσαι ένα πολύ ευαίσθητο όργανό του):oops::oops::oops::oops:;););):-)

Ναι ακριβως :D