Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προετοιμασια για λαπαροσκοπηση

Recommended Posts

Γεια σας!!αρχικα συγγνωμη αν γραφω το μηνυμα μου σε λαθος κατηγορια,μολις εκανα εγγραφη και εχω μπερδευτει λιγακι!να κανω μια ερωτηση λιγο χαζη..σε 2 βδομαδες περιπου θα κανω λαπαροσκοπηση για αφαιρεση κυστης.θα ηταν καλυτερα περιπου μια εβδομαδα νωριτερα να παω για αποτριχωση...εκει χαμηλα??δεν θα ηταν καλυτερα και απο αποψη υγιεινης?

Διαφημίσεις

Kκαλημέρα. Εννοείται πως θα σου ζητηθεί η περιποίηση της περιοχής. Έχω κάνει λαπαροσκόπηση και η μαία του γιατρού μου μου είχε πει πως για λόγους υγιεινής πρέπει να ήμουν περιποιημένη.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Δεν χρειαζεται αποτριχωση, οι τρυπες γινονται ψηλα και ειναι πολυ μικρες.

Καλη επιτυχια.

Eμένα πάντως από το μαιευτήριο μαζί με τις οδηγίες για την διατροφή μου δώσανε και ξυραφάκι. Μπορεί οι τρύπες να γίνονται στον ομφαλό αλλά για θέμα υγιεινής πρέπει να είσαι περιποιημένη.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!αφου βλεπω πως εχετε κανει λαπαροσκοπηση να ρωτησω κατι τελευταιο!την επομενη μερα,που βγαινεις απο το νοσοκομειο,μπορεις να φορεσεις παντελονι(καλα δεν λεω κανενα στενο τζιν εννοειται,για φορμα μιλαω:) )ή σε ενοχλουν οι τρυπουλες?

Διαφημίσεις

Για 3-4 ημερες πονας. Οποτε η φουστα η το φορεμα ειναι η καλυτερη λυση

.

Ποναει κυριως η μια τρυπα η μεγαλυτερη.

Βεβαια εγω ειχα κανει επεμβατικη λαπαροσκοπηση και πονουσα και εσωτερικα στην μητρα. Δεν ειναι και τοσο ανωδυνη οσο την παρουσιαζουν.

Ομως η αποκατασταση ειναι πολυ πιο γρηγορη σε σχεση με ανοιχτη επεμβαση.

Η κυστη στην ωοθηκη γενικα ποναει και αυτη απο οτι εχω ακουσει απο φιλη.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!αφου βλεπω πως εχετε κανει λαπαροσκοπηση να ρωτησω κατι τελευταιο!την επομενη μερα,που βγαινεις απο το νοσοκομειο,μπορεις να φορεσεις παντελονι(καλα δεν λεω κανενα στενο τζιν εννοειται,για φορμα μιλαω:) )ή σε ενοχλουν οι τρυπουλες?

εγώ βγήκα με φόρμες, οι τρύπες είναι πολύ χαμηλά οι δύο και η άλλη ψηλά στον ομφαλό. Στην αρχή θα νιώθεις ενόχληση επειδή στην ουσία τραβάνε τα ράμματα, όταν τα βγάλεις θα είσαι μια χαρά.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.