Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειναι πολυ ησυχη ν ανησυχησω?

Recommended Posts

καλημερα η μπουμπου μου γινεται 8 μηνων αλλα ειναι που ησυχη καθεται στην ακρουλα της με τα παιχνιδακια της σε σχεση μ αλλα παιδια της ηλικιας ησ που χοροπηδανε και χαιρονται οταν βλεπουν αλλα μωρα .αυτη ειναι πολυ χαλαρη οταν βρισκομαστε μ αλλα παιδακια δεν ξετρελαινεται απλα παιζει με τα παιχνιδακια της.με εμασ τουσ μεγαλουσ γελαει παιζει χορευει οταν την κραταμε.ανησηχω μηπωσ ειναι αντικοινωνικη.βεβαια δεν ειναι μ ολα τα παιδακι ετσι αλλα με συγκεγκριμενα.μηπωσ φταιει οτι γεννηθηκε 37 βδομαδων και ακομα θεωρειται μικρουλα?εχω στεναχωρηθει που βλεπω τα αλλα μωρακια να στηριζονται και να ναι κονωνικα.αυτη ειναι τοοσ τεμπελα που ολο θελει να ξαπλωνει και να πιανει τα ποδια τησ.τι να κανω?υπαρχουν καποια παιχνιδια τνα τησ παρω?εμεισ ασχολουμαστε συνεχεια μαζι τησ καθωτι 1 παιδι.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Ερινα τοσο εγω οταν ήμουν μωρό όσο κ ο γιός μου είχαμε ακριβώς τη συμπεριφορά που περιγράφεις...πολυ ήσυχα μωρά,καθόμασταν οπου μας βάζανε κ απλα χαμογελουσαμε...

Προσωπικά κατάλαβα οτι εχω μωρό στο σπιτι οταν αρχισε να μπουσουλαει κ μετα να περπατάει...δε νομίζω οτι πρόκειται περι τεμπελιάς,απλα ειναι ήσυχη...κ επιπλέον είναι ακόμα πολυ μικρή για να βγάζεις συμπεράσματα,απο τη στιγμή που αντιδρά οταν παίζετε μαζί της,γελάει κ.ο.κ δε βλέπω λόγο να ανησυχεις...δεν τρελαίνονται ολα τα μωρά οταν βλέπουν άλλα παιδάκια...

αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να την πηγαίνεις σε παιδότοπους πιο συχνά συνήθως βοηθάει...αν και απο την μικρή μου εμπειρία ως μαμα θα σου ελεγα οτι αυτη η συμπεριφορά δεν κρατάει για πολυ και σύντομα θα νοσταλγείς αυτές τις ήσυχες στιγμές...

Ερινα τοσο εγω οταν ήμουν μωρό όσο κ ο γιός μου είχαμε ακριβώς τη συμπεριφορά που περιγράφεις...πολυ ήσυχα μωρά,καθόμασταν οπου μας βάζανε κ απλα χαμογελουσαμε...

Προσωπικά κατάλαβα οτι εχω μωρό στο σπιτι οταν αρχισε να μπουσουλαει κ μετα να περπατάει...δε νομίζω οτι πρόκειται περι τεμπελιάς,απλα ειναι ήσυχη...κ επιπλέον είναι ακόμα πολυ μικρή για να βγάζεις συμπεράσματα,απο τη στιγμή που αντιδρά οταν παίζετε μαζί της,γελάει κ.ο.κ δε βλέπω λόγο να ανησυχεις...δεν τρελαίνονται ολα τα μωρά οταν βλέπουν άλλα παιδάκια...

αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να την πηγαίνεις σε παιδότοπους πιο συχνά συνήθως βοηθάει...αν και απο την μικρή μου εμπειρία ως μαμα θα σου ελεγα οτι αυτη η συμπεριφορά δεν κρατάει για πολυ και σύντομα θα νοσταλγείς αυτές τις ήσυχες στιγμές...

ευχαριστω σε παιδοτοπουσ δεν την παμε ειναι μικρουλα και φοβομαστε τισ ιωσεισ.τωρα που ανοιγει ο καιροσ την βγαζουμε βολτα καθε μερα