Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άγχος ή εγκυμοσύνη?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω 4 ημέρες καθυστέρηση και δε μου έχει ξανα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο σε όλα αυτά τα χρόνια.

Φοβάμαι μήπως είμαι εγκυος απο προσπερματικα υγρά καθώς με το αγόρι μου που είμαστε 12χρονια μαζί δε κανουμε ποτε ερωτα χωρίς προφύλαξη παρά μονο αν,οταν ξεκινάμε την επαφή ,η πρώτη διεισδυση γίνει χωρίς αλλά και αυτό για ούτε λεπτό.

Πραγματικά προσέχουμε [πολύ.Ο κύκλος κου δεν είναι σταθερός.

Ως μέσο όρο είναι οι 26 ημέρες.

Τώρα,περιμενα περίοδο την Δευτέρα στις 28 και είναι ήδη Παρασκευή.Τί να κάνω?

Να σημειώσω ότι πέρασα ένα αγχώδες μήνα λόγο κάποιον οικογενειακών προβλημάτων..η μητέρα μου είχε μία κρίση αγχος και νομίζαμε ότι είναι καρδια και η αδερφη μου 19χρονων την προηγούμενη Πέμπτη πήγε για πρώτη φορα στον γυναικολόγο και διεγνωστηκε με κύστη 9 εκατοστων.Φοβηθήκαμε πολύ και αγχωθηκαμε μήπως είναι κακοήθεις φτου φτου!

Ετσι πήγα κι εγω στον ίδιο γιατρό από φοβο μήπως έχω καμια κύστη και με εξετασε με κολπικο υπερηχο λογο του οτι εχω εδω και 2 βδομαδες ποναλακια κατω δεξια.αλλωτε εντονα αλλωτε ήπια!

Μου είπε δεν εχω τιποτα! αν ήμουν έγκυος δε θα είχε δει κάτι!!!????????

Πέιτε μου την γνωμη σας ,σας παρακαλώ!

Διαφημίσεις

Με 4 μερες καθυστερηση δεν βλεπει τιποτα ο γιατρός. Ακόμα κι αν εβλεπε ενα καπως πιο παχυ ενδομητριο, δεν θα το σπουδαιολογουσε χωρίς αλλα ευρηματα ή χωρίς να του εχεις εκφρασει τις υποψίες σου

Δεν αντεξα την αναμονη κι εκανα δύο τεστ σημερα ένα το yes or no κι ένα τοpredictor.

Και τα δύο αρνητικα. απλά έχω πόνο στο στηθος και πονους στην κοιλια.

μπορει να μου πεί κάποια που γνώριζει την γνώμη της;

Διαφημίσεις

νομιζω κοπελα μου οτι δεν εισαι εγκυος. δεν νομιζω να εισαι τοσο ατυχη και να εκαναν λαθος και τα 2 τεστ. Και λογικα τα συμπτωματα που εχεις ειναι γιατι εχεις περιοδο. Γιατι δεν κανεις αλλη μια επισκεψη στο γυναικολογο?

νομιζω κοπελα μου οτι δεν εισαι εγκυος. δεν νομιζω να εισαι τοσο ατυχη και να εκαναν λαθος και τα 2 τεστ. Και λογικα τα συμπτωματα που εχεις ειναι γιατι εχεις περιοδο. Γιατι δεν κανεις αλλη μια επισκεψη στο γυναικολογο?

Μα ακομα έχω καθυστερηση.λες να μου ερθει περίοδος τις επομενες μέρες;

Ετσι πιστευω. Μπορει να ειναι απο το αγχος. Και εφοσον δεν εχεις και σταθερο κυκλο δεν μπορεις να υπολογισεις σωστα.