Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταμειο ανεργιας οαεδ

Recommended Posts

Κοριτσια σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας. απο τον 09/13 ως και τον 02/14 καλυπτω τα 125 ενσημα για να βγω σε ταμειο ανεργιας..απλα στην επιχειρηση που δουλευα εκανα οικ.αποχωρηση αφου δεν μπορεσε να με απολυσει.. λενε οτι δυο τελευταιες μηνες δεν μετρανε.. τον μαρτιο και τον απριλιο, τον μαρτιο ειχα 16 ενσημα και τωρα ψαχνω σαν τρελη να βρω καποιον να μου κανει μια εικονικη προσληψη να κολλησω κατι τον απριλιο εαν προλαβω.. εαν δεν προλαβω και κανω τον μαιο εικ.προσληψη και απολυση παιρνω παλι ταμειο ανεργιας? ακομα και εαν στον απριλιο δεν εχω κανενα ενσημο και εχω τον μαιο.?

Διαφημίσεις

Χρειαζεσαι 200 ενσημα για να βγαλεις ανεργια. Τωρα για να εξαγορασεις τα ενσημα δν ξερω κατα ποσο θα σε συμφερει οικονομικα. Καλυτερα κοιτα στην σελιδα του οαεδ μηπως εχει αλλαξει η ρωτα στν οαεδ απευθειας.

Παιρνεις ταμειο ανεργιας για πρωτη φορα ή εχεις ξαναπαρει στο παρελθον;

Ισχυει αυτο που λες...δηλαδη με ενσημα που δεν εχουν κολληθει συνεχομενα αλλα με παυση, αν πιανεις τα απαραιτητα σε αριθμο ενσημα εντος ενος 14μηνου, μετα να παιρνεις ταμειο ανεργιας!

Εγω ειχα ενσημα γυρω στα 200 αλλα κολημμενα με 2 διαφορετικες συμβασεις σε διαφορετικους εργοδοτες εντος 14μηνου και οχι η μια κοληητα στην αλλη... Η δευτερη εγινε μονο για να συμπληρωσω τα απαραιτητα ενσημα που ηθελα για το ταμειο.

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=688&Itemid=748〈=el