Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μπορει και να γελασετε με αυτο που θα γραψω αλλα ειναι περα για περα αληθινο....χτες το βραδυ που εβαζα την μικρη μου φια υπνο εριξε εναν αναστεναγμο και σιγοψιθυρισε το ονομα τζιμης.λεω ποιος ειναι ο τζιμης?ενας φιλος μου που παιζαμε μποουλινγκ κτλ.την προηγουμενη μερα ειχε παει στη νονα της με την μανα μου και καθοντουσαν.την περνω τηλ την μανα μου και της λεω ποιος ειναι αυτος ο τζιμης που παιζανε και μποουλινγκ?μου λεει δεν ειχαμε κανενα τζιμη μαζι μας αλλα ειχε κατι προσπεκτους η νονα της και εδειχνε στην μικρη τι ειναι το μποουλινγκ....καλα λεω οκ....σημερα πηγαμε σε ενα πανηγυρι και κατσαμε να πιουμε ενα καφε....βρηκε εκει ενα παιδακι και παιζανε...παω και εγω και λεω στην δικια μου ...ρωτα πως το λενε το παιδακι?και απανταει εκεινο τζιμη!!ουτε γιωργο ουτε χρηστο ρε κοριτσια αλλα τζιμη!ανατριχιασα......ηρθαμε σπιτι και την ρωταω αγαπη μου τελικα δεν μου ειπες ποιος ειναι ο τζιμη και μου λεει ενας φιλος μου...που τον γνωρισες?στο δασος με τους Power ranger...και γενικως απευφευγε να το συζητησει πολυ ωρα.....τι εχει το παιδι μου?μαντικες ικανοτητες?δεν μου το εχει ξανακανει αυτο,,γενικοτερα οπως ολα τα παιδια η φαντασια τους οργιαζει αλλα τετοιο πραγμα ειναι πολυ καπως:confused:

Διαφημίσεις

καπου εδω στο φορουμ στο βαθυ παρελθον ειχα διαβασει ενα τοπικ, το οποιο το αναζητω καιρο τωρα και δεν το βρισκω, που καποιες κοπελες εγραφαν παρομοιες εμπειριες απο τα παιδια τους...αν το βρεις ανεβασε το λινκ please, ισως εκει να βρεις τις πληροφοριες για το θεμα...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Μήπως είχε πει και στο αγοράκι την ιστορία με τον Τζίμη, οπότε εκείνο απάντησε "Τζίμης";!!! :cool:

οχι καλε!το αγορακι το γνωρισαμε χτες και ρωτησαμε το ονομα του κατευθειαν και ειπε τζιμης!αστα να πανε εχω μουρλαθει!

Διαφημίσεις

λελακι , εγώ που σε συμπαθώ τόσο, πες τη μικρή σου, τους αριθμούς του τζόκερ θα ήθελα πλιιιιιζ........:D

τα πηρε κανεις χτες τα πολλα?αν οχι θα την ρωτησω και θα σου τα πω!αν τα πηρανε θα περιμενεις να μαζευτουνε πολλα!αααααα θελω το 10%:P:p:p:p:p παντως ειναι οντως ανατριχιαστικο και μου το κανει πρωτη φορα αυτο:rolleyes:

καπου εδω στο φορουμ στο βαθυ παρελθον ειχα διαβασει ενα τοπικ, το οποιο το αναζητω καιρο τωρα και δεν το βρισκω, που καποιες κοπελες εγραφαν παρομοιες εμπειριες απο τα παιδια τους...αν το βρεις ανεβασε το λινκ please, ισως εκει να βρεις τις πληροφοριες για το θεμα...

θα το ψαξω μιας και το ειπες!αλλα ημουν σιγουρη οτι δεν θα υπηρχε κατι παρομοιο και γιαυτο ανοιξα νεα θεμα.εχτες κοιμηθηκα 3 το πρωι!ψαχνομουνα στο ιντερνετ και διαβαζα οτι μπορεις να φανταστεις!οχι κατι τρομακτικο βεβαια αλλα διαφορα τα οποια ντρεπομαι και να τα συζητησω!ισως γιατι μου φαινετε απιστευτο:cool:

τα πηρε κανεις χτες τα πολλα?αν οχι θα την ρωτησω και θα σου τα πω!αν τα πηρανε θα περιμενεις να μαζευτουνε πολλα!αααααα θελω το 10%:P:p:p:p:p παντως ειναι οντως ανατριχιαστικο και μου το κανει πρωτη φορα αυτο:rolleyes:

δεν επαιξα δεν ξερω.......μονο 10 ζητας? μισα μισα βρε......ουτε, δωστε μου οτι εχετε ευχαριστηση.......