Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ω εμπειρεία!

Recommended Posts

Ο τοκετός σίγουρα δεν είναι εύκολος, και αυτό είτε πρόκειται για φυσιολογικό ή για καισαρική. Μην ακούτε που λένε δεν θα καταλάβεις...Απλά άλλες πονάνε λιγότερο και άλλες περισσότερο...

Όμως, δεν υπάρχει πιο μαγική εμπειρεία απο αυτή..απο την εμπειρεία να γεννάς το μωρό σου...τώρα καταλαβαίνω την λέξη ολοκλήρωση!

Διαφημίσεις

Ευδοκία έτσι έλεγα και εγώ, και πρίν απο μένα πολλές...

Μην αγχώνεσαι...μην σου φαίνεται κοινότυπο...ναί θα πονέσεις αλλά κοίτα να το απολαύσεις...δεν σε κοροιδεύω γιατι είναι κάτι το συγκλονιστικό...σκεψου γιατί γίνεται αυτό και τι θα έχεις στην αγκαλιά σου...Στα γράφω αυτά και δακρύζω γιατί πρίν 10 μέρες φοβόμουν πολύ...και τώρα σου γράφω και έχω δίπλα μου την κόρη μου...την κοιτάζω και τρελαίνομαι...η ευτυχία αυτή είναι ασυναγώνιστη...

Διαφημίσεις

Για αρχή Κελλυ θελω να σου ευχηθώ να είσαι παντα υγιης ώστε να ζήσεις και 2 και 3 και γενικά όσες φορες επιθυμεις την εμπειρια αυτη που σου χάρισε αυτο το μαγικό συναίσθημα.Ευδοκια μη μασας ειδες ολα τα κορίτσια συζητάνε με χαρά την εμπειρια αυτή θα γίνεις μανουλα και να αισθάνεσαι τυχερή που καλείσαι να ζήσεις όλη αυτη τη μαγεία του να φέρεις μια ζωουλα στον κόσμο.Σου ευχομαι να κανεις ενα υγιες μωρακι,οσος καιρος μενει μεχρι την μερα του τοκετου να εισαι καλα,ηρεμη και ευτυχισμένη.Χτες που ημουν στο μαιευτηριο μου συστησε ο θειος μου μια κοπελιτσα γεννησε σε 5 λεπτα αυτη και περπαταγε κουνιστη πηγαινε στην καφετερια και καμάρωνε που ειχε μωράκι! Ετσι θα σαι κι εσυ θα δεις!!!! Τωρα βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους οταν θα ρθει και μενα η στιγμη να δω τι θα λεω! αλλα προς το παρων στελνω θετικά μυνηματα και φιλάκια!

Προσεχε μεσα με τελη Μαρτιου να εισαι online γιατί το παιρνω ως υποσχεση!!! πλακα σου κάνω μη φοβασαι ολα θα πανε καλα.Ρε συ αν θες μπες στο chat εχει πολυ γέλιο!

τώρα δυστυχώς πρέπει να φύγω...πάω στη γιατρό να δω το μωράκι μου...ίσως το βραδάκι το επιχειρήσω. τον υπολογιστή αυτόν τον καιρό τον χρησιμοποιεί πολύ ο άντρας μου γιατί γράφει την διδακτορική εργασία του και προσπαθώ και του τον ξεκλέβω :wink: φιλιά!

Διαφημίσεις

Να μην αγχώνεστε...όλα καλά θα πάνε...και σε μια τελική καλέ κοτζάμ παιδάκι θα βγεί απο την κοιλίτσα είναι δυνατόν να μην πονέσουμε λιγάκι;

Ευδοκία να μπαίνεις στο τσάτ...περνάμε σούπερ...

Ελινάκι μου και σε σένα ευχόμαι το ίδιο κοπέλα μου...