Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ισοθερμικο παγουρακι

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!!

Εχω μια μικρουλα (21 μηνων) και εδω και λιγο καιρο εχουμε μαθει να πινουμε νερακι η οτιδηποτε αλλο με καλαμακι. Σκεφτομαι να αντικαταστησω το μπιμπερο νερου με καποιο ισοθερμικο παγουρακι, αλλα σιγουρα οχι απο πλαστικο αν ειναι σκετο παγουρακι, (το λεω αυτο γιατι συνηθως τα ισοθερμικα παγουρακια εχουν εξωτερικη επιστρωση πλαστικου και εσωτερικη επιστρωση μεταλλου). Προσφατα εφεραν στη μικρουλα μου ενα παγουρακι (με καλαμακι) αλλα ειναι απο πλαστικο, τοσο το μεσα περιβλημα οσο και το εξω, και μυριζει απιστευτα ασχημα βαλω δε βαλω νερο οποτε της το εδωσα μονο για να παιζει.

Για πειτε γνωμες...τι να παρω??? με ενδιαφερει να ειναι κυριως οσο το δυνατον ποιοτικα καλο (απο αποψη ασφαλων υλικων), αλλα να ειναι και ανθεκτικο. Δεν με απασχολει το αν ειναι ακριβο, αναμενομενο αλλωστε με βαση αυτα που ζηταω!!!

Ευχαριστω!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Ψάξε για klean kanteen είναι φανταστικά.

Αχ σε ευχαριστω πολυ!!! Να υποθεσω οτι εσεις τετοιο εχετε???

Μπηκα λιγο στο amazon, ebay και εριξα μια ματια (γιατι δεν ξερω αν και που πωλουνται εδω στην ελλαδα) και η αληθεια ειναι οτι ενθουσιαστηκα με το σχεδιασμο τους, απλα αν καταλαβα καλα εχει διαφορων ειδων αλλα δεν εχει με καλαμακι (μικρο το κακο), το θεμα ειναι να επιλεξω ακριβως αυτο που θα βολεψει τη μικρουλα μου.

Σημ: εχω και μια απορια, αυτο το πλαστικο διαφανες προστατευτικο που καλυπτει την εξοδο νερου ειναι αποσπωμενο??? ρωταω γιατι απο τις φωτο που εχει δεν μπορω να καταλαβω επ' ακριβως πως λειτουργει και αναρωτιεμαι αν τυχον το αναποδογυρισεις μηπως πεφτει το νερο :confused: !!!

Sigg

Αλλα δεν ξέρω αν εχει με καλαμακι

Ευχαριστω πολυ!!!

Τωρα θα μου πεις το καλαμακι δεν ειναι απο πλαστικο??? αρα εξισου επικυνδυνο με το συνολο. Αχ, δεν ξερω αλλα με αφορμη το θεμα που ανοιξα στην ενοτητα "σπιτι μου σπιτακι μου" με τιτλο "ακαταλληλο-καταλληλο πλαστικο η μεταλλο για τα υδροδοχεια μας" εχω θορυβηθει αρκετα και το ψαχνω καλα το θεμα!!!

Διαφημίσεις

Εγω δεν εχω βγαλει ακρη... Εχω παρει απειρα παγουρακια αλλα ολα κατι εχουν. Καταρχην δεν εχω καταφερει να βρω κατι να μην σταζει (οταν μπαινει αναποδα στην τσαντα τους η οποια κατα την διαρκεια της μερας γινεται μπαλα ποδοσφαιρου - μπασκετ και τα λοιπα). Να μην ειναι κατι βαρυ απο μονο του γιατι μεσα στην τσαντα τους μαζι με τα αλλα... Να μην σπαει/ραγιζει πολυ ευκολα.. Να καθαριζεται σχετικα ευκολα.. Τα καλαμακια δεν καθαριζουν ιδιετερα ευκολα (ειδα αυτο που ειχα δωσει στον παιδικο που φυσικα δεν καθαριζε στο πλυντηριο πιατων που το εβαζαν σε καθημερινη βαση)...

Εμεις χρησιμοποιουμε μπουκαλια νερου μιας χρησης.. Αυτα που ειναι για τους αθλητες (δηλαδη εχουν σαν πιπιλα). Και στο σχολειο και στο σπιτι γιατι εχουν παντα το νερο τους οπου θελουν και οταν το θελουν...

Εγω δεν εχω βγαλει ακρη... Εχω παρει απειρα παγουρακια αλλα ολα κατι εχουν. Καταρχην δεν εχω καταφερει να βρω κατι να μην σταζει (οταν μπαινει αναποδα στην τσαντα τους η οποια κατα την διαρκεια της μερας γινεται μπαλα ποδοσφαιρου - μπασκετ και τα λοιπα). Να μην ειναι κατι βαρυ απο μονο του γιατι μεσα στην τσαντα τους μαζι με τα αλλα... Να μην σπαει/ραγιζει πολυ ευκολα.. Να καθαριζεται σχετικα ευκολα.. Τα καλαμακια δεν καθαριζουν ιδιετερα ευκολα (ειδα αυτο που ειχα δωσει στον παιδικο που φυσικα δεν καθαριζε στο πλυντηριο πιατων που το εβαζαν σε καθημερινη βαση)...

Εμεις χρησιμοποιουμε μπουκαλια νερου μιας χρησης.. Αυτα που ειναι για τους αθλητες (δηλαδη εχουν σαν πιπιλα). Και στο σχολειο και στο σπιτι γιατι εχουν παντα το νερο τους οπου θελουν και οταν το θελουν...

Πολυ βασικο και για εμενα να μην σταζει καθολου, διαφορετικα δεν εχει νοημα και πρακτικα ειναι δυσχρηστο!!! Ειμαι στο ψαξιμο αυτες τις μερες και θα προσεξω ιδιαιτερα τι θα αγορασω!!!