ευουλα 5 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 καλησπερα....μια ερωτηση: πηγα να βγαλω μια πριζα κ επαθε ενα τοπικο ηλεκτρισμο στο χερι...ειναι επικινδυνο για το εμβρυακι μου???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιαννα! Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Ποσο εισαι? Δεν ξερω να σου απαντησω αλλα καλο θα ηταν να κανεις ενα τηλ στον γιατρο σου να τον ρωτησεις. Παντως αν μαθεις πες μας κ εμας γιατι κ εγω εχω αυτη την απορια αν και δεν το εχω παθει ποτε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
αγοροmummy! Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 καλησπερα!! δε μου εχει τυχει προσωπικα, αλλα πριν λιγα χρονια δουλευα σε ενα μαγαζι και η ιδιοκτητρια ηταν εγκυος, περιπου 8 μηνων και πηγε να βαλει μια τοστιερα στην πριζα και τη χτυπησε αρκετα το ρευμα, αφου πηγε να πεσει κατω και την προλαβε ο αντρας της στον αερα!! θυμαμαι οτι πηρε απευθειας το γιατρο της και της ειχε πει αν νιωθει η ιδια καλα και αν το μωρο κινειται να μην ανησυχει. τωρα τι να πω, κι εγω δε νομιζω να συμβει κατι αλλα παρε το γιατρο σου για να νιωθεις ασφαλεια!!! Quote Οι άντρες της ζωής μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argini Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Είχα αναλογη εμπειρία στον 4ο μηνα. Δεν με τίναξε το ρευμα , ούτε αισθανθηκα να με διαπερνα , ωστοσο ενιωσα καψιμο στα δάχτυλα. Ενημερωσα το γιατρο μου και πήγα και ειδαμε το μωρο διοτι εγω φοβομουν. Δεν ειχε πάθει τίποτα!! Ειναι σημαντικό να μην είναι βρεγμενα τα δάκτυλά σου. ΄Οπως το περιγραφεις δεν ήταν ηλεκτροπληξία αλλά μίλα με το γιατρό σου και αν δεν ηρεμήσεις κανε υπερηχο να δειτε το μωρό και την καρδιακη λειτουργια. Αν βεβαια είσαι σε μήνα που το αισθάνεσαι και το νιώθεις όπως πριν δεν θα προσθεσει κατι ο υπέρηχος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitta Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 δεν ακουγεται κατι σοβαρο αλλα να μιλησεις και να σε δει ο γιατρος σου καλυτερα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ευουλα 5 Posted March 23, 2014 Author Share Posted March 23, 2014 τελικα τον πηρα τηλ γιατι ειχα λιγο αγχος και μ ειπε οτι δεν υπαρχει φοβος....να το ξεχασω εντελως.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts