Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ηλεκτρισμος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ποσο εισαι? Δεν ξερω να σου απαντησω αλλα καλο θα ηταν να κανεις ενα τηλ στον γιατρο σου να τον ρωτησεις. Παντως αν μαθεις πες μας κ εμας γιατι κ εγω εχω αυτη την απορια αν και δεν το εχω παθει ποτε.

καλησπερα!! δε μου εχει τυχει προσωπικα, αλλα πριν λιγα χρονια δουλευα σε ενα μαγαζι και η ιδιοκτητρια ηταν εγκυος, περιπου 8 μηνων και πηγε να βαλει μια τοστιερα στην πριζα και τη χτυπησε αρκετα το ρευμα, αφου πηγε να πεσει κατω και την προλαβε ο αντρας της στον αερα!! θυμαμαι οτι πηρε απευθειας το γιατρο της και της ειχε πει αν νιωθει η ιδια καλα και αν το μωρο κινειται να μην ανησυχει. τωρα τι να πω, κι εγω δε νομιζω να συμβει κατι αλλα παρε το γιατρο σου για να νιωθεις ασφαλεια!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Είχα αναλογη εμπειρία στον 4ο μηνα. Δεν με τίναξε το ρευμα , ούτε αισθανθηκα να με διαπερνα , ωστοσο ενιωσα καψιμο στα δάχτυλα. Ενημερωσα το γιατρο μου και πήγα και ειδαμε το μωρο διοτι εγω φοβομουν. Δεν ειχε πάθει τίποτα!! Ειναι σημαντικό να μην είναι βρεγμενα τα δάκτυλά σου. ΄Οπως το περιγραφεις δεν ήταν ηλεκτροπληξία αλλά μίλα με το γιατρό σου και αν δεν ηρεμήσεις κανε υπερηχο να δειτε το μωρό και την καρδιακη λειτουργια. Αν βεβαια είσαι σε μήνα που το αισθάνεσαι και το νιώθεις όπως πριν δεν θα προσθεσει κατι ο υπέρηχος.

Διαφημίσεις