Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν πιάνει τα πόδια με τα χέρια της

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα κοριτσάκι έξι μηνών το οποίο φαίνεται κινητικά να έχει αρκετά καλή εξέλιξη (από πέντε μήνων μπορεί να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα και ανασκελα μπρούμυτα, μετακινείται για να πιάσει κάποιο παιχνίδι έρποντας, κρατάει σταθερό τον αυχένα της) όμως δεν σηκώνει τα πόδια της στο ύψος του προσώπου της και δεν τα πιάνει. Όταν της το κάνω εγώ δείχνει να διασκεδάζει πολύ αλλά δεν μπορεί να τα κρατήσει σε αυτό το ύψος ούτε για λίγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Παρακαλώ γράψτε μου τις απόψεις σας.

Διαφημίσεις

εμενα ολα αυτα που γραφεις εκτος απο τον αυχενα της που τον κραταγε και εμενα απο 5 μηνων ολα τα αλλα μαζι και αυτο που ρωτας τα εκανε 8 μηνων.εγω να φανταστεις ανησυχουσα γιατι δεν μπουσουλαγε και φυσικα ουτε το εκανε ποτε.... καθοτανε κατω σαν βατραχακι!μεχρι που περπατησε κατευθειαν;) οποτε δεν υπαρχει λογος ανυσυχιας

σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Γενικά δεν ανησυχώ απλά διάβαζα το βιβλιάριο για γονείς και είδα ότι το πιάσιμο των ποδιών με τα χέρια αποτελεί ορόσημο για την ηλικία της. Επιπλέον θυμήθηκα ότι έχω δει πολλά μωρά σε φωτογραφίες σε αυτή την στάση και φοβήθηκα μήπως τρέχει κάτι και δεν το είχα προσέξει.