myheart Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Κορίτσια μου ψάχνω επειγόντως γιουτοπαρ! είμαστε στον έβδομο και περιμένουμε τα διδυμάκια μας τέλη Μαίου! Αν κάποια κοπέλα έχει κ δεν τα χρειάζεται κ νομίζει ότι μπορεί να μου τα διαθέσει ας μου στείλει ένα πμ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marthapappa2 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Κορίτσια μου ψάχνω επειγόντως γιουτοπαρ! είμαστε στον έβδομο και περιμένουμε τα διδυμάκια μας τέλη Μαίου!Αν κάποια κοπέλα έχει κ δεν τα χρειάζεται κ νομίζει ότι μπορεί να μου τα διαθέσει ας μου στείλει ένα πμ!! καταργηθηκαν.επερνα και εγω ειναι επικινδυνα νομιζω για αυτο.εγω τα επεστρεψα στο φαρμακοποιο μου αν και επερνα ως το τελος ομως ειχε βγει μια ανακοινωση και ο γιατρος μου τα εκοψε.δε ξερω αν υπΡΧΕΙ κατι αλλο σαν αυτο. http://www.syfae.gr/syfaevrou/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3A-yutopar-tabl10mg-yutopar-injsol50mg5ml-amp&catid=1%3Alatest-news〈=el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myheart Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 καταργηθηκαν.επερνα και εγω ειναι επικινδυνα νομιζω για αυτο.εγω τα επεστρεψα στο φαρμακοποιο μου αν και επερνα ως το τελος ομως ειχε βγει μια ανακοινωση και ο γιατρος μου τα εκοψε.δε ξερω αν υπΡΧΕΙ κατι αλλο σαν αυτο.http://www.syfae.gr/syfaevrou/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3A-yutopar-tabl10mg-yutopar-injsol50mg5ml-amp&catid=1%3Alatest-news〈=el το ξέρω οτι καταργήθηκαν...αλλά μονο ως χαπια γιατι στις κλινικες τα προμηθευουν κανονικα σε ενεσιμα...επισης κ στο εξωτερικο κυκλοφορουν αλλα με αλλη ονομασια!! το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο για τις συσπασεις κι ειμαι πολυ μικρη εβδομαδα για να το διακινδυνεψουμε...αυτο που απλα αναρωτιεμαι ειναι μόνο στην ελλάδα ειναι επικινδυνα?ή μηπως ολα γινονται κ για οικονομικα συμφεροντα??!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marthapappa2 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 το ξέρω οτι καταργήθηκαν...αλλά μονο ως χαπια γιατι στις κλινικες τα προμηθευουν κανονικα σε ενεσιμα...επισης κ στο εξωτερικο κυκλοφορουν αλλα με αλλη ονομασια!! το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο για τις συσπασεις κι ειμαι πολυ μικρη εβδομαδα για να το διακινδυνεψουμε...αυτο που απλα αναρωτιεμαι ειναι μόνο στην ελλάδα ειναι επικινδυνα?ή μηπως ολα γινονται κ για οικονομικα συμφεροντα??!! αν θυμαμαι που το διαβασα ελεγε πως υπαρχει κινδυνος για την καρδια μας.και ενεσιμο μπορουμε να παρουμε ομως για πολυ λιγο χρονο. υπαρχει μια ομαδα στοα facebook https://www.facebook.com/groups/obstetrics.gynaecology/ που εχουν κανει στο εξωτερικο ρωτησε εκει αν ειναι επικινδυνα. Μια φορα τα αγορασα και νομιζω πως δεν ηταν ακριβα,τις αλλες φορες τα εγραφα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunty Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Σου στειλα p.m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myheart Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 κορίτσια σας ευχαριστω πολύ όλες για την άμεση ανταπόκριση!!!!να 'στε κάλα όλες!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts