Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαπι επομενης μερας

Recommended Posts

καλημερα σας,

η ερωτηση μου ειναι αν μεσα απο καποιες εξετασεις μπορει να ανιχνευθει οτι εχει γινει ληψη του ΧΕΜ? αν δεν το πει η ιδια η ασθενης στο γιατρο εκεινος μπορει να το καταλαβει.? :|

εχετε οποιαδήποτε εμπειρια με αυτο το χαπι?

ευχαστιστω εκ των προτερων.!

Διαφημίσεις

θα μπορούσε να ανιχνευθεί αν κάνεις ορμονικές εξετάσεις σύντομα μετά τη λήψη του. Αν έρθει η περίοδος και περάσει, τότε οι ορμόνες λογικά αποκαθίστανται στην κανονική τους ισορροπία, οπότε δεν μένει κάποιο ίχνος από την ορμόνη του χαπιού.

Με το μάτι, πάντως, σίγουρα κάποιος γιατρός δεν θα μπορούσε να πει ότι το έχεις πάρει. Ποιο είναι το πρόβλημα αν το μάθει ο γιατρός? Καλό θα ήταν να του το έλεγες και μόνη σου, εξάλλου υπάρχει το ιατρικό απόρρητο και δεν θα μπορούσε να το κοινοποιήσει αλλού ο γυναικολόγος.

θα ηθελα αρχικα να σας ευχαριστησω για την απαντηση σας.!:) δεν εχω κανενα προβλημα μηπως το μαθει ο γιατρος.!

απλα δεν θα ηθελα να το μαθει η μητερα μου και επισης πιστευω οτι η επιλογη γυναικολογου ειναι κατι που αφορα την κοπελα και μονο ωστοσο η μητερα μου ισως προτιμησει να με παει στο δικο της (πραγμα που δεν θα το ηθελα) με αποτελεσμα να νιωθω αμηχανα και βεβαια με τη σειρα του ο γιατρος να μιλησει σε εκεινη .!

πάντως να ξέρεις πως το ιατρικό απόρρητο σε καλύπτει και ως προς τη μητέρα σου, δηλ αν ο γιατρός της της πει πράγματα που σε αφορούν, αυτό είναι λόγος ακόμα και για να του αφαιρεθεί η άδεια

Στην πράξη βέβαια, δυστυχώς, τα όρια αυτά συχνά δεν τηρούνται.

Μπορείς όμως πχ να της πεις ότι θα ήθελες να πας σε γυναίκα γιατρό και όχι στον δικό της (γιατί ντρέπεσαι, ας πούμε).

Ή να ρωτήσεις μια φίλη σου και να πας στον δικό της γιατρό, πχ αν είναι πιο νέος στην ηλικία, άρα νιώθεις πιο άνετα μαζί του.

Εγώ δεν ήθελα επ ουδενί να πάω στον γιατρό της μαμάς μου (που με είχε βγάλει από την κοιλιά της), γιατί ήταν πλέον πολύ ηλικιωμένος και ήθελα κάποιον να μπορώ να τον έχω για γιατρό μου τουλάχιστον για 20 χρόνια. Έτσι μου σύστησαν άλλον γιατρό, στον οποίο πήγαινα από 20 ετών και ακόμα τον επισκέπτομαι για τσεκ απ (είμαι 39).

Εύχομαι καλή τύχη!