Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άγχος στο σεξ

Recommended Posts

Καλησπέρα!είμαι 19 ετων,πρόσφατα άρχισα να εχω σεξουαλική επαφή.Το προβλημα μου είναι πως ενώ με τον φιλο μου χρησιμοποιούμε πάντα και απαραιτήτως προφύλαξη,κατά τη διάρκεια του σεξ εχω άγχος για τυχόν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνω.Ο φίλος μου αργεί να ολοκληρώσει,παίζει κάποιο ρόλο αυτό;ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

στην αρχη το αγχος παιζει ενα σημαντικο ρολο και οι περισσοτεροι ειμαστε σφιγμενοι η αγχωμενοι...συζητησε τις φοβιες σου με τον φιλο σου, ενημερωσου για μετρα προφυλαξης και δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου...τα πραγματα θα βελτιωθουν συντομα!

Αν εχεις σταθερό κύκλο μέτρα τις γόνιμες μερες σου και τις υπόλοιπες απόλαυσε το!!! Το οτι αργεί ο φίλος σου ειναι πολυ θετικό αν έκανε γρηγορα θα Ηταν το πρόβλημα!!σε περιμένει να το απολαύσεις οσο κι εκείνος!! Παντός αν σπάσει ποτε το προφυλακτικό(που σπάνια συμβενει) υπαρχει και τα "χάπι της επόμενης μέρας" αχρείαστο να ναι αλλα να ξέρεις οτι είσαι safe απ΄όλες τις πλευρές!!

Ο φόβος για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι πολύ φυσιολογικός για γυναίκες της ηλικίας σου. Από την στιγμή που παίρνεις όλα τα απαραίτητα μέτρα βγάλτο από το μυαλό σου. Βοηθάει πολύ και η σκέψη ότι υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας , όπως λέει και η Αλεξία, σε περίπτωση που σπάσει κανένα προφυλακτικό.. εμένα με είχε βοηθήσει πολύ η συγκεκριμένη σκέψη στο να ξεπεράσω αυτόν τον φόβο.