Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6ο νηπιαγωγείο Αρτεμιδας

Recommended Posts

Παει καμια μανουλα το παιδάκι της στο 6ο νηπιαγωγείο Αρτεμιδας Αττικης?Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας(νηπιαγωγοί εγκαταστάσεις)?Γενικα τι ακούγεται για τα νηπιαγωγεία της Αρτέμιδας αξίζουν ή όχι?Ευχαριστώ

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Αρτέμιδα είμαστε και εμείς και ο γιος μου θα πάει νηπιαγωγείο από Σεπτέμβρη δεν ξέρω ακόμη σε ποιο υπαγόμαστε ούτε τι παίζει με τα νηπιαγώγεια στην περιοχή θα ήθελα και έγω να μάθω!

Δυστυχως καμια μανουλα δεν απάντησε για κανένα νηπιαγωγείο οπότε αυτή τη στιγμη ίσως και να είναι λίγο αργά.Anyway καλή αρχή να χουνε τα παιδάκια μας και ας ελπίσουμε ότι θα πέσουνε σε καλά χερια

εμείς είμαστε τελικά στο 5ο νηπιαγωγείο Αρτέμιδας του μικρού του άρεσε όπως το είδε ελπίζω όλα να πάνε καλά καλή αρχή να έχουνε τα παίδακια μας !

το 5ο είναι ολοήμερο ή κλάσσικό.Εμείς ήμαστε στο 6ο.Δυστυχώς κάθε χρόνο οι νηπιαγωγοί αλλάζουν οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλοί νηπιαγωγοί και φετος με αγάπη για τη δουλειά τους αλλά και τα παιδιά!!!!

Διαφημίσεις

Αντε κορίτσια, με το καλό και καλή πρόοδο! Κι εμείς εδώ μένουμε, εμένα είναι ακόμη μικρά, φανταστείτε ψαχνόμαστε για παιδικό σταθμό με εσπα αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι θα έχετε περάσει απ' αυτό το στάδιο, όποια γνώμη σας θα μου ήταν πολύτιμη!!

Λοιπόν, το 6ο είναι αυτό στην Αγ. Ιωάννου;;; Ξέρω συγκεκριμένα για τα δύο αυτά που βρίσκονται κοντά μας, από φίλες μου. Αν εξαιρέσετε την φύλαξη, όπου αργεί πολύ να υλοποιηθεί, πράγμα πια που σε κάθε σχολείο ισχύει νομίζω, οι εγκαταστάσεις είναι αρκετά καλές και οι μαμάδες ευχαριστημένες.

Θέλετε να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο;;; αν μιλάμε ασφαλώς για τα ίδια νήπια!

Αγιου ιωαννου και ιωαννινων ειναι το 6ο.Οταν μιλας για την φυλαξη οτι αρει να υλοποιηθει τι ακριβως εννοεις;Μεσα οντως το ειδα περοιημενο που πηγα σε γενικες γραμμες.οτι μαθεις θα χαρω πολυ να μου το πεις.Εμεις παμε κατευθειαν νηπιο οποτε δεν γνωριζω καθολου για παιδικους.Η ανηψια μου πηγαινε σε εναν ελληνοαγγλικο προτυπο της περιοχης μας και ηταν ευχαριστημενη και νομιζω οτι παιρνει με εσπα.

Αγιου ιωαννου και ιωαννινων ειναι το 6ο.Οταν μιλας για την φυλαξη οτι αρει να υλοποιηθει τι ακριβως εννοεις;Μεσα οντως το ειδα περοιημενο που πηγα σε γενικες γραμμες.οτι μαθεις θα χαρω πολυ να μου το πεις.Εμεις παμε κατευθειαν νηπιο οποτε δεν γνωριζω καθολου για παιδικους.Η ανηψια μου πηγαινε σε εναν ελληνοαγγλικο προτυπο της περιοχης μας και ηταν ευχαριστημενη και νομιζω οτι παιρνει με εσπα.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν έχουν διαθέσει ακόμη προσωπικό (προφανώς απ' το υπουργείο;;;) με αποτέλεσμα να ξεκινά το πρόγραμμα αυτό από Οκτώβρη λόγου χάρη. Θα ρωτήσω και θα σου πω ακριβώς.

Την πεταλούδα λες, ναι, την ξέρω - λίγες οι θέσεις με έσπα, χθες μίλησα μαζί τους, μακάρι να μας πάρουν.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν έχουν διαθέσει ακόμη προσωπικό (προφανώς απ' το υπουργείο;;;) με αποτέλεσμα να ξεκινά το πρόγραμμα αυτό από Οκτώβρη λόγου χάρη. Θα ρωτήσω και θα σου πω ακριβώς.

Την πεταλούδα λες, ναι, την ξέρω - λίγες οι θέσεις με έσπα, χθες μίλησα μαζί τους, μακάρι να μας πάρουν.

Την πεταλουδα εννοω ναι.Ηαληθεια εινααι οτι ειναι λιγο δυσκολο με το εσπα.Σε δημοσιο παιδικο δεν εχεις κανει;.Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Ναι, θα κάνω και στον δημοτικό παιδικό. Απλά με βόλευε καλύτερα το ωράριο της πεταλούδας, γυρνώ αργά στο σπίτι μου.

Διαφημίσεις

Ναι, θα κάνω και στον δημοτικό παιδικό. Απλά με βόλευε καλύτερα το ωράριο της πεταλούδας, γυρνώ αργά στο σπίτι μου.

Καλη επιτυχια λοιπον!!!

Παει καμια μανουλα το παιδάκι της στο 6ο νηπιαγωγείο Αρτεμιδας Αττικης?Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας(νηπιαγωγοί εγκαταστάσεις)?Γενικα τι ακούγεται για τα νηπιαγωγεία της Αρτέμιδας αξίζουν ή όχι?Ευχαριστώ

Εγώ πήγαινα το παιδί μου στο http://www.lapoupee.gr/index.php/1, στην Λούτσα, ήμουνα πολύ ευχαριστημένη. Η κ.Αθηνά που τον έχει ,ξέρει & κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Το σημαντικότερο είναι ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά, καθώς & εκείνη έχει 2 κόρες. :) :) :)