Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μοιραστητε τις γνωσεις σας!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!! θελω να σας ρωτησω κατι,ειμαι 1 μηνα εγκυος και στην πρωτη μου επισκεψη ο γιατρος μου ειπε οτι εχω 2 χωρους στη μητρα μου.στην αρχη τρομαξα ομως με καθησυχασε λεγοντας οτι αυτο ειναι συνηθησμενο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το μωρακι μου θα μεγαλωνει στον ενα σακκο και απλα θα σπρωχνει τον αλλο.δεν ξερω αν τα λεω σωστα αλλα αυτο μου ειπε ο γιατρος μου.δεν γνωριζω τον ιατρικο ορο. ηθελα λοιπον να ρωτησω αν εχετε ακουσει ποτε τετοια περιπτωση. ευχαριστω για τον χρονο σας! :)

odFi.jpgK9qbp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον αυτο που περιγραφεις λεγετε δικερη μητρα,η μαμα μου το εχει και εκανε 2 παιδια αλλα στο πρωτο χρειαστηκε να μεινει στο κρεβατι κατα την διαρκεια ολης της εγκυμοσυνης.τωρα βεβαια μπορει να μην ειναι το ιδιο πραγμα αλλα παρε και καμια ιατρικη γνωμη ακομη γιατι οσες κοπελες εχουν δικερη πρεπει οποσδηποτε να μενουν κλινηρεις γιατι αλλιως αποβαλουν,δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ξερω και αλλες εκτος απο την μαμα μου(εκεινη εχασε το πρωτο παιδι 4 μηνων)και καμια φορα οι γιατροι περνουν λιγο απλα μια κατασταση που μπορει να χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση ειτε λογω αγνοιας ειτε απο λαθος εκτιμιση,εξαρτατε και ποσο εμπιστοσυνη εχεις στη γνωμη του.εμενα ο πρωτος της μανας μου δεν την εβαλε κρεβατι της ειπε κανονικη ζωη και τετοια,ομως το χασε το μωρακι.ενω ο δευτερος την οριζοντιοποιησε και της εδεινε μυοχαλαρωτικα,ετσι κρατηθηκα εγω.ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη,ειλικρινα δεν θελω να σε φοβησω μπορει να μην ειναι το ιδιο πραγμα ομως οκ :D γιατρος δεν ειμαι απλα σου λεω την γνωμη μου.

Κι εμενα η μαμα μου εχει δικερο μητρα και εκανε 2 παιδακια με καισαρικη. Απλα επειδη ο χωρος μοιραζεται και ειναι μικροτερος τα παιδια βγαινουν λιγο μικρα και χρειαζεται συχνη παρακολουθηση κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. Αυτα ξερω...Αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο ή ανησυχητικο...

γεια σας κοριτσια!!! θελω να σας ρωτησω κατι,ειμαι 1 μηνα εγκυος και στην πρωτη μου επισκεψη ο γιατρος μου ειπε οτι εχω 2 χωρους στη μητρα μου.στην αρχη τρομαξα ομως με καθησυχασε λεγοντας οτι αυτο ειναι συνηθησμενο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το μωρακι μου θα μεγαλωνει στον ενα σακκο και απλα θα σπρωχνει τον αλλο.δεν ξερω αν τα λεω σωστα αλλα αυτο μου ειπε ο γιατρος μου.δεν γνωριζω τον ιατρικο ορο. ηθελα λοιπον να ρωτησω αν εχετε ακουσει ποτε τετοια περιπτωση. ευχαριστω για τον χρονο σας! :)

μαλλον εννοεις τον λεκιθικο σακο που εχει το ρολο να τρεφει το εμβρυο,σε αυτη τη χρονικη στιγμη και μετα απορροφιεται.αν δεν ειναι αυτο ,τοτε μαλλον πως υπρχει απλα ακομας ενα αδειος σακος,που θα μπορουσε ν φιλοξενησει ακομα ενα εμβρυακι ,αν υπηρχε.αλλα αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει ,γιατι να ανησυχεις εσυ?καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις