Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ουρολειμωξη σε νεογεννητο...

Recommended Posts

γεια σας μανουλες! το μωρο μου ειναι 8 ημερων της εκαναν μια καλλιεργεια και της βρηκανε οτι εχει ουρολειμωξη... της εχουν παρει ουρα για να κανουνε μια επαναλληπτικη, και να της ξεκινησουν αντιβιωση για δεκα μερες, ενδοφλεβια... εχει καποια μανουλα αντιστοιχη εμπειρια , και να πηγανε ολα καλα?? icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες! το μωρο μου ειναι 8 ημερων της εκαναν μια καλλιεργεια και της βρηκανε οτι εχει ουρολειμωξη... της εχουν παρει ουρα για να κανουνε μια επαναλληπτικη, και να της ξεκινησουν αντιβιωση για δεκα μερες, ενδοφλεβια... εχει καποια μανουλα αντιστοιχη εμπειρια , και να πηγανε ολα καλα?? icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

κι εμένα ο γιος μου, 57 ημερών, έκανε πυρετό και κάναμε εισαγωγή στο Παίδων. εκεί διαπιστώθηκε ουρολοίμωξη. του χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβίωση για 10 μέρες και έκαναν εξετάσεις για να δουν αν ήταν τυχαιο γεγονός ή αν υπάρχει ανατομικό πρόβλημα. έκαναν υπερήχους και κυστεογραφία. τελικά ήταν τυχαίο γεγονός.

αφού βγήκαμε από το νοσοκομείο έπαιρνε για 2 μήνες προληπτικά χαμηλή δόση αντιβίωσης και κάθε μήνα κάναμε καλλιέργεια ούρων για ένα εξάμηνο.

περαστικά σας!!

κι εμένα ο γιος μου, 57 ημερών, έκανε πυρετό και κάναμε εισαγωγή στο Παίδων. εκεί διαπιστώθηκε ουρολοίμωξη. του χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβίωση για 10 μέρες και έκαναν εξετάσεις για να δουν αν ήταν τυχαιο γεγονός ή αν υπάρχει ανατομικό πρόβλημα. έκαναν υπερήχους και κυστεογραφία. τελικά ήταν τυχαίο γεγονός.

αφού βγήκαμε από το νοσοκομείο έπαιρνε για 2 μήνες προληπτικά χαμηλή δόση αντιβίωσης και κάθε μήνα κάναμε καλλιέργεια ούρων για ένα εξάμηνο.

περαστικά σας!!

σε ευχαρηστω πολυ για την απαντηση σου !! αχ ποσο δυσκολη ειναι αυτη η αναμονη να παρεις το παιδι σου σπιτι !! απο τη δευτερη μερα της ζωουλας του το [ηρανε απο την αγκαλια μου... ευχαρηστω για τις ευχες , ευχομαι και εμενα το μωρο μου να εχει την ιδια θετικη πορεια τελικα !

στην καλλιέργεια πόσες αποικίες της βρήκανε?εαν είναι κάτω από 100.000 τότε να μην ανησυχείτε

στην καλλιέργεια πόσες αποικίες της βρήκανε?εαν είναι κάτω από 100.000 τότε να μην ανησυχείτε

ειναι 50.000 αλλα τους ανυσηχει το οτι εδωσε τοσες αποικιες ενα μονο μικροβιο :(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,να σου ζήσει το μωράκι σου!κι εμένα ο γιος μου 14 ημερών έπαθε ουρολοίμωξη και νοσηλευτηκε με ενδοφλέβια αντιβίωση..κάναμε όλους τους ελέγχους υπέρηχους νεφρών,κυστεοουρηθρογραφία και δεν υπήρχε κάποιο ανατομικό πρόβλημα ,οπότε χαρακτηρίστηκε τυχαίο γεγονός.Με δική μας απόφαση και της παιδιάτρου μας δε πήραμε προληπτικά αντιβίωση παρά κάναμε κάθε μήνα καλιέργεια ούρων.Τώρα είναι 26 μηνών και να χτυπήσω ξύλο δεν έχει ξανακάνει ουρολοίμωξη.περαστικά σας εύχομαι!

ειναι 50.000 αλλα τους ανυσηχει το οτι εδωσε τοσες αποικιες ενα μονο μικροβιο :(

γιατί κάνατε καλλιέργεια?έκανε πυρετό?χωρίς πυρετό και με τόσες αποικίες δεν θεωρείται ουρολοίμωξη..η συλλογή των ούρων πώς έγινε?με σακουλάκι ή clean catch method?εμείς με τον δικό μας είμαστε σε επιφυλακή για πιθανή ουρολοίμωξη γιαυτό σου απαντώ με αυτήν τη σιγουριά..

κοριτσια σας ευχαρηστω πολυ για τις απαντησεις σας !! τελικα στο μωρακι μου , βγηκε το δευτερο αποτελεσμα απο την καλλιεργεια ουρων , και ητανε πεντακαθαρη!! δεν την ειχανε καθαρισει καλα απο τα κακα γι αυτο και ηταν ψευδως θετικη η πρωτη !! πηγε η καρδια μας στη θεση της , και εχουμε το μωρακι μας επιτελους σπιτι μας ! :D

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαρηστω πολυ για τις απαντησεις σας !! τελικα στο μωρακι μου , βγηκε το δευτερο αποτελεσμα απο την καλλιεργεια ουρων , και ητανε πεντακαθαρη!! δεν την ειχανε καθαρισει καλα απο τα κακα γι αυτο και ηταν ψευδως θετικη η πρωτη !! πηγε η καρδια μας στη θεση της , και εχουμε το μωρακι μας επιτελους σπιτι μας ! :D

Μπράβο κορίτσι μου, όλα καλά.

Ξεκίνησε η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σας, να το χαρείτε με όλη την καρδιά σας.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

• 2 weeks later...

Χαίρομαι για εσάς!είναι ταλαιπωρία η ουρολοίμωξη στα μωράκια...να σου ζήσει!