Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβλημα με σπιτονοικοκυρη..

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!! θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τον σπιτονοικοκυρη μας!:confused:! μεναμε με τον αντρα μου σε ενα διαμερισμα 55 τμ σε 2οροφο που απο πανω εχει πλακα.. μειναμε στο συγκεκριμενο 1 χρονο χωρισ συμβολαιο κ μετα το χρονο μας εκανε 3 χρονια συμβολαιο για 100ε..εμεισ πληρωνοεμε 200!φοροφυγας επομενοσ ο κυριως. φετοσ λοιπον στον 2 χρονο συμβολαιου εκει κατα τον σεπτεμβρη με τα προτωβροχια παρατηρησαμε υγρασια στ ταβανι,ετοιμο να σταξει στουσ τοιχους σαν δροσοσταλιδεσ που εγινε μουχλΑ το μισο ταβανι..του το αναφεραμε κ ειπε θα το κοιταξει! δεν εκανε τιποτα..μετα τα χριστουγεννα μεταφερθικαμε στο διπλα δωματιο που συνεβει το ιδιο σε διαστημα 1 μηνα..τοτε εμεισ τον ενημερωσαμε πωσ θα μετακομισουμε διοτι ειμαι εγγυοσ κ γενναω φλεβαρι κ το βρεφοσ δεν θελει τετοιεσ συνθηκεσ μεσα στο σπιτι..μουχλα κ υγρασια δηλ!! αρχικα δεν ειπε τιποτα ομωσ μετα μασ ειπε πωσ κανονικα πρεπει να τον πληρωσουμε μεχρι ληξει συμβολαιο.. ερωτηση λοιπον αν μπορει να διεκδηκησει κατι απο μασ:evil::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Εφόσον έχετε προσθέσει ρήτρα στο συμβόλαιο ότι μπορεί να λυθεί η σύμβαση για τον χ η ψ λόγο(πχ.μετάθεση,ασυνεννοησία με ιδιοκτήτη) ,δεν θα έχεις πρόβλημα,διαφορετικά και εφόσον το συμβόλαιο έχει θεωρηθεί στην εφορία και δεν έχει την μορφή ιδωτικού συμφωνητικού,τα πράγματα δυσκολεύουν.Θα μου επιτρέψεις μόνο να σε ρωτήσω κάτι.Οταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο,σημαίνει ότι αποδέχεσαι τους όρους του.Από την στιγμή που συμφώνησες ότι το ενοίκιο θα είναι στα διακόσια και άρα θα του καταθέτεις αυτό το ποσό,γιατί υπεγραψες να αναγράφεται στο συμβόλαιο εκατό?

κοριτσια γεια σας!! θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τον σπιτονοικοκυρη μας!:confused:! μεναμε με τον αντρα μου σε ενα διαμερισμα 55 τμ σε 2οροφο που απο πανω εχει πλακα.. μειναμε στο συγκεκριμενο 1 χρονο χωρισ συμβολαιο κ μετα το χρονο μας εκανε 3 χρονια συμβολαιο για 100ε..εμεισ πληρωνοεμε 200!φοροφυγας επομενοσ ο κυριως. φετοσ λοιπον στον 2 χρονο συμβολαιου εκει κατα τον σεπτεμβρη με τα προτωβροχια παρατηρησαμε υγρασια στ ταβανι,ετοιμο να σταξει στουσ τοιχους σαν δροσοσταλιδεσ που εγινε μουχλΑ το μισο ταβανι..του το αναφεραμε κ ειπε θα το κοιταξει! δεν εκανε τιποτα..μετα τα χριστουγεννα μεταφερθικαμε στο διπλα δωματιο που συνεβει το ιδιο σε διαστημα 1 μηνα..τοτε εμεισ τον ενημερωσαμε πωσ θα μετακομισουμε διοτι ειμαι εγγυοσ κ γενναω φλεβαρι κ το βρεφοσ δεν θελει τετοιεσ συνθηκεσ μεσα στο σπιτι..μουχλα κ υγρασια δηλ!! αρχικα δεν ειπε τιποτα ομωσ μετα μασ ειπε πωσ κανονικα πρεπει να τον πληρωσουμε μεχρι ληξει συμβολαιο.. ερωτηση λοιπον αν μπορει να διεκδηκησει κατι απο μασ:evil::confused:

δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα απολυτως.φευγεις οποτε θελεις.μονο σε επαγγελματικους χωρους υπαρχει μια τετοια υποχρεωση(και παλι οχι μεχρι το τελος του συμβολαιου) και με τις σημερινες οικονομικες συνθηκες ουτε κι εκει εφαρμοζεται πλεον,κοινως...προσπαθει να σας ψαρωσει ο τυπος.;)

καταρχάς να σου ευχηθώ με το καλό το μωράκι σας.στο θέμα,επειδή το έχω ψάξει πολύ με δικηγόρο θα σου πω τι μου έχει πει,ναι μπορεί να απαιτήσει τα ενοίκια μέχρι να νοικιαστεί το σπίτι,βέβαια είναι έξοδα για αυτόν γιατί θα τρέξει νομικά για να το πετύχει.από την στιγμή που έχει πρόβλημα το σπίτι είναι υποχρεωμένος να το φτιάξει,δεν είναι δική σου υπαιτιότητα,μεγα λάθος που δεχτήκατε την διαφορά ενοικίου.το μόνο που κατά τη γνώμη μου θα μπορούσατε να κάνετε είναι να του πείτε να κρατήσει την εγγύηση,και να φυγετε.για μένα πριν από κάθε κίνηση μιλά με δικηγόρο.

white angel σιγα σιγα μαθαινει ο ανθρωπος..το παθημα γινεται μαθημα ετσι δεν λενε? ε κ εγω την επομενη φορα θα ειμαι πολυ πιο προσεκτικη σε πολλα θεματα σε οτι αφορα νοικια κ μισθωτηρια καθως κ στο σπιτι!! anyway το ελπιζω να μας αφησει στην ησυχια μας..

Διαφημίσεις