Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τοκετός χωρίς ασφάλεια λόγω ανεργίας

Recommended Posts

Καλησπέρα

μπορεί να με διαφωτίσει καμια ποιο είναι το κόστος της γέννας στο Έλενα αν δεν υπάρχει ασφάλεια;Οι εξετάσεις που κάνει το παιδί μέσα στο νοσοκομείο πόσο κοστίζουν και ο παιδίατρος;όλα αυτά χωρίς ασφάλεια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

μπορεί να με διαφωτίσει καμια ποιο είναι το κόστος της γέννας στο Έλενα αν δεν υπάρχει ασφάλεια;Οι εξετάσεις που κάνει το παιδί μέσα στο νοσοκομείο πόσο κοστίζουν και ο παιδίατρος;όλα αυτά χωρίς ασφάλεια

Γιατι δεν παίρνεις τηλ το Έλενα να ρωτήσεις το κόστος μιας γεννας χωρις ασφάλεια;;; Και άντε αυτό το πληρώνεις οπως οπως με το μωρο τι θα κάνετε;;; Το ξέρεις ότι δε μπορει να φύγει ανασφάλιστο απο το μαιευτήριο; Εγω γεννησα σε ιδιωτικο και μεχρι να πάω τα χαρτιά ότι το ασφαλισαμε στο φορέα μας πληρώσαμε εγγύηση 250? τα οποία τα πήραμε πίσω οταν πήγαμε τα χαρτιά της ασφάλισης....

sJbgp3.png W9hQp3.png

Ειστε και οι δυο ανεργοι? Αν ο αντρας σου εχει ΙΚΑ, μπορει να ασφαλισει το παιδι και θεωρητικα κι εσενα. Αν ειστε ανεργοι και οι δυο, νομιζω ο ΟΑΕΔ σας ανανεωνει το βιβλιαριο του ΙΚΑ, σωστα? Αρα και παλι βγαζετε οικογενειακο με ανανεωση απο το ΙΚΑ (?)

Γιατι δεν παίρνεις τηλ το Έλενα να ρωτήσεις το κόστος μιας γεννας χωρις ασφάλεια;;; Και άντε αυτό το πληρώνεις οπως οπως με το μωρο τι θα κάνετε;;; Το ξέρεις ότι δε μπορει να φύγει ανασφάλιστο απο το μαιευτήριο; Εγω γεννησα σε ιδιωτικο και μεχρι να πάω τα χαρτιά ότι το ασφαλισαμε στο φορέα μας πληρώσαμε εγγύηση 250? τα οποία τα πήραμε πίσω οταν πήγαμε τα χαρτιά της ασφάλισης....

Εμένα το παιδί μου ανασφάλιστο βγήκε απ το μαιευτήριο.

Έχει ένα μπέρδεμα με τα ένσημά του και δε θα προλάβει να τα συμπληρώσει μέχρι τον Μάρτιο,καθώς δεν προσμετρούνται οι 3 τελευταίοι μήνες και εγώ γεννάω Ιούλιο.Θα πάρω αύριο τηλ να ρωτήσω αλλά ampeligi δε νομίζω πως δεν σου δίνουν το παιδί,δλδ τόσοι ανασφάλιστοι τί κάνουν;Φαντάζομαι ότι θα πληρώσουμε τις εξετάσεις που θα γίνουν στο παιδί και θα φύγουμε.

Είμαστε μαθηματικοί και οι 2 και τα φροντιστήρια δεν κολλάνε κανονικά ώστε να βγούμε καθώς επίσης και τα ιδιαίτερα δεν έχουν...

Διαφημίσεις

Κι εμένα ο άντρας μου ανασφάλιστους γιατί χρωστάει χρόνια στο ΤΕΒΕ εγώ ανασφάλιστη γιατί είχα να θεωρήσω το βιβλίαριο 3 χρόνια,το παιδί βγήκε απ το νοσοκομείο ανασφάλιστο χωρίς κανείς να πεί κάτι.

Κι εμένα ο άντρας μου ανασφάλιστους γιατί χρωστάει χρόνια στο ΤΕΒΕ εγώ ανασφάλιστη γιατί είχα να θεωρήσω το βιβλίαριο 3 χρόνια,το παιδί βγήκε απ το νοσοκομείο ανασφάλιστο χωρίς κανείς να πεί κάτι.

Πληρώσατε κάτι για το παιδί δλδ παιδίατρο,φάρμακα κλπ;

Λοιπόν επικοινώνησα σήμερα με Έλενα και Αρεταίειο.Είναι 800? για φ.τ και 1000? για καισαρική για 3-6 κλινο και αν θες δικλινο ή μονόκλινο πληρώνεις τη διαφορά γύρω στα 150-200?.Όσο για τις εξετάσεις του παιδιού δεν δίνεις κάτι παραπάνω, είναι μέσα στην τιμή.

Λοιπόν επικοινώνησα σήμερα με Έλενα και Αρεταίειο.Είναι 800? για φ.τ και 1000? για καισαρική για 3-6 κλινο και αν θες δικλινο ή μονόκλινο πληρώνεις τη διαφορά γύρω στα 150-200?.Όσο για τις εξετάσεις του παιδιού δεν δίνεις κάτι παραπάνω, είναι μέσα στην τιμή.

Εγώ γέννησα το 2011 στο Αλεξάνδρα και ήταν λίγο λιγότερο..

Τι να πω δε ξέρω πάντως εγω γεννησα το 2012 και μας ζήτησαν εγγύηση 250 ευρώ και αν δεν πηγαίναμε το χαρτί της ασφαλειας δε θα τα παίρναμε γιατι ασφαλιζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το παιδι σε ιδιωτική ασφάλιση αν κατάλαβα καλα για 6 μήνες!!!

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις