Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Frezylac ημερομηνία λήξης

Recommended Posts

Καλημέρα!Δίνω στο μωρό μου εδώ και δυο μήνες το Frezylac το 1 και από τα φαρμακεία μου δίνουν κουτιά που το αργότερο έχουν ημερομηνία λήξεως τον Ιούνιο του 14, ενώ η παραγωγή έχει γίνει ένα χρόνο πριν την ημερομηνία λήξης.Μου κάνει εντύπωση γιατί στα άλλα βιολογικά γάλατα έρχονται συνέχεια οι καινούργιες παρτίδες και μόνο το frezylac έχει μείνει τόσο καιρό χωρίς καινούργια. Έχει κάποια από εσάς πάρει frezylac 1 με ημερομηνία λήξεως από τον Ιούλιο και μετά?

Διαφημίσεις

εγω μολις πηρα 2 κουτια για να της αλλαξω το γαλα κ γραφει πανω 4/14 δεν ξερω να σου πω παραπανω γιατι μολις τα αγορασα...εσυ χρησιμοποιεις καιρο ποσο ειναι το μικρο σου..εγω της εδινα αλμιρον ηα της το ειχα παρει για τους κολικους αλλα εδω κ 10 μερες η μικρουλα ειχε διαροια μετα απο καθε γευμα κ συνολικα την ημερα 7-8 φορες χωρις να ειναι ανυσυχη αλλα εγω εσκαγα απο τη στενοχωρια μου ετσι μου ειπε η γιατρος να την γυρισω στο απλο...ομως απο εκεινη την μερα που την πηγα στο απλο καθε φορα που πινει ψιλοσφιγκεται κ μου μουγκριζει (βεβαια κακα της τωρα κανει κανονικα 1-2 φορες την μερα) οποτε πηρα το φρεζιλακ να της το δοκιμασω μηπως της αρεσει πιο πολυ!!!

εγω μολις πηρα 2 κουτια για να της αλλαξω το γαλα κ γραφει πανω 4/14 δεν ξερω να σου πω παραπανω γιατι μολις τα αγορασα...εσυ χρησιμοποιεις καιρο ποσο ειναι το μικρο σου..εγω της εδινα αλμιρον ηα της το ειχα παρει για τους κολικους αλλα εδω κ 10 μερες η μικρουλα ειχε διαροια μετα απο καθε γευμα κ συνολικα την ημερα 7-8 φορες χωρις να ειναι ανυσυχη αλλα εγω εσκαγα απο τη στενοχωρια μου ετσι μου ειπε η γιατρος να την γυρισω στο απλο...ομως απο εκεινη την μερα που την πηγα στο απλο καθε φορα που πινει ψιλοσφιγκεται κ μου μουγκριζει (βεβαια κακα της τωρα κανει κανονικα 1-2 φορες την μερα) οποτε πηρα το φρεζιλακ να της το δοκιμασω μηπως της αρεσει πιο πολυ!!!

Μου φαινεται οτι 4/14 ειναι πολυ οριακη ημερομηνια. Τα περισσοτερα φαρμακεια δινουν για να καταλαβεις στις παρτιδες του Μαιου, στα 2 κουτια το ενα δωρεαν..Με το φρεζυλακ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δε βγαζει καινουριες παρτιδες..Πως παει το μωρακι σου με το φρεζυλακ?

Εγώ πάντως κορίτσια που δίνω το νούμερο 2, έχει καινούργιες παρτίδες, με ημερομηνία λήξης τον σεπτέμβριο. Πάντως για προσφορά δεν μου είπε τίποτα ο φαρμακοποιός μου.

Εγώ πάντως κορίτσια που δίνω το νούμερο 2, έχει καινούργιες παρτίδες, με ημερομηνία λήξης τον σεπτέμβριο. Πάντως για προσφορά δεν μου είπε τίποτα ο φαρμακοποιός μου.

Το νούμερο ένα έχει προσφορά στην παρτίδα του Μαίου. Ακόμα και σήμερα πάντως στο νούμερο ένα διακινείται η παρτίδα του Ιουνίου δυστυχώς.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Οποιος ενδιαφέρεται για 4 κουτιά γαλα frezylac 1, τα δίνω 8? το ένα.

Τα αγόρασα πριν 10 μέρες με 11? και κατι αλλα δυστυχώς θελουμε υπό αλλεργικο γαλα!

Στείλτε πμ αν σας ενδιαφέρει!

alKfp3.png

Vvc2p2.png