Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κονδυλιός ή Λιάπης

Recommended Posts

Έχει γεννήσει καμιά με τον Λιάπη ή με τον Κονδυλιό ώστε να μου δώσει πληροφορίες για το πόσο καλοί είναι,αν είναι υπέρ του φυσιολογικού και αν κάνουν (για τον Κονδυλιό συγκεκριμένα που είναι στο Έλενα) επισκληρίδιο;

Γενικά ό,τι ξέρετε θα βοηθήσει...

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα με τον Κονδυλιό το δεύτερο παιδάκι μου. Επειδή είχα ήδη μια καισαρική και δεν ήθελα να προσπαθήσω για vbac, δεν τέθηκε το θέμα του φτ. Επίσης σε μένα πρότεινε την ολική νάρκωση, αλλά δε νομίζω να είχε αντίρρηση για επισκληρίδειο (εμένα με έστειλε στους αναισθησιολόγους για να το συζητήσω μόνη μου, οπότε θεωρώ πως αν είχε κάθετη γνώμη δεν θα μου έδινε καν την επιλογή).

Είναι εξαιρετικός στους υπερήχους, πιστοποιημένος από το fetal medicine του Νικολαϊδη, γιαυτό και κάνει ο ίδιος και τους μεγάλους υπερήχους (αυχ. διαφ., β΄επιπέδου, doppler). Επίσης εγώ σε αυτόν έχω κάνει δύο φορές λήψη τροφοβλάστης (διαδικασία πιο επικίνδυνη και παρεμβατική από την αμνιοπαρακέντηση), ενώ ο ίδιος κάνει και αμνιοπαρακεντήσεις (αν χρειαστεί και έχεις ενδείξεις).

Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μου έκανε πολύ καλή τομή και πλαστική και επίσης είχα πολύ ταχύτερη ανάρρωση από ό,τι στην πρώτη μου γέννα. Επίσης είναι πολύ υπέρ του θηλασμού και αυτό το εκτίμησα ιδιαίτερα. Μένει κοντά στο Έλενα, οπότε ό,τι ώρα προκύψει κάτι, τον ειδοποιούν και σε 1 τέταρτο έχει φτάσει. Επίσης στο τηλέφωνο τον χρειάστηκα κάποιες φορές άγριες ώρες τις νύχτας, απάντησε και ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άβολα. Ό,τι άλλο χρειαστείς, ρώτα με. Με το καλό το νινί!!!

Εγώ γέννησα με τον Κονδυλιό το δεύτερο παιδάκι μου. Επειδή είχα ήδη μια καισαρική και δεν ήθελα να προσπαθήσω για vbac, δεν τέθηκε το θέμα του φτ. Επίσης σε μένα πρότεινε την ολική νάρκωση, αλλά δε νομίζω να είχε αντίρρηση για επισκληρίδειο (εμένα με έστειλε στους αναισθησιολόγους για να το συζητήσω μόνη μου, οπότε θεωρώ πως αν είχε κάθετη γνώμη δεν θα μου έδινε καν την επιλογή).

Είναι εξαιρετικός στους υπερήχους, πιστοποιημένος από το fetal medicine του Νικολαϊδη, γιαυτό και κάνει ο ίδιος και τους μεγάλους υπερήχους (αυχ. διαφ., β΄επιπέδου, doppler). Επίσης εγώ σε αυτόν έχω κάνει δύο φορές λήψη τροφοβλάστης (διαδικασία πιο επικίνδυνη και παρεμβατική από την αμνιοπαρακέντηση), ενώ ο ίδιος κάνει και αμνιοπαρακεντήσεις (αν χρειαστεί και έχεις ενδείξεις).

Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μου έκανε πολύ καλή τομή και πλαστική και επίσης είχα πολύ ταχύτερη ανάρρωση από ό,τι στην πρώτη μου γέννα. Επίσης είναι πολύ υπέρ του θηλασμού και αυτό το εκτίμησα ιδιαίτερα. Μένει κοντά στο Έλενα, οπότε ό,τι ώρα προκύψει κάτι, τον ειδοποιούν και σε 1 τέταρτο έχει φτάσει. Επίσης στο τηλέφωνο τον χρειάστηκα κάποιες φορές άγριες ώρες τις νύχτας, απάντησε και ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άβολα. Ό,τι άλλο χρειαστείς, ρώτα με. Με το καλό το νινί!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου και συ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Έχω ραντεβού τη Δευτέρα με τον Κονδυλιό και αγχώνομαι κυρίως για το θέμα του τοκετού,καθώς δεν ξέρω αν υποστηρίζει τον φυσιολογικό και αν είναι καλός σε αυτό.Αυχενική έχω κάνει σε άλλον που λόγω οικονομικών σκέφτομαι να αλλάξω,δεν φαίνεται μέχρι στιγμής κάτι που να μην πηγαίνει καλά,γι' αυτό και είμαι κάπως ήσυχη στο θέμα των υπερήχων.

• 4 months later...

γεννησα με τον λιαπη στο αρεταιειον!!!δεν ειχα ευκολη εγκυμοσυνη!!μπηκα 2 φορες νοσοκομειο, την πρωτη με αιμορραγια στον 3 μηνα κ τη 2η με κολικο νεφρου διοτι η μπεμπα ηταν μεγαλη κ με κλωτσουσε!ηταν αψογος σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!με προσεξε παρα πολυ!και ο τοκετος μπου διηρκησε 15 ωρες,μου προτειναν απο την αρχη επισκληρηδιο διοτι φαινοταν οτι θα αργησω να γεννησω!ο γιατρος συνεχως διπλα μου!τελικα η μπεμπα δεν επαιρνε στροφη για να βγει κ την τραβηξε με βεντουζα!!αψογος και στον τοκετο!επισης τον εκτιμουν κ τον σεβονται στο νοσοκομειο κ αυτο εχει ως αποτελεσμα καλυτερης συμπεριφορας απο τους υπολοιπους γιατρους βαρδιας κ τις νοσηλευτριες!!!

• 5 months later...

λατρευω Κονδυλιο......γεννησα πριν τρεις μηνες με ΕΚΤΑΚΤΗ καισαρικη γιατι η μπεμπα ειχε ξαπλωσει οριζοντια και δεν ειχε καλους παλμους...δεν με αφησε να φοβηθω ουτε δευτερολεπτο....πριν μπω χειρουργειο με επαιρνε τηλεφωνο για να δει αν ειμαι καλα και καθ'ολη την διαρκεια της επεμβασης μιλαγαμε γιατι εκανα επισκληριδιο οποτε ημουν ξυπνια.η ομαδα του ειναι εξαιρετικη.επισης σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης με ξετιναξε στις εξετασεις κατι που εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ.ηξερα τα παντα για το μωρο μου.δεν τον αλλαζω με κανεναν.ειναι αριστος επιστημονας και πολυ συζητισιμος...καθοταν και ελυνε ολες μας τις αποριες με καθε λεπτομερεια και για αρκετη ωρα χωρις να βιαζεται να φυγει.ειναι υπερ του θηλασμου οπως και ολο το νοσοκομειο.με αυτον τον γιατρο κανω αλλα 10 παιδια δεν με νοιαζει καθολου...ειτε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη....τον συστυνω ανεπιφυλακτα....ενιωθα πολυ ασφαλης μαζι του....

Διαφημίσεις