Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΥΛΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ-ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ?

Recommended Posts

Η κορη μου επεδειξε τις καλλιτεχνικες της ικανοτητες ζωγραφιζοντας το πλυντηριο με στυλο και μαρκαδορους.....ολο....:rolleyes:

ΔΕΝ βγαινει.....εβαλα ενα σωρο απορρυπαντικα σε σπρευ, οινοπνευμα, τι αλλο να κανω? Καμμια εμπειρη νοικοκυρα να βοηθησει εμενα την ασχετη???

Διαφημίσεις

Μηπως ο μαρκαδορος ηταν ανεξιτηλος και δεν βγαινει??? παρε μαντηλακια αντισηπτικα που ειναι εμποτισμενα με οινοπνευμα, προσοχη ομως γιατι αφαιρει τα παντα στο περασμα του, βαλε και λιγο χυμο λεμονι σε ενα σφουγγαρακι.

Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις σφουγγαρακι που "σβηνει" τους λεκεδες η ακομα και διαβολακο για μαρκαδορο.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πήγαινε σε κανένα χρωματοπωλείο και ρώτα για διαλυτικό. Ίσως white spirit.

Ή διορθώστε τις ατέλειες και απόλαυσε το νέο σου pop art laundry!!!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα βγει με το σφουγγαράκι σβήστρα,που έχουν στα σούπερ μάρκετ.Εγώ με αυτό σβήνω και τις γραμμές από τις κηπομπογιές που κάνουν τα παιδιά στο παιδικό τραπεζάκι,το οποίο έχει πόρους και δεν έβγαιναν με ότι και αν είχα προσπαθήσει.Μετά το περνάω και με ένα βρεγμένο βετέξ.

koalaki ηταν οι superwashable!! Και στυλο μαζι σε καποια σημεια. Ε, ετσι, αν κανουμε μια δουλεια να την κανουμε ολοκληρωμενη. :D

Εχω βαλει οινοπνευμα, απορρ σε σπρευ, το σφουγγαρακι που λεει και η ροζ-σιελ, ετριψα αρκετα αλλα το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι να φαινεται η παρασταση αλλα αχνα. Ειναι χαλια θα ελεγα.

Μαλλον παμε προς τη λυση της Αννας....διαλυτικο ή ποπ αρτ....

Βενζινη κανει? Επισης καποιος μου ειπε για γαλα.

Διαφημίσεις

koalaki ηταν οι superwashable!! Και στυλο μαζι σε καποια σημεια. Ε, ετσι, αν κανουμε μια δουλεια να την κανουμε ολοκληρωμενη. :D

Εχω βαλει οινοπνευμα, απορρ σε σπρευ, το σφουγγαρακι που λεει και η ροζ-σιελ, ετριψα αρκετα αλλα το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι να φαινεται η παρασταση αλλα αχνα. Ειναι χαλια θα ελεγα.

Μαλλον παμε προς τη λυση της Αννας....διαλυτικο ή ποπ αρτ....

Βενζινη κανει? Επισης καποιος μου ειπε για γαλα.

Διαλυτικο ναι, αλλα υποθετω θα υπαρχει καποιο πιο ηπιο ως προς τετοιου ειδους επιφανειες.

Παντως τα αντισηπτικα μαντηλακια τα ανεφερα γιατι τα χρησιμοποιω για να καθριζω πομολα και χειρολαβες και εχουν ξεθωριασει τα επιχρυσωμενα πομολα απο τις πορτες, βεβαια η συχνη χρηση ευθυνεται και γιαυτο σου τα προτεινα, δλδ ισως αν επεμενες, σταδιακα να εβγαινε ο μαρκαδορος.

Για βενζινη δεν γνωριζω αν κανει, αλλα υποθετω οτι και εδω θελει προσοχη.

Ειναι υπερβολικο να σου προτεινω να αλλαξεις πλυντηριο??? χαχαχα!!! Αστειευομαι βεβαια!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...