Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υψηλή CRP κ πιθανή εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! εχω δυο μερες καθυστερηση -εχω πολυ σταθερο κυκλο κ ποτε δν ειχα καθυστερηση περα της πρωτης μου εγκυμοσυνης- Εδω κ 20ημ.συνεχεια αρρωσταινω. Σε καποιες αιματολογικες ειχα crp 16.6 με ανωτατο οριο το 5. Ενας λοιμωξιολογος μ ειχε πει οτι ισως εχω προσβληθει απο μεγαλοκυταροιο. Δεν εδωσα κ πολλη σημασια γιατι δν πιστευα οτι ειμαι εγκυος. Πηρα ενα predictor (ακομα απορω γιατι δν πηρα clearblue) κ βγηκε μετα απο πολυ ωρα μια παρα πολυ αχνη γραμμη η οποια μετα εξαφανιστικε. Θα κανω κ χοριακη απλως με ανησυχει η crp. Καποια κοπελα με αναλογη εμπειρια?

Διαφημίσεις

η crp σου δεν είναι πάρα πολύ υψηλή, απλά υποδεικνύει ότι πρόσφατα πέρασες κάποια ίωση. Για να είναι ανησυχητικό το νούμερο, θα πρέπει να είναι πολύ παραπάνω από το ανώτατο φυσιολογικό (στο παιδί μας λίγες μέρες μετά από ίωση ήταν γύρω στο 100 αλλά και πάλι ο γιατρός θεώρησε πως ήταν λόγω της γρίπης που περνούσε)

Για τον μεγαλοκυτταροϊό θα κάνεις εξειδικευμένες εξετάσεις μόλις διαπιστώσεις οριστικά πως είσαι έγκυος, αλλά η crp σου και μόνο ΔΕΝ μπορεί να είναι ένδειξη ότι έχεις προσβληθεί από cmv! Μην τρομάζεις με το παραμικρό και μην ακούς τις πιο τραβηγμένες απόψεις, εξάλλου με τις εξετάσεις που θα σου δώσει ο γυναικολόγος σου θα είσαι καλυμμένη.

Κάνε πρώτα μια χοριακή για να δεις αν ΟΝΤΩΣ είσαι έγκυος (είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τα τεστ), μετά (αν είσαι) πήγαινε στον γυναικολόγο σου να σου γράψει τις εξετάσεις (μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η εξέταση για αντισώματα του cmv) και μετά ανησυχείς ΑΝ τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά.

Εύχομαι να σου πάνε όλα κατ ευχήν και κράτα μικρό καλάθι στις ιστορίες τρόμου γιατί θα πανικοβληθείς χωρίς λόγο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...