Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προπαγάνδα σε σχολική τάξη β δημοτικού

Recommended Posts

καλημέρα..θα ήθελα να θέσω προς συζήτηση ένα θέμα που προέκυψε στο σχολείο μας και θα ήθελα και άλλες απόψεις

την περασμένη τρίτη πήγε η κόρη μου με την τάξη της , β΄δημοτικού, να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικό στη ραφήνα που μένουμε, που το τρέχει μια φιλόλογος που δεν έχω συγκρατήσει το όνομά της..μικρό το μέρος, τα πολιτιστικά δρώμενα σχεδόν ανύπαρκτα, όλο σε πατητήρια και τα τοιαύτα πάνε οι μικρές ταξεις, ε , το περιμέναμε πως και τι..πήγαν λοιπόν στο λαογραφικό μουσείο, τη βιβλιοθήκη, και το δημαρχείο :shock:και ενώ ο δήμαρχος θα ήταν απών, ως δια μαγείας περίμενε τα 7χρονα, τα υποδέχτηκε με καραμέλες :shock:στη γραφειάρα του που βλέπει θάλασσα, και δέχτηκε ερωτήσεις..και ως εκ θαύματος το γύρισε σε προεκλογική κουβέντα, τι κουβέντα δλδ κανονική προπαγάνδα, με δηλώσεις τύπου "τι θέλετε να σας φτιάξω στο σχολείο σας ? γκαζόν?", ή "αυτή την τετραετία δεν πρόλαβα να κάνω όσα θέλω, θα τα ολοκληρώσω την επόμενη" και άλλα τέτοια..δεν θα αναφερθώ στο έργο ή μη του συγκεκριμένου, θυμίζω όμως πως τον μάιο έχουμε δημοτικές εκλογές..και έρχεται το παιδί στο σπίτι, και όλο το απόγευμα με ρωτούσε αν ψηφίζουμε εδώ, αν ψηφίζει η γιαγιά, ο μπαμπάς, η θεία, να ψηφίσουμε τον καλό κύριο για να βγεί στις εκλογές και να ολοκληρώσει τη δουλειά του γιατί δεν πρόλαβε και δεν είναι ικανοποιημένος και άλλα τέτοια.:shock:κανονική χειραγώγηση σε αθώα 7χρονα.

Από βδομαδα εννοείται θα το κάνω θέμα στη δασκαλα, να το έχει υπόψη της, λέω και στον διευθυντή και στη φιλόλογο που είναι υπεύθυνη..

αχαρακτήριστο το συμβάν, επικίνδυνο να το πω..έχω πέσει από τα σύννεφα.

Διαφημίσεις

Τί άλλο θα ακούσουμε, δηλαδή! Το οτι ήταν εκεί και τα υποδέχτηκε, μπράβο του, το ότι τα ρώτησε τι θέλουν για το σχολείο τους, νομίζω θα το έκανε ο καθένας........αλλά "δεν πρόλαβε και θα ολοκληρώσει την επόμενη τετραετία......." α παπα, πόσο γλοιώδες! Και τα παιδάκια τώρα μαζεύουν ψηφοφόρους για τον καλό κύριο , ε???? Ντροπή ρε παιδιά.........

ανέλπιστο!

σαν να βλέπω ταινία, περάκης κτλ, να το στείλεις για σενάριο!

η δική μας νηπιαγωγός είπε στα 4χρονα για τον αρχηγο της τουρκίας που έστειλε να καταλάβουν την πατρίδα μας την ελλάδα και σκότωσαν πολλούς ανθρώπους και πολλά ΜΩΡΑ. και εγώ μετά έπρεπε να εξηγήσω πως κανένας τούρκος δεν θα την σφάξει και να πέσει να κοιμηθεί...

αααχχχ... κλασικά ελληνικά εικονγραφημένα, τραγικά.

s-age.png

ανέλπιστο!

σαν να βλέπω ταινία, περάκης κτλ, να το στείλεις για σενάριο!

:D:D:D

εκτός από την πρώτη μου αντίδραση που έσκασα στα γέλια με την μα......ια που δέρνει το δήμαρχό σας ( ο άνθρωπος το'χει ακατοίκητο έτσι?) , κατά δεύτερον θα πήγαινα από το δημαρχείο να του σπικάρω 2 λογάκια.

Ή καταθέτεις και γραπτή αίτηση στον δημαρχείο με κοινοποίηση στο Συνήγορο του παιδιού, και στο κόμμα του κλπ κλπ κλπ κλπ

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Ως κατοικος της ευρυτερης περιοχης, αν ηταν το δικο μου παιδι, θα του ελεγα να απαντησει "τι γκαζον καλε κυριε, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ θελουμε και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ" να δειτε αν θα το ξανακανε. ;)

Δεν ξερω γιατι αλλα στην περιοχη δεν εχει τιποτα απο τα δυο ενω ειναι απολυτως αναγκαια. Μακαρι καποιος απο αυτους να τα καταφερει (να προλαβει χιχι) καποια στιγμη.

Διαφημίσεις

Εγω θα ελεγα 2 λογακια στη δασκαλα-συνοδο, καθολου λογακια στο δημαρχο (γιατι φαινεται να μην κατανοει βασικες αρχες και να "παταει" κυριο-(λεκτικα) ΚΑΙ επι αθωων παιδιων προκειμενου να ανεβει...), και φυσικα θα του επεστρεφα τις καραμελες :cool: με την εκφραση "καλυτερα να μασας παρα να μιλας" σε ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΝΟ...!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κοριτσια θυμαμαι μια φορα στον παιδικο του γιου μου η διευθηντρια την ωρα που παιρναμε τα παιδια μας εδινε φυλλαδια παραταξης, λεγοντας οτι ειναι και ο συζηγος της μεσα να τον στηριξουμε καθ οτι δημοτικες εκλογες τοτε.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Πραγματικά για ελληνική ταινία. Δεν είναι για να εκνευρίζεσαι αλλά για να γελάς. Δ εν ειναι επικίνδυνη ησυγκεκριμένη προπαγάνδα, τα 7χρονα και τα 8χρονα μου είναι πιθανό να έχουν πιο ψηλό IQ από τον Δήμαρχο....Τωρα για την δασκάλα δεν ξέρω πόση ευθύνη έχει. Το να μιλήσει στα παιδιά ο Δήμαρχος δεν είναι κακό, αποκει και πέρα τινα έκανε να έδινε οδηγίες ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...