Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δε μπορεί μόνη της

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Είμαι λίγο προβληματισμένη.

Έχω μία κόρη 3 μηνών, διορθωμένη ηλικία ενός. Λόγω προωρότητας, παίρνει καθημερινά σίδηρο σε σταγόνες. Ως φυσικό επακόλουθο δυσκολεύεται να κάνει κακά της. Αλλάξαμε 2-3 γάλατα και έχουμε καταλήξει σε υποαλλεργικό που γενικά είναι πιο εύπεπτο και η μικρή το δέχεται καλά. Το θέμα μου όμως παραμένει με τα κακά. Η μικρή μέρα παρα μέρα, θέλει να κάνει, σφίγγεται για καμια ώρα και μετά δεν καταφέρνει τίποτα, παρα μόνο αν της φερω τα γονατάκια στην κοιλιά. Αυτό πλεον γίνεται σε κάθε κένωση. Δεν εχει κανει ποτέ κακά μόνη της. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι τα κακά δεν ειπναι σκληρά, ωστε να υποθέτω οτι την ποναει να σφίγγεται. Είναι μεν σχηματισμένα, αλλά μαλακά!

Ο γιατρός είπε να το παρακολουθήσουμε κ να μην της σηκωνω τα ποδια να δούμε τι θα καταφερει. Το αποτελεσμα, δυο μερες τωρα σφίγγεται μες τη μερα κ αποτέλεσμα κανένα.. Έχει τύχει σε καμία; Μήπως οφείλεται σε ανώριμο πεπτικό σύστημα λόγω προωρότητας; Δεν ξερω τι να σκεφτώ.

Ευχαριστώ πολύ!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Διαφημίσεις

Αν ειναι σχηματισμένα μάλλον ειναι δυσκιλια. Μπορεί σε σένα να φαίνονται μαλακά αλλά σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να ειναι σχηματισμένα καθόλου

Βοήθησε τη με να σηκώνεις τα ποδαράκια - εγω προσωπικά δεν θα το σταματούσαν αφού την βοηθάει - η με τη να κανείς λίγο μασαζι με λαδακι εκεί κάτω

Αν ειναι σχηματισμένα μάλλον ειναι δυσκιλια. Μπορεί σε σένα να φαίνονται μαλακά αλλά σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να ειναι σχηματισμένα καθόλου

Βοήθησε τη με να σηκώνεις τα ποδαράκια - εγω προσωπικά δεν θα το σταματούσαν αφού την βοηθάει - η με τη να κανείς λίγο μασαζι με λαδακι εκεί κάτω

Ευχαριστώ babyCute! Ναι είναι σχηματισμένα κανονικά, αλλά εμένα μου φαίνονται μαλακά, αλλά όπως είπες σε αυτήν την ηλικία δε θα πρεπε. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Ευχαριστώ babyCute! Ναι είναι σχηματισμένα κανονικά, αλλά εμένα μου φαίνονται μαλακά, αλλά όπως είπες σε αυτήν την ηλικία δε θα πρεπε. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Τα σχηματισμένα κακά σε αυτή την ηλικία είναι δυσκοιλιότητα όσο μαλακά και να είναι, κανονικά θα έπρεπε να είναι τελείως νερουλά. Κι εγώ νομίζω ότι καλό είναι να συνεχίσεις να της κρατάς τα ποδαρακια αφούτην βοηθάει! Κι εμείς παίρναμε σίδηρο θυμάμαι..υπομονή μέχρι τα αλεσμένα να φάει κρεατάκι να κόψετε τον σίδηρο ;) !

Τα σχηματισμένα κακά σε αυτή την ηλικία είναι δυσκοιλιότητα όσο μαλακά και να είναι, κανονικά θα έπρεπε να είναι τελείως νερουλά. Κι εγώ νομίζω ότι καλό είναι να συνεχίσεις να της κρατάς τα ποδαρακια αφούτην βοηθάει! Κι εμείς παίρναμε σίδηρο θυμάμαι..υπομονή μέχρι τα αλεσμένα να φάει κρεατάκι να κόψετε τον σίδηρο ;) !

Σε ευχαριστώ πολύ! Τα κακά έχουν ακριβώς το σχήμα του εντέρου ετσι όπως βγαίνουν.. (Με συγχωρείτε για την περιγραφή). Δε με πειράζει καθόλου να είναι θέμα σιδήρου κ μεχρι να μπουν οι στερεες να συνεχίσουμε το ίδιο βιολί. Πιό πολύ θέλω να είμαι σίγουρη οτι δε φταιει κάτι λόγω προωρότητας!

Θα κάνει εξετασεις απο βδομάδα να δουμε την αιμοσφαιρίνη, μήπως καταφερουμε να το μειώσουμε. Μακάρι..

78xyp2.png

Z1jep2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...