Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τσουξιμο στις θηλες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια βρισκομαι στην 10η εβδ.-5 μερες κ εχει μερικες μερες που εχω εντονο τσουξιμο στις θηλες...δεν αντεχετε..ειναι φυσιολογικο? Εχει καμια το ιδιο? Να ανησυχω?

hJyMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ρσουζει ακομα κ τωρα που ξυπνησα μολις βαζω το χερι μου πανω ανακουφιζετε ο πονος, τι κρεμα μου προτεινετε? Εχω ενυδατικη αλλα λεω μηπως δεν κανει, αμυγδαλελαιο κάνει?

hJyMp2.png

Καλημερα ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ρσουζει ακομα κ τωρα που ξυπνησα μολις βαζω το χερι μου πανω ανακουφιζετε ο πονος, τι κρεμα μου προτεινετε? Εχω ενυδατικη αλλα λεω μηπως δεν κανει, αμυγδαλελαιο κάνει?

εγω βαζω λιγο απο το Body butter της vaseline (απο σουπερ μαρκετ). γενικα τη βαζω χρονια τη κρεμα αυτη, ειναι αρκετα πηχτη κ ενυδατικη.

τωρα , μπορεις να δοκιμασεις ο,τι σε βολευει. ετσι κ αλλιως δεν μπορεις να βαλεις κ μεγαλη ποσοτητα.λιγη αρκει.

Διαφημίσεις

Πολύ καλή και απολύτως φυσική είναι η κηραλοιφή της Weleda, αυτή χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια του θηλασμού επειδή δεν χρειάζεται να πλυθείς για να θηλάσεις. Το μόνο κακό είναι ότι λεκιάζει και δεν φεύγει, οπότε αν έχεις κανένα παλιό σουτιέν που δεν σε πειράζει να θυσιάσεις βάζεις αυτό. Ανακουφίζει πάρα πολύ.

Πάντως μην ανησυχείς είναι απολύτως φυσιολογικό, εγώ έτσι κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος στο δευτερο μωράκι, ξαφνικά όταν θήλαζα τον μεγάλο μου γιό ένιωθα τσούξιμο. Με το καλό το μπεμπέ σου!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Πολύ καλή και απολύτως φυσική είναι η κηραλοιφή της Weleda, αυτή χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια του θηλασμού επειδή δεν χρειάζεται να πλυθείς για να θηλάσεις. Το μόνο κακό είναι ότι λεκιάζει και δεν φεύγει, οπότε αν έχεις κανένα παλιό σουτιέν που δεν σε πειράζει να θυσιάσεις βάζεις αυτό. Ανακουφίζει πάρα πολύ.

Πάντως μην ανησυχείς είναι απολύτως φυσιολογικό, εγώ έτσι κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος στο δευτερο μωράκι, ξαφνικά όταν θήλαζα τον μεγάλο μου γιό ένιωθα τσούξιμο. Με το καλό το μπεμπέ σου!

ευχαριστω πολυ θα παω να την παρω,απο φαρμακειο?ξερεις το κοστος?

ειναι το μοναδικο συμπτωμα που εχω τπτ αλλο να μου θυμιζει οτι ειμαι εγκυος..

hJyMp2.png

ευχαριστω πολυ θα παω να την παρω,απο φαρμακειο?ξερεις το κοστος?

ειναι το μοναδικο συμπτωμα που εχω τπτ αλλο να μου θυμιζει οτι ειμαι εγκυος..

δες απο κανα ηλεκτρονικο φαρμακειο,ειναι πιο φτηνα

Ειμαι στην 20η εβδομαδα και ειχα το ιδιο θεμα κυριως στο πρωτο τριμηνκ. Πολυς πονος!!!σαν καψιμο θα το περιεγραψα.. ειχα ρωτησει τη γιατρο και μιυ ειπε ειναι φυσιολογικο και να μη βαλω τιποτε.. εψαξα και στο ιντερνετ και διαβασα οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε κρεμες γιατι μαλακωνει η θηλη και θα εχουμε προβλημα στο θηλασμο... οτι θα γινονται ευκολα πληγες δλδ... δεν ξερω αν ισχυει αλλα φοβηθηκα να το ρισκαρω... τωρα εχει μειωθει κατα πολυ το προβλημα... παντως ειχα δει σε φαρμακειο μια κρεμα για τις θηλες της fissan..κατω απο τρια ευρω...παιζει να την ειδα κ στα τζαμπο.. αλλα δεν οαιρνω ορκο..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια βρισκομαι στην 10η εβδ.-5 μερες κ εχει μερικες μερες που εχω εντονο τσουξιμο στις θηλες...δεν αντεχετε..ειναι φυσιολογικο? Εχει καμια το ιδιο? Να ανησυχω?[/QUOT

Είναι φυσιολογικότατο..:cool:

Ειμαι στην 20η εβδομαδα και ειχα το ιδιο θεμα κυριως στο πρωτο τριμηνκ. Πολυς πονος!!!σαν καψιμο θα το περιεγραψα.. ειχα ρωτησει τη γιατρο και μιυ ειπε ειναι φυσιολογικο και να μη βαλω τιποτε.. εψαξα και στο ιντερνετ και διαβασα οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε κρεμες γιατι μαλακωνει η θηλη και θα εχουμε προβλημα στο θηλασμο... οτι θα γινονται ευκολα πληγες δλδ... δεν ξερω αν ισχυει αλλα φοβηθηκα να το ρισκαρω... τωρα εχει μειωθει κατα πολυ το προβλημα... παντως ειχα δει σε φαρμακειο μια κρεμα για τις θηλες της fissan..κατω απο τρια ευρω...παιζει να την ειδα κ στα τζαμπο.. αλλα δεν οαιρνω ορκο..

να σου πω την αληθεια κ γω κατα την 15-17 βδομαδα πονουσα πολυ. τωρα που οδευω στην 21, εχει καπως ελλατωθει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...