Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ronal στην εγκυμοσυνη

Recommended Posts

ειναι καμια μανουλα που να πηρε ροναλ στην εγκυμοσυνη ? ειμαι στον 8ο μηνα και με εχει πιασει ρινιτιδα ... προσπαθω να το αποφευγω αλλα φραζει τελειως η μυτη και δεν μπορω να κοιμηθω δευτερολεπτο ετσι... νιωθω τρομερες τυψεις μηπως κανω κακο στο μωρο μου ! ο ιατρος μου ειπε να παρω αλλα σηννεχιζω να φοβαμαι γιατι βλεπω οτι οι αποψεις διηστανται για αυτα τα αποσυμφορητικα ! καποια μανουλα που να το επαιρνε και αυτη ?

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! :-) Έχω ρινίτιδα χρόνια και τώρα με την εγκυμοσύνη επιδεινώθηκε.Είμαι και γω στον 8ο μήνα.Επειδή αυτά τα αποσυμφορητικά

όπως το ronal

δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο από 5 ημέρες και αυτό διότι

προκαλούν αγγειοκινητική ρινίτιδα (ένα άλλο είδος ρινίτιδας) παθαίνει εξάρτηση

ο βλεννογόνος της μύτης και μετά δεν μπορείς να αναπνεύσεις χωρίς αυτά,γι αυτό λένε συνήθως όχι ή με μέτρο οι γιατροί.Κάνε συχνές πλύσεις με φυσιολογικό ορό ή φυσιομέρ καλύτερα.Προσωπικά μόνο ένα βράδυ έβαλα ronal που δεν άντεξα γιατί έκλεισε ΤΕΛΕΙΩΣ η μύτη λόγω ίωσης.Τις υπόλοιπες προσπαθώ με τα υπόλοιπα που προανέφερα.Εύχομαι με το καλό και να μας φύγει γρήγορα μπας και κοιμηθούμε όσο προλαβαίνουμε!:D

Kαλησπέρα! :-) Έχω ρινίτιδα χρόνια και τώρα με την εγκυμοσύνη επιδεινώθηκε.Είμαι και γω στον 8ο μήνα.Επειδή αυτά τα αποσυμφορητικά

όπως το ronal

δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο από 5 ημέρες και αυτό διότι

προκαλούν αγγειοκινητική ρινίτιδα (ένα άλλο είδος ρινίτιδας) παθαίνει εξάρτηση

ο βλεννογόνος της μύτης και μετά δεν μπορείς να αναπνεύσεις χωρίς αυτά,γι αυτό λένε συνήθως όχι ή με μέτρο οι γιατροί.Κάνε συχνές πλύσεις με φυσιολογικό ορό ή φυσιομέρ καλύτερα.Προσωπικά μόνο ένα βράδυ έβαλα ronal που δεν άντεξα γιατί έκλεισε ΤΕΛΕΙΩΣ η μύτη λόγω ίωσης.Τις υπόλοιπες προσπαθώ με τα υπόλοιπα που προανέφερα.Εύχομαι με το καλό και να μας φύγει γρήγορα μπας και κοιμηθούμε όσο προλαβαίνουμε!:D

αχ κι εγω ειχα χρονια ρινιτιδα και επιδυνωθηκε τωρα στα τελειωματα δυστυχως ομως εχω δοκιμασει ολα αυτα που ειπες ομως σε μενα δεν κανουν τιποτα ! η μυτη ειναι μονιμως φραγμενη αν δεν βαλω ροναλ η κατι παραπλησιο ! το ξερω οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται για πολυ απλα ειπα να την βγαλω με αυτα μεχρι να γεννησω για να μπορω τουλαχιστον να κοιμαμαι το βραδυ και μετα να ξαναξεκινησω τη θεραπεια μου με αντισταμινικα που τωρα δυστηχως δεν μπορω να παρω... πππφφφ εχω απελπισει με εχει καταβαλει ...

Ααα είσαι παθούσα οπότε τα ξέρεις..έτσι είναι..πολύ βασανιστικό και χαλάει γενικά την ποιότητα της καθημερινότητας ύπνου κτλ..αφού Αναπνοή=οξυγόνωση..αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση αφού δεν παίρνεις ανάσα τί θα κάνεις? θα σκάσεις?Βάλε ένα δικό σου όριο μέχρι εκεί που το αντέχεις και καλή συνέχεια εύχομαι.Και δω μία από τα ίδια όλο υπομονή λέω...

Ααα είσαι παθούσα οπότε τα ξέρεις..έτσι είναι..πολύ βασανιστικό και χαλάει γενικά την ποιότητα της καθημερινότητας ύπνου κτλ..αφού Αναπνοή=οξυγόνωση..αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση αφού δεν παίρνεις ανάσα τί θα κάνεις? θα σκάσεις?Βάλε ένα δικό σου όριο μέχρι εκεί που το αντέχεις και καλή συνέχεια εύχομαι.Και δω μία από τα ίδια όλο υπομονή λέω...

ππωωω θα φυγει λες οταν γεννησουμε? ασε εχω ακουσει οτι σε μερικες μενει και δεν θελω να εχω παλι τα ιδια !! απλα φοβαμαι δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για το μωρο αυτο το ροναλ !! ππππφφφ

Διαφημίσεις

κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο με την ρινιτιδα!!!! εγω πιστευω οτι παιζει ρολο και η υγρασια και το βραδυ υποφερω!!! λυση εχω βρει με φυσιολογικο ορο και καλη θερμανση του δωματιου, τι καλη δηλαδη, το κλιματιστικο οτι μπορει κανει...:mad:

καλησπερα!!!απο ρινιτιδα υπεφερα κ εγω απ τον 6 μεχρι τον 7 μηνα..ευτυχως τωρα ειμαι στον 9 κ δεν εχω προβληνα φτου φτου παναγιτσα μου..πολυ σπαστικο..ροναλ μια φορα εβαλα ξερω οτι δεν κανει στην εγκυμοσυνη...μετα το αφησα να περασει απο μονη του..ειναι κουραστικο καταλαβαινω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...