Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

poli erethismena magoula

Recommended Posts

geia sas manoules eimai nea mama kai nea sto forum...exo mia mikroula 8.5 minon tora edo kai 15 meres exei dio mpalomata sta magoula ena sto ena ena sto allo kai ksekinane ekei pou teleionei I pipila.einai kokina alote pio poli alote pio ligo kai einai san skasmena se ekeino to simeio...mporei na einai erethismos apo tin pipila sto magoulo??exei kapoia manoula paratirisei kati teteio sto koraki tis???

Διαφημίσεις

Ίσως είναι έκζεμα.

Η μεγάλη μου κόρη κάπου 8 μηνών παρουσίασε το ίδιο και τελικά ήταν ατοπική δερματίτιδα, την οποία συνεχίζει και την έχει πότε σε έξαρση, πότε σε ύφεση και σε άλλα σημεία του σώματος. Μίλα με το γιατρό σας

eyxaristo gia tin apantisi..to skeftika kai ego ayto me to eczema omos apo oti diavazo edo exei kai fagoura tin opoia den exoume dixnei na min tin enoxlei katholou aytos o erethismos..oute se kapoio allo simeio tou somatos exei kati...poia einai ta dika sas simptomata??den ksero me stenaxorei poli na vlepo etsi ta magoulakia tis...an einai ayto pou les apo ti to pathenoun???pernaei I etsi tha pigenei gia panta??

geia sas manoules eimai nea mama kai nea sto forum...exo mia mikroula 8.5 minon tora edo kai 15 meres exei dio mpalomata sta magoula ena sto ena ena sto allo kai ksekinane ekei pou teleionei I pipila.einai kokina alote pio poli alote pio ligo kai einai san skasmena se ekeino to simeio...mporei na einai erethismos apo tin pipila sto magoulo??exei kapoia manoula paratirisei kati teteio sto koraki tis???

Καλησπερα!!!

Εχουμε το ιδιο προβλημα (18 μηνων η κορη μου) διεγνωσμενο απο δερματολογο, εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα (ερεθισμος της ρινιστοματικης κοιλοτητας). Δεν παρουσιασε σε εμας συμπτωματα οπως φαγουρα κλπ αλλα ηταν εντονα ερεθισμενο και ειχε η περιοχη (δεξια-αριστερα των χειλιων, εκει που τελειωνει η πιπιλα) την οψη καμενου δερματος. Ο δερματολογος δειγνωσε δερματιτιδα εξ επαφης λογω της πιπιλας, μας χορηγησε φαρμακα και επισημανε οτι θα αργησει να υποχωρησει εντελως. Οντως ακομα και τωρα μετα απο 2+ εβδομαδες απο την επισκεψη στο γιατρο και συνολικα 1+ μηνα απο την στιγμη που εμφανιστηκε παραμενει η περιοχη ερεθισμενη αν ερθει με οτιδηποτε σε επαφη. Ενω βλεπεις αισθητα οτι εχει εξασθενησει με το παραμικρο πυροδοτειτε, αλλα σαφως εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση μας απο οτι οταν ειχαμε παει στο δερματολογο.

Περαστικα σας!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλησπερα!!!

Εχουμε το ιδιο προβλημα (18 μηνων η κορη μου) διεγνωσμενο απο δερματολογο, εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα (ερεθισμος της ρινιστοματικης κοιλοτητας). Δεν παρουσιασε σε εμας συμπτωματα οπως φαγουρα κλπ αλλα ηταν εντονα ερεθισμενο και ειχε η περιοχη (δεξια-αριστερα των χειλιων, εκει που τελειωνει η πιπιλα) την οψη καμενου δερματος. Ο δερματολογος δειγνωσε δερματιτιδα εξ επαφης λογω της πιπιλας, μας χορηγησε φαρμακα και επισημανε οτι θα αργησει να υποχωρησει εντελως. Οντως ακομα και τωρα μετα απο 2+ εβδομαδες απο την επισκεψη στο γιατρο και συνολικα 1+ μηνα απο την στιγμη που εμφανιστηκε παραμενει η περιοχη ερεθισμενη αν ερθει με οτιδηποτε σε επαφη. Ενω βλεπεις αισθητα οτι εχει εξασθενησει με το παραμικρο πυροδοτειτε, αλλα σαφως εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση μας απο οτι οταν ειχαμε παει στο δερματολογο.

Περαστικα σας!!!

eyxaristo poli gia tin apantisi sou..pistevo oti mallon to idio provlima exoume..ti kremoula vazeis???I ti mporo na kano?isos na prospathiso na tis kopso oso mporo tin pipila??px kata tin diarkeia tis imeras giati xoris ayti den koimomaste..eimaste se ifesi kai emeis tora an do omos pali oti fountonei tha tin pao dermatologo...

Διαφημίσεις

eyxaristo poli gia tin apantisi sou..pistevo oti mallon to idio provlima exoume..ti kremoula vazeis???I ti mporo na kano?isos na prospathiso na tis kopso oso mporo tin pipila??px kata tin diarkeia tis imeras giati xoris ayti den koimomaste..eimaste se ifesi kai emeis tora an do omos pali oti fountonei tha tin pao dermatologo...

Αν ειναι οντως δερματιτιδα εξ επαφης λογω της πιπιλας αυτο που μπορεις να κανεις ειναι οσο το δυνατον λιγοτερη ωρα πιπιλα αλλα επειδη αυτο δεν ειναι παντα εφικτο σε μερικα μωρακια θα σου προτεινα να αλλαξεις πιπιλα. Κυκλοφορουν καποιες τις chicco με σιλικονη μονο και οχι πλαστικο περιβλημα οπως οι κλασικες, εγω τετοιες πηρα, λογω της κατασκευης τους δεν ακουμπουν καθολου στο δερματακι του μωρου γιατι ειναι τελειως φλατ. Γενικα ομως σε τετοιου ειδους δερματικα προβληματα και αν υπαρχε οψη καμενου δερματος οπως σε εμας, το καλυτερο ολων ειναι η ενυδατωση, αν δεν υπαρχει οψη καμενου δερματος το καλυτερο ειναι η αποφυγη του υλικου το οποιο προκαλει τον ερεθισμο και φυσικα οσο το δυνατον λιγοτερη υγρασια γιατι τα σαλια επειδεινωνουν την κατασταση.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...