Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είναι άρρωστο το μωρό μου;;

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες! Εχω μια κορουλα 2 1/2 μηνων και ανησυχω για το αν είναι αρρωστη. Μεσα στη διαρκεια των γιορτων περασε ένα κρυωματακι με μυξουλες αλλα ευτυχως μας περασε. Όμως τις τελευταιες μερες εχω την αισθηση ότι κατι δεν παει καλα. Νομιζω ότι δεν τρωει αρκετα. Τρωει περιπου 700-800 ml γαλα το 24ωρο και αυτό με το ζορι. Δηλαδη ενώ αρχιζει να τρωει μετα από λιγα δευτερόλεπτα δυσανασχετεί και μαλιστα μερικες φορες βαζει και τα κλαματα. Σημερα ειπα να μην τη ζορισω και από το πρωι εχει φαει μονο 200ml. Επίσης εχει αρχισει να κοιμαται περισσοτερο αν και γενικα όταν είναι ξυπνια είναι ευδιαθετη. Πυρετο δεν εχει. Ειπα να κανω υπομονη μια-δυο μερες μηπως είναι η ιδεα μου αλλα αυριο θα παρω τηλεφωνο και τον παιδιατρο.

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ...

να μην περιμένεις καθόλου...

συχνά τα μωρά σε αυτήν την ηλικία μπορεί να μην έχουν κανένα σύμπτωμα (εκτός από ανορεξία και υπνηλία) και είναι άρρωστα και μάλιστα πολύ....

μίλα άμεσα με τον παιδίατρό σου και αν δεν τον βρείς στο τηλ πήγαινε το μωρό στο νοσοκομείο

Λογω του οτι ειναι πολυ μικρουλι το μωρακι οτιδηποτε μας φαινετε ανησυχητικο και εξω απο τα καθιερωμενα να ξερεις παντα οτι παιρνουμε τον παιδιατρο.αυτος και μονο θα σε καθοδηγησει.μην αγχωνεσαι.πιθανον να μην ειναι και τιποτα αλλα ΠΑΝΤΑ με τον παιδιατρο οσο αφορα τα πολυ μικρουλικα μωρακια!

Καλησπέρα μανουλες! Εχω μια κορουλα 2 1/2 μηνων και ανησυχω για το αν είναι αρρωστη. Μεσα στη διαρκεια των γιορτων περασε ένα κρυωματακι με μυξουλες αλλα ευτυχως μας περασε. Όμως τις τελευταιες μερες εχω την αισθηση ότι κατι δεν παει καλα. Νομιζω ότι δεν τρωει αρκετα. Τρωει περιπου 700-800 ml γαλα το 24ωρο και αυτό με το ζορι. Δηλαδη ενώ αρχιζει να τρωει μετα από λιγα δευτερόλεπτα δυσανασχετεί και μαλιστα μερικες φορες βαζει και τα κλαματα. Σημερα ειπα να μην τη ζορισω και από το πρωι εχει φαει μονο 200ml. Επίσης εχει αρχισει να κοιμαται περισσοτερο αν και γενικα όταν είναι ξυπνια είναι ευδιαθετη. Πυρετο δεν εχει. Ειπα να κανω υπομονη μια-δυο μερες μηπως είναι η ιδεα μου αλλα αυριο θα παρω τηλεφωνο και τον παιδιατρο.

να σου ζησει το μωρακι σου!!!:-D

κι εγω εχω μια μπεμπούλα, ιδια ηλικία με τη δικιά σου!

μην ανησυχεις, εαν παιρνει βαρος κανονικα δεν συμβαινει τιποτα το σοβαρο!

εμενα μου εκανε ακριβως τα ιδια πριν μια εβδομαδα περιπου..

ο λογος, :idea::idea::idea::idea: οτι πεινουσε πολυ και η ροη της πιπιλας την εμποδιζε να καταπιει τοσο γρηγορα οσο θα ηθελε! ρουφουσε και εκλαιγε και ξαναρουφουσε με μεγαλη βουλιμία.. :?:???: αλλαξαμε τη θηλή (της πηρα με 3 τρυπες) και φροντιζω να μην την αφήνω να..λυσσαει στην πεινα;););)

τα γραμμαρια που λες οτι τρωει ειναι super!

γιατι εισαι προβληματισμενη? σου φαινονται λιγα?:?::?::?::confused::confused::confused::confused:

ποσα κιλά είναι η δικη σου?:?:

κρατας ημερολογιο ζυγισματος?:?:

να σου ζησει το μωρακι σου!!!:-D

κι εγω εχω μια μπεμπούλα, ιδια ηλικία με τη δικιά σου!

μην ανησυχεις, εαν παιρνει βαρος κανονικα δεν συμβαινει τιποτα το σοβαρο!

εμενα μου εκανε ακριβως τα ιδια πριν μια εβδομαδα περιπου..

ο λογος, :idea::idea::idea::idea: οτι πεινουσε πολυ και η ροη της πιπιλας την εμποδιζε να καταπιει τοσο γρηγορα οσο θα ηθελε! ρουφουσε και εκλαιγε και ξαναρουφουσε με μεγαλη βουλιμία.. :?:???: αλλαξαμε τη θηλή (της πηρα με 3 τρυπες) και φροντιζω να μην την αφήνω να..λυσσαει στην πεινα;););)

τα γραμμαρια που λες οτι τρωει ειναι super!

γιατι εισαι προβληματισμενη? σου φαινονται λιγα?:?::?::?::confused::confused::confused::confused:

ποσα κιλά είναι η δικη σου?:?:

κρατας ημερολογιο ζυγισματος?:?:

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις. Τα κιλα της είναι φυσιολογικά (6 κιλα)και το υψος της στην ανωτατη καμπυλη (63 εκ). Χθες το βραδυ, και αφου δεν την πιεσα ολη τη μερα για φαγητο, ξυπνησε 3 φορες για γαλα. Ε στην αρχη τραβουσε 2-3 ρουφηξιες (δηλαδή 40-50 μλ) και μετα το παρατουσε. Σημερα θα ερθει και ο παιδίατρος. Και ενώ παρακαλούσαμε για να κοιμηθεί λιγες ωρες νωρίτερα και παραπανω τωρα μου κοιμαται από τις 9:30 και ακομη δεν εχει ξυπνησει. Ενώ φαινεται ότι πειναει όταν ξυπναει γιατι τρωει τα χερακια της με αγωνια δεν τρωει , πρεπει να την εχω κατω 1 ωρα για να μου φαει σταγονα σταγονα 100-120ml. Ουφ θα σκασω από τη στενοχωρια μου!

Διαφημίσεις

το πιθανότερο είναι να έχει βγάλει κάποια άφθα στο στόμα, οπότε με το που πάει να πιει πονάει και δεν συνεχίζει.

Εμάς αυτό το πέρασαν και τα δυο παιδιά, οπότε σου μιλάω εκ πείρας.

Βοηθάει πάντως να προσθέσεις τρύπες στη θηλή του μπιμπερό, ώστε τουλάχιστον στις λιγότερες ρουφηξιές να τραβάει περισσότερο γάλα.

Εμένα πάντως στην ηλικία του δικού σου μωρού δεν έτρωγαν ούτε 500 ml όλη μέρα, οπότε μια χαρά ποσότητα καταναλώνει το δικό σου!

Υπομονή και καλή τύχη!

Λετε να την ενοχλουν τα δοντακια της; Ολο τα χερια της μες στο στομα τα εχει. Εχει και λιγα σαλακια εδώ και μερες. Αλλα από τοσο νωρις; Μου φαινεται απιθανο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...