Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΜΑΣ

Π+Μ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια... θελω την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει πολυ αυτον τον καιρο...

Σε ενα μηνα περιπου θα μπω να κανω εγχειρηση ολικη αφιρεση θυρωειδη αδενα:-(... η κορη μου ειναι 7 ετων παει β δημοτικου και θελω να την προετοιμασω για εκεινη την βδομαδα ειδικα που θα λειπω απο το σπιτι... το θεμα ειναι οτι θα ειναι η πρωτη φορα που θα μεινει μονη χωρις εμενα, εχω κανονισει βεβαια να μεινει σε μια φιλη μου με την συνομιλικη κορη της να πηγαινοερχονται μαζι στο σχολειο και να διαβαζει εκει και φυσικα τα βραδια με το μπαμπα της στο σπιτι μας κανονικα... τι να της πω ομως πριν δεν θελω να της πω ολη την αληθεια φυσικα με λεπτομερειες γιατι φοβαμαι οτι θα το μεγενθυνει στο μυαλο της και θα τρομαξει... σκεφτομαι να της πω οτι θα μπω για μια θεραπεια στο νοσοκομειο δεν ξερω ομως... αν μπορει καποια να μου δωσει μια συμβουλη θα το εκτιμουσα... ευχαριστω...

Διαφημίσεις

Να της πεις την αλήθεια. Δεν υπάρχει λόγος να το μεγενθύνει στο μυαλό της. Τα παιδια καταλαβαίνουν αυτό ακριβως που ακουνε. Απλά λόγια.

Αν ανησυχείς και φοβάσαι να της το πεις και αυτό.

Αν της αποκρύψεις και ακουσει διάφορα μισόλογα μαζί με το γεγονός οτι θα νιώσει οτι της κρυβετε κάτι, τοτε θα φανταστεί οτι προκειται για κάτι τερατώδες που σας συμβαίνει, αλλά εκεινη αποκλειται από αυτο το γεγονός...

Καλή επιτυχία. Εχω κάνει κι εγω τέτοια επέμβαση. Δεν υπάρχει πρόλημα....Ολα καλά θα πάνε!:D

9XkKp3.png

HArNp3.png

Να της πεις την αλήθεια. Αν της αποκρύψεις και ακουσει διάφορα μισόλογα μαζί με το γεγονός οτι θα νιώσει οτι της κρυβετε κάτι, τοτε θα φανταστεί οτι προκειται για κάτι τερατώδες που σας συμβαίνει, αλλά εκεινη αποκλειται από αυτο το γεγονός...

Ετσι ακριβως,ειδικα τα μισολογα ειναι ο,τι χειροτερο.Ακομα θυμαμαι εγω πώς ειχα νιωσει σε παρομοια περιπτωση στην ηλικία της κόρης σου, φόβος, φόβος, φόβος! Ετσι θα αποφύγουν και οι λοιποί τη μυστικότητα οταν ειναι μπροστα, θα μιλανε ανοιχτα για σενα και για το πώς εισαι κάθε μερα που περναει στο νοσοκομείο.Καλή επιτυχία:D

Νομίζω να της πεις την αλήθεια και να κανονίσεις να την φέρουν να σε δει αφου συνέλθεις από αναισθησία, ετσι θα ανησυχεί λιγότερο τις μέρες που δεν θα είναι μαζί σου

Μπήκα στο νοσοκομείο πριν τις γιορτές επειγόντως (σκωληκοειδίτιδα). Ο μικρός μου (4,5 ετών) - του είπαν ότι είμαι στο νοσοκομείο και θα βγώ γρήγορα, του μίλαγα στο τηλέφωνο (οι επισκεψεις δεν επιτρέπονται σε τόσο μικρά παιδιά) και μετά στο σπίτι του έδειχνα τις γάζες.

Είναι απλό- του λες την αλήθεια σαν να μιλάς σε έφηβο.

8HQvp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...