Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Hello σε όλες!

Αν έχει παει λέει...!!!

Εγώ έκανα το πάρτι των παιδιών μου περσι εκεί... Πέρασαν όλοι υπέροχα, άκουσα τα καλύτερα λόγια και από τα παιδιά και απο τους γονείς...

Το φαγητό παιδιά είναι καταπληκτικό (σχεδόν σπιτικό), με χειροποίητα πατατάκια, hαmburger με φρέσκο κ ποιοτικό κιμά...

Δεν είναι ο κλασικός παιδότοπος με τα φουσκωτά και τις παιχνιδομηχανές, έχει μια άλλη ποιότητα....

Τελευταία που πήγα έχει φέρει κάποια καινούργια διαδραστικά παιχνίδια με προβολές στο πάτωμα σε ειδικό χαλί και interactive πίνακες στον τοίχο, που ξετρέλαναν τα δικά μου τα πιτσιρίκια.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Κατερίνα

Ειναι καλο μονο για καλοκαιρι (ωραιος εξωτερικος χωρος ). Για χειμωνα δεν λεει πολλα. Δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανουν τα παιδια και βαριουνται γρηγορα. Μου κανει εντυπωση που κλεινονται τοσα παρτυ εκει, γιατι πραγματι εχει δουλεια. Μπορεις να πιεις εναν καφε εκει πριν κλεισεις για παρτυ κι ετσι να δεις αν σου κανει.

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Θα διαφωνίσω με τη menia...

Σιγουρα ο εξωτερικός χώρος του Funmily υπερτερεί του εσωτερικού, αλλά έχει να να κάνει τελικά από το τί ζητάς από ένα πάρτυ. Σας είπα οτι δεν είναι γεμάτο παιχνιδομηχανές κ φουσκωτά, όμως ανάλογα με την ηλικία του παιδιού προσαρμόζουν κ το εκάστοτε πάρτυ. Εχουν κοπέλες (πολύ ευγενικές) που απασχολούν τα παιδιά κ τους κάνουν διάφορα παιχνίδια (γαϊτανάκια, διαγωνισμούς χορού κ πολλά άλλα) που κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών και συμβάλλουν στη συνεργασία κ την κοινωνικότητά τους.

Στο δικό μας πάρτυ είχε ντυθεί μια κοπέλα με στολή του Peter Pan και όλα τα παιδάκια (4 ετών περίπου) ήταν συνεχώς δίπλα της με το ενδιαφέρον αμείωτο...

Γι αυτό πιστεύω οτι έχουν τόσα πολλά πάρτυ κλεισμένα γιατι παιρνούν καλά τα παιδιά κ μένουν ευχαριστημένοι κ οι γονείς από το αποτέλεσμα.

Τώρα εξαρτάται κ το πόσο ενδιαφέρει τον κάθε γονιό να κερδίσει το παιδί του κάτι από όλο αυτό και όχι να το αφήσει απλά να παίζει μόνο του και να λυσσάει σπρώχνοντας κ τραβώντας τα άλλα παιδάκια όπως θα έκανε σε μια παιδική χαρά. (συνήθως ο δικός μου που είναι πολύ ζωηρός έτσι κάνει αν δεν τον απασχολείς με κατι ενδιαφέρον.

Τέλος την τελευταία φορά που πήγα είδα οτι έχει κάθε απόγευμα και άλλο εργαστήρι που μπορεόυν να παρακολουθήσουν τα παιδιά (π.χ. ζωγραφική-κατασκευές, θέατρο, υπολογιστές) κ δε θυμάμαι τί άλλο γιατί ενώ μου άρεσε η ιδέα λόγω του οτι μένουμε αρκετά μακριά υα ήταν δύσκολο να το παρακολουθούμε.

Σίγουρα μια επίσκεψη θα σας κάνει να σχηματίσετε τη δική σας άποψη (μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το hamburger, μιαμ-μιαμ....)

• 3 weeks later...

Έκανα το παρτυ γενεθλίων της μικρής μου στο funmilly περάσαμε πολύ ωραία πολύ ωραίος χώρος άψογο service και οικονομικό.Ο χώρος που παίζουν τα παιδιά είναι ξεχωριστός υπάρχουν κοπέλες που τα προσέχουν και οι γονείς τα βλέπουν σε οθόνες.Το συστήνω ανεπιφύλακτα

ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και περναω πολυ συχνά απεξω... ποτε δεν θα περιμενα οτι εχει όλα αυτα που ειδα στο site...

οταν λετε οτι ειναι οικονομικο τι εννοειτε??? ποσο περιπου στοιχιζει?

Το μενού περιελάμβανε κέικ , κουλούρια, καφέδες, χυμούς, αναψυκτικά, δύο μεγάλες σαλάτες, καρμπονάρα και ποικιλία κρεατικών(μπιφτέκια, σουβλάκια λουκάνικα πίτες πατάτες) για 13 ενήλικες και 4 παιδιά και πληρώσαμε 165 ευρώ

• 6 months later...

Μάλλον θα κάνω εκεί τη βάπτιση του μικρού μου.... Το φαγητό (ποσότητα - ποιότητα) και το σέρβις είναι καλό; Έχει κάνει κάποια κάτι αντίστοιχο με πλήρη μενού;

Διαφημίσεις

• 1 month later...

San εκανες τελικά τη βάπτιση στο Funmily? Εγώ από την εμπειρία μου στο πάρτυ που έκανα σου λέω οτι το φαγητό ήταν σούπερ!!! Και η ποσότητα υπερ-αρκετή (πήραμε κ για την επόμενη μέρα για να φάνε τα παιδιά στο σχολείο αφού δεν προλάβαινα να μαγειρέψω). Από ότι γνωρίζω το Funmily έχει δική του κουζίνα και μάγειρα, οπότε μπορείς να κανονίσεις ένα μενού στα μέτρα σου.

• 1 month later...

Μα φυσικά και μπορείς να πας στο άσχετο. Το Funmily είναι κανονικός παιδότοπος όπως όλοι οι υπόλοιποι, απλά επειδή έχει πολύ καλό φαγητό το προτιμούν πολλοί για τα πάρτυ τους. Μπες στο site τους να δεις. Νομίζω μετά τις 17.30 είναι ανοιχτό μέχρι τις 21-22.00.

Σου νοικιάζουν και τον χορο ξεχωριστά;;;

13 ενηλικες και 4 παιδάκια ειναι σχετικά λίγα...Δηλαδη πόσο πάει το ατομο περιπου;;;

Εγω υπολογιζω 30-40 ενηλικες και 30 παιδάκια...Πανω απο 400 μάλλον θα μουρθει...

Θα δωσουν τηλεφωνικά τιμες η πρεπει να παω εκει;;;

Βικάκι κάνε εναν κόπο καθως περνας και τσιμπα ενα τιμοκατάλογο, και ριξε και μια ματιά στους κλειστους χωρους να δουμε τι παιζει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τελικά τη βάπτιση την έκανα στο Funmily! Ήταν υπέροχα :D !! Ήμουν πολύ τυχερή γιατί ο καιρός ήταν καταπληκτικός και ήμασταν στον υπέροχο κήπο του. Είχα πολλές απώλειες από άτομα αλλά ήμασταν πολύ άνετα, το φαγητό νοστιμότατο και άφθονο, η εξυπηρέτηση πολύ καλή! Όσο για την ιδιοκτήτρια δεν έχω λόγια... Απίστευτος επαγγελματισμός! Είχαμε φανταστική συνεργασία!

Πρέπει να σας πω ότι φοβόμουν πολύ την επιλογή μου αλλά τελικά δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο εσωτερικός χώρος για τα παιδιά θέλει νομίζω μια ψιλοανακαίνιση! Ο χώρος για τους μεγάλους είναι πολύ καλός αλλά για τα παιδιά νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο. Βέβαια δεν είναι ο παιδότοπος που τα παιδιά χοροπηδούν σε φουσκωτά και πέφτουν σε πισίνες με μπαλάκια. Αυτό όμως είναι που για μένα τον κάνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Είναι θέμα γούστου... Έξω έχει κούνιες, τσουλήθρα, αλογάκια, μικρό γήπεδο.... είναι πραγματικά πολύ ωραία!

Μπορείς να κάνεις πάρτυ για όσα παιδιά θέλεις... δεν είναι ανάγκη να έχεις πολλά. Από τιμές τώρα δεν ξέρω τι να σας πω, γιατί εγώ είχα προσφορά βάφτισης. Η τιμές για φαγητό ήταν πολύ καλές (έως τέλειες) αλλά χρεώνει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την οργάνωση (στολισμός (μπαλόνια παντού -στολισμός τραπεζιών), γκαρσόνια, κοπέλες που έχουν τη φροντίδα των παιδιών για φαγητό και παιχνίδι).

Τα παιδιά πέρασαν καταπληκτικά και ακόμα καλύτερα οι γονείς που είχαν παιδιά (δεν ασχολήθηκαν καθόλου). Όλοι μου είπαν τα καλύτερα!

Πάντως εγώ το έκλεισα από τις διακοπές μου και όλες οι συνεννοήσεις έγιναν από το τηλέφωνο και το e-mail. Αν ζητήσετε προσφορά θα σας στείλουν και ηλεκτρονικά!

Διαφημίσεις

• 5 months later...

θα με ενδιεφερε κι εμενα ο παραπανω χωρος για τα γενεθλια της μικρης μου,απλα εχω ακουσει πολυ αντιφατικα σχολια σχετικα με το φαγητο(ενω ολοι μουπαν πως ο χωρος ειναι ωραιος,για το φαγητο ακουσα αρνητικα σχολια)..εχω δ ει οτι διαφημιζουν το δικο τους κειτερινγκ,αυτο το κανανε τωρα??θελω να πω μηπως παλιοτερα ειχαν αλλο κειτερινγκ συνεργαζομενο(και για το οποιο ναταν τα αρνητικα σχολια,και τωρα ειναι καλυτερο απο πριν???η το αντιθετο???(πριν το καλο,και τωρα το λιγοτερο καλο?)

επισης στις τιμες βαζουν και στολισμο χωρου εξτρα???ανιματερ επιτρεπεται να φερουμε?

• 2 months later...

επιτελους πηγα και ειδα το funmily και όμολογω οτι δεν βγηκα ενθουσιασμενη!! :(

ειναι ενα σπιτι με πισω αυλή. Μεσα το σπιτι ειναι διαμορφωμενο σε χωρους που μπορουν να παιζουν τα παιδια σε δραστηριοτητες. (κλιματισμο δεν ειδα..) Κατεβαινεις τη σκαλα :!: και πας στην πισω αυλη που εχει ενα μπαρακι και τα τραπεζια που πινεις καφε και μετά τα τραπεζια που γινονται τα παρτυ και οι εκδηλωσεις. Στο τελος αυτης της αυλης εχει μια ξυλινη σκαλα :!: που κατεβαινεις κάτω και εκει ειναι μια οργανωμενη παιδικη χαρα . Μια μεγαλη στρυφογυριστη τσουλιθρα, κουνιες (2 απλες +2 σαν βαρελακι), μια απο αυτες τις κατασκευες που ειναι ενα πλαστικο τετραγωνο που κανει τουνελ και καταληγει σε μια τσουληθρα. (περιπου 2μετρα * 2 μετρα) και 2 πλαστικά σπιτάκια. Σε μια γωνια ειναι ενας ξεχαρβαλωμενος δερματινος καναπες..:!: Και πιο πισω ειναι ενα μικρο γηπεδακι ποδοσφαιρου.

-δεν μου αρεσε που αναμεσα απο τους δυο χωρους υπαρχει ο χωρος για τους γονεις. (σ.σ. το καθε παιδακι με την εισοδο του μπορει να παει σε οποιον χωρο θελει και παλι πισω..). Πρεπει δλδ τα παιδακια να περασουν μεσα απο την "καφετερεια" για να πανε στις κουνιες.

-δεν μου αρεσε που εχει τοσα σκαλια για να κατεβει το παιδι στην καφετερεια και μετά άλλα τοσα σκαλια για να παει στην κουνια.

-αυτο που δεν μου αρεσε καθολου και για αυτο γραφω (να ειμαι ειληκρινης) σημερα αυτα ειναι για κατι που δεν αναφερεται πουθενα. Ουτε στο site ουτε στο τηλεφωνο που πηρα πριν και ρωτησα. Η φυλαξη για τα παιδια ισχυει μονο για τον εσωτερικο χωρο. ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ.

αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ειναι μεσα στο πρασινο ο όλος χώρος

αλλα και η παρουσια φυλακα στην εισοδο του κτιριου που βαζει βραχιολακι με μοναδικο αριθμο και δινει στο γονεα την αντιστοιχη καρτα. Και την πιστοποιουν στην εξοδο.

ο εσωτερικος χωρος δεν ειναι ο κλασσικος παιδοτοπος. Εχει μια πολυ μικρη πισινουλα με μπαλακια και τα περισσοτερα ηταν ομαδικα παιχνιδια και δραστηριοτητες. Εχει επισης και σινεμα για παιδακια. Εχει και αιθουσα ηλεκτρονικων με 2-3 αποχαυμνωμενα παιδακια να παιζουν κλειστα μεσα στο σπιτι.

Εμενα για την ηλικια της κορης μου και για το "ξεσπασμα" που θελει να κανει που ειναι όλη μερα κλεισμενη μεσα στο σπιτι δεν μου αρεσε.

Ουσιαστικα πληρωσα 8 ευρω για να κανουμε ότι κανουμε στις κουνιες τις γειτονιας ΑΛΛΑ Η ΜΑΡΙΕΛΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ!!! :D

(αα.. και ο μπαμπας μας εκτος απο τον καφε του ηπιε και την σοκολατα μου!!)

• 2 weeks later...

Koρίτσια είδα στο http://www.goldendeals.gr/ μια προσφορά που έχει το Funmily για σήμερα με έκπτωση 92%, για 2 ενήλικες + 2 παιδιά μαζί με φαγητό, όλο το πακέτο 5?!!!

Εγώ πήρα 2 κουπόνια χεχε!, Ισχύουν μέχρι το τέλος του χρόνου, οποτε στάνταρ θα τα αξιοποιήσω...

Για όσες ήθελαν να έχουν ιδία άποψη για τον παιδότοπο αυτό νομίζω είναι η καλύτερη ευκαιρία να σχηματίσετε τη γνώμη σας.

Κι εγώ πήρα ένα κουπόνι και το μετάνιωσα. Επρεπε να πάρω δύο!! Μου φάνηκε συμπαθητικός ως παιδότοπος (ο εξωτερικός χώρος) όταν πήγα να τον δω για να κάνω το τραπέζι της βάφτισης. Βέβαια δε θα κάνω το τραπέζι εκεί για πολλούς λόγους, αλλά έχω διαβάσει εδώ τόσα για το φαγητό που θα πρέπει να σχηματίσω ιδία άποψη.

T5Zop3.png

Εγώ επισκέφτηκα πριν 1 μήνα το Funmily. μου άρεσε πολύ ο εξωτερικός χώρος, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο εσωτερικός όπου κάθονται τα παιδάκια!Δεν ήταν ανακαινισμένος, είχε μια περίεργη οσμή και δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα του videowall και γενικά να απασχολήσεις τα παιδιά με dvd..

Από τιμές τώρα δεν ξέρω τι να σας πω, γιατί εγώ είχα προσφορά βάφτισης. Η τιμές για φαγητό ήταν πολύ καλές (έως τέλειες) αλλά χρεώνει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την οργάνωση (στολισμός (μπαλόνια παντού -στολισμός τραπεζιών), γκαρσόνια, κοπέλες που έχουν τη φροντίδα των παιδιών για φαγητό και παιχνίδι).

θα μπορουσες να μου πεις περιπου ποσα χρηματα εδωσες για τη βαφτιση και ποσα ατομα ειχες;

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

• 1 month later...

Kαλημέρα, πήγαμε και εμείς εχθές στο Funmily, ειχα αγοράσει ένα κουπόνι και εγώ από τα golden deals.

Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, είναι ένας εναλλακτικός παιδότοπος και σίγουρα κατάλληλος για μεγαλύτερα παιδάκια, ο εξωτερικός χώρος έχει ένα ξεχαρβαλωμένο καναπέ που δεν κατάλαβα την χρησιμοτητά του, τα παιδάκια στην ηλικία της κόρης μου (20 μηνών) δεν σου τα προσεχουν όπως σε άλλους παιδότοπους, (να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ να ήμουν στην κοσμάρα μου και να πήγαινα απλά φεύγοντας να την πάρω) αλλά ένα καφέ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΠΙΑ μόνη μου αφού ήμουν συνεχώς μαζί της, εξάλλου ήταν αρκετά επικίνδυνο αφού από το χώρο των τραπεζιών δεν έχεις ορατότητα του κήπου και υπάρχουν και τα σκαλοπάτια.

Το σερβις ήταν αργό, ούτε καν ήρθαν να μας ρωτήσουν αν θέλαμε κάτι για πάνω από 30' και έτσι φωνάξαμε εμείς.

Ο εσωτερικός χώρος μου άρεσε και σίγουρα θα προτιμούσα να ειχα πάει χειμώνα αφού πιστεύω θα πέρναγαμε όλοι καλύτερα

Το πλέον θετικο ήταν ότι ειχε φύλακα και σου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ασφάλειας