Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

green coffee

theokori

Recommended Posts

Ξεκίνησα δίαιτα και παραλληλα γυμναστική. Είμαι 38 χρ και θέλω να χάσω 6 κιλά στο σύνολο (πρέπει να χάσω 9 κιλά λίπος και να πάρω 3 κιλά νερό) ο μεταβολισμός μου είναι πολύ αργός . Σκέφτικα λοιπόν να πάρω green coffee αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή αν εχει παρενεργειες. Μηπως γνωρίζει κανενας;

Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ.ΤΟ ΓΚΡΙΝ ΚΟΦΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ-ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ!!!!

Μια ζωη θυμαμαι τον εαυτο μου να παλευει με διαιτες! Απο τη δικη μου εμπειρια καταλαβα οτι τα κιλα δεν χανονται με διαιτες κτλ. Χανονται με συστηματικη σωστη διατροφη. Αποφευγεις τα λιπαρα, αναψυκτικα, γλυκα κτλ που δεν κανουν πουθενα καλο και οταν μια μερα φας παραπανω, μετα 1-2 μερες τρως λιγοτερο! Επισης η γυμναστικη ειναι καλη γιατι ενεργοποιει τον μεταβολισμο! Αυτα τα χημικα σαν τον καφε δεν τα ξερω...τα φοβαμαι!

(πρέπει να χάσω 9 κιλά λίπος και να πάρω 3 κιλά νερό)

ποιος σε συμβούλεψε αυτό;

:cool:

Η καφείνη ως θερμογεννετικό βοηθά στη απώλεια ΄βάρους και λίπους. Αλλά αν τα βάλεις κάτω, αυτό που μετρά είναι 1.η διατροφή, 2. η άσκηση (έντονη άσκηση) και σε ένα ποσοστό 5% τα συμπληρώματα αυτού του είδους. Τα έχω ξαναγράψει, μην περιμένετε να πάρετε το φέρι που λιώνει τα λίπη.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...