Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

18/1/14 Ημέρα Πληροφόρησης: Γνωρίστε τη ΓΣΑ!


Recommended Posts

Ημέρα Πληροφόρησης: Γνωρίστε τη ΓΣΑ!

 

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους φίλους της ΓΣΑ

 

το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

από 12.00ꞌ έως 16.00ꞌ

 

 

στην ετήσια Ημέρα Πληροφόρησης στις εγκαταστάσεις της Σχολής,

 

Δημοκρίτου 6 & Ζηρίδη στο Μαρούσι (πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue).

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσεγγίσουν οι επισκέπτες τον παιδαγωγικό σχεδιασμό, τις προτάσεις και την ατμόσφαιρα της Σχολής.

 

Για αυτό το λόγο όλοι οι χώροι της Σχολής και συγκεκριμένα το νέο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το κεντρικό κτίριο θα είναι ανοιχτοί.

 

Κατά τις τακτικά προγραμματισμένες ξεναγήσεις στους χώρους της Σχολής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, τη Βιβλιοθήκη, τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Πειράματα στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών, εκθέσεις με εργασίες μαθητών, μουσική, ποικίλες μορφές συμβολής των μαθητών και βέβαια «περίπτερα πληροφόρησης» στο φουαγιέ, μεταφέρουν μια ζωντανή εικόνα της σχολικής καθημερινότητας.

 

Παράλληλα παρουσιάζονται και οι πολυπληθείς εξωδιδακτικές δραστηριότητες της Σχολής, όπως το MUN (Model United Nations), το Summer Camp, όμιλοι εργασίας κ.ά.

 

Η Διεύθυνση της Σχολής και το διδακτικό προσωπικό είναι φυσικά διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο. Γονείς των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών, δίνουν επίσης πληροφορίες για τη Σχολή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημέρας Πληροφόρησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής www.dsathen.gr ή να καλέσουν στο 210/6199261-5.

 

dsa.jpg

 

 

dsa_1.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...