Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βήχας με φλέματα σε μωρό 7 μηνών

Recommended Posts

Γεια σας!! Στο σπίτι είμαστε όλοι άρρωστοι με βήχα φλέματα και πονόλαιμο, από χτές βήχει και ο μπεμπάκος και ακούω ότι έχει και φλέματα!! Σας έχει τύχει σε τόσο μικρό μωράκι να έχει φλέματα??? Ανησυχώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!! Αναμένωντας απάντησή σας...............

Διαφημίσεις

Προσωπικα δεν εχω εμπειρια οχι για φλεματα αλλα ουτε για σιναχακι μιας που η κορη μου δεν αρρωστησε ΠΟΤΕ ως τωρα. Θα σε συμβουλευα ομως να κανεις ενα τηλ στον παιδιατρο και γιατι οχι μια επισκεψη, λογω ημερων μπορεις να απευθυνθεις και στο νοσοκομειο γιατι οι ιδιωτες ενδεχεται να μην εργαζονται αυτες τις μερες η να μην κανουν κατ οικον επισκεψεις. Τα φλεματα πρεπει ΑΜΕΣΑ να αντιμετωπιζονται για να αποφευχθει το ενδεχομενο να κατεβουν στα πνευμονια και να προκαλεσουν χειροτερα προβληματα.

Καλη χρονια και περαστικα!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Μην αγχωνεσαι...βαζε του συνεχως φυσιολογικο ορο στη μυτουλα να καθαρισει...και μπανακι με υδρατμούς.Λογω φλεμματων το πιθανοτερο θα σου κανει και εμετους.Φυσικα μιλα και με τον παιδιατρο αλλα μη φοβάσαι...κι εμεις μια από τα ιδια ειμαστε...είναι 16 μηνων ο δικος μου και από χθες ο κακομοιρης είναι χαλια.

Καή χρονια ευχομαι!!

στην ηλικια σας περασαμε κ εμεις μια ιωση με μυξες και φλεματα,ειχαμε και λιγα ακροαστικα οποτε μας εδωσαν εισπνεομενα ,φυσιολογικο ορο πολλες φορες την μερα και για πυρετο αντιπυρετικο,καλο ειναι να το δει το παιδι γιατρος για να μην προχωρησει βαθυτερα και χρειαστει αντιβιωση.

Σας ευχαριστώ πολύ!! Έπαιρνα την παιδίατρό μας τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού να πάω την κόρη μου να την δει αλλά δεν δούλευε και δεν το σήκωνε, και την πήγα στο νοσοκομείο και την είδε ο γιατρός και είπε ότι δεν έχει ακροαστικά, και ότι είναι μια χαρά και θα περάσει σιγά σιγά ο βήχας. Τώρα τον μπεμπάκο δεν θέλω να τον πάω στο νοσοκομείο γιατί φοβάμαι μην κολλήσει τίποτα χειρότερο. Θα πάρω ξανά την παιδίατρό μας τηλέφωνο μιας και μερές που είναι δεν την βρίσκω, οπότε θα την πάρω αύριο! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και ευτυχία!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου καλησπερα και καλη χρονια!

Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,να του βαζεις φυσιολογικο ορο!

Για τους υδρατμους,που αναφερθηκε,εχω ενδοιασμους!Μπορει να ειναι ερεθισμενος και ο λαιμος,χωρις να το εχετε καταλαβει και οι υδρατμοι(η ζεστη γενικοτερα) να επιβαρυνει την κατασταση.

Στο λεω εκ πειρας!Η μικρη μου ειχε πολλα φλεγματα,και φυσικα ακολουθουσα τις παραπανω τακτικες(ορο,υδρατμους),για να μαλακωσουν!Η μικρη ομως ειχε λαρυγγιτιδα,και οι υδρατμοι την εκαναν χειροτερα,διογκωναν περισσοτερο τους αδενες!Οποτε να εισαι επιφυλακτικη!

Προσπαθησε να βρεις την παιδιατρο,αλλιως να τον πας στο νοσοκομειο!

Ειναι μπουκωμενος?Το βραδυ κοιμαται καλα?

Να του δινεις και λιγο χαμομηλι,να μαλακωσει και επισης νερο,οσο το δυνατον περισσοτερο!

Περαστικα σας!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Έχει και λίγη μυξούλα ναι, αλλά το βράδυ κοιμάται μια χαρά, αύριο θα μιλήσω όπως δήποτε με την παιδίατρο μας, θα την πάρω 1000 φορές μέχρι να το σηκώσει, σήμερα είπα να μην την ενοχλήσω που είναι πρωτοχρονιά. Θα σας πω νεότερα!!!!!!

Εγώ πριν φτάσω στο σημείο να του δίνω εισπνεόμενα του έριχνα ορό και μετά με τον αναροφητηρα της οτρισαλίν τραβούσα τις μυξούλες και άνοιγε η μυτούλα του και κοιμόταν πολύ ήσυχα.Μετά τον πήγα παιδίατρο και μου έδωσε και εισπνεόμενα και σώθηκα.Το σημαντικο είναι να μην αφήνουμε μύξα μέσα στην μυτούλα γιατί μπορεί εύκολα να προκαλεσει ωτίδιδα.Περαστηκά σας!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!! Μίλησα με την παιδίατρο μας, και της είπα τι έχουμε και να τον πάω να τον δεί, μου είπε να πάω σήμερα, αλλά δεν έχω μέσον να πάω και δεν θα έχω μέχρι αύριο το απόγευμα, οπότε μου είπε να του δόσω ένα σιροπάκι για τον βήχα, και θα τον πάω αύριο το απόγευμα στο νοσοκομείο να τον δουν!! Θα σας πω νεότερα!!

Καλησπέρα! Τελικά κατάφερα και τον πήγα σήμερα το μεσημέρι στην παιδίατρο, ευτυχως δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο βήχα με φλέμα και λίγη μυξούλα, θα του δίνω σιροπάκι για 5 μέρες για τον βήχα και ορό στην μυτούλα, μακάρι να γίνει γρήγορα καλά το αγοράκι μου!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Μανουλες καλησπερα!!!ο μπεμπακος μου ειναι 45 ημερων και απο χθες εχει μυξουλες και βηχαλακι με φλεματα..φυσιολογικο του βαζω καθε μερα αλλα αυτη τη φορα δεν εχει καθαρισει..πηραμε χθες τη παιδιατρο και πηγαμε..μας ακροαστηκε και ακροαστικα δεν εχει..αλλα σημερα συνεχιζει ο βηχας..πως θα τον βοηθησω να βγαλει τα φλεματα;;να σημειωσω οτι απο ορεξη παμε καλα εκτος απο λιγη γκρινια που εχει αραια κ που...

Οταν του βαζεις τον όρο περιμενε δυο λεπτά και μετα ρουφηξε την μυξα με την ειδική συσκευή (την εχουνε τα φαρμακεία)

Πολλές την ρουφάνε και μόνες τους με το στομα (δεν το εχω δοκιμασει :-) )

Εχει πυρετό;

Αν δεν μπορει να κοιμηθεί το βράδυ βάλε του ενα υγραντηρα στο δωμάτιο του

Περαστικά :-)

• 6 χρόνια μετά...

Καλησπερα ....η μικρη μου ταλαιπωρειται με το κρυωμα 4 βδομαδες...απο χθες λοιπον εχει ξεκινησει παλι βηχα με φλεματα σημερα εδωσα σιροπι bisolvon με τη συμβουλη της παιδιατρου μας εννοειται ποσο καιρο μπορει να παρει να ξεσπασει ο βηχας;;;; απο τν ωρα που εδωσα το σιροπι προσπαθει να βγαλει τα φλεματα κ βηχει ενω κοιμαται κ πνιγετε!!!! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...