Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενοχλήσεις και ανησυχια...

Recommended Posts

Καλησπερα μανούλες.. Να ρωτήσω κατι σας παρακαλω. Ειμαι νεα στην παρέα καθότι εγκυος στον έβδομο μηνα (28η εβδομαδα). Εχει τύχει σε καμία σας στη διάρκεια της εγκυμοσυνης να εχει πόνο απο κατω στο δέρμα όμως όχι εσωτερικά η εξωτερικά απλά σαν να χτύπησε; Κ επίσης σαν να νομίζεις οτι θα βγει κανενα πόδι κανενα χέρι πάλι απο κατω; Γενικά είχε η εχει καμία μανούλα ενοχλησεις απο κατω στη διάρκεια της εγκυμοσυνης; Συγνώμη που σας πριζω αλλα ως νεα μαμά εχω λιγο άγχος... Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανούλες.. Να ρωτήσω κατι σας παρακαλω. Ειμαι νεα στην παρέα καθότι εγκυος στον έβδομο μηνα (28η εβδομαδα). Εχει τύχει σε καμία σας στη διάρκεια της εγκυμοσυνης να εχει πόνο απο κατω στο δέρμα όμως όχι εσωτερικά η εξωτερικά απλά σαν να χτύπησε; Κ επίσης σαν να νομίζεις οτι θα βγει κανενα πόδι κανενα χέρι πάλι απο κατω; Γενικά είχε η εχει καμία μανούλα ενοχλησεις απο κατω στη διάρκεια της εγκυμοσυνης; Συγνώμη που σας πριζω αλλα ως νεα μαμά εχω λιγο άγχος... Ευχαριστω!

Καλησπέρα Annaroadrunner! Κοντά είμαστε, εγώ διανύω την 29η εβδομάδα.Επιδερμικό πόνο όπως αναφέρεις δεν μου 'χει τύχει. Μήπως όμως οφείλεται σε τέντωμα της επιδερμίδας απο την αύξηση της κοιλιάς ή σε κάποια διάταση των μυών; Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, βεβαίως έχω νιώσει σαν να βγαίνει κανένα ποδαράκι ή χεράκι απο κάτω. Ορισμένες φορές μάλιστα είναι τόσο έντονο που νομίζω οτι θα γεννήσω! Κι εγώ αγχωμένη είμαι, μη νομίζεις. Λόγω μιας αιμορραγίας που προκλήθηκε απο μικρή αποκόλληση πλακούντα είμαι στο κρεββάτι σε ακινησία εδώ και 20 μέρες και έχω πανικοβληθεί μη ξανασυμβεί. Θέλω να γεννηθεί στην ώρα του ο μικρός!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...