Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτο ραντεβου με τον γιατρο

Tarzanna

Recommended Posts

Καλημεραα...ειμαι 5 εβδομαδων εγγυος στο 1ο μου μωρακιι..Σε 3 μερες εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γιατρο..(Δυστηχως μενω λονδινο κ τα ραντεβου με τους γιατρους κ ολα αυτα ειναι πιο αργα κ απο την καθυστερηση)...Τι κανουμε στο πρωτο ραντεβου??Υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω η καποιες ερωτησεις που θα πρεπει να κανω??? ;)

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Εκεί που βρίσκεσαι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εχεις ειλικρινή και νηφάλια αντιμετώπιση. Ρωτάς ό,τι σου ρχεται στο μυαλό. Διατροφή; Σεξ; Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού; Άσκηση; Αν και μάλλον θα σου τα πουν από μόνοι τους.

FLcUp3.png0BQfp3.png

μπραβο σου! αντε καλη εγκυμοσυνη να εχεις...ρωτησε για τη διατροφη, τις επομενες εξετασεις, σιδηρο/ ασβεστιο, σεξ, συμτωματα που θα πρεπει να ανησυχησεις!!

συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, με το καλο! κατ'αρχην αν θεωρεις οτι ειναι καθυστερημενο το ραντεβου μην ανησυχεις, μια χαρα σε εβαλε, μη σου πω και νωρις!!! μετα τις 6 εβδομ βλεπεις πιο ξεκαθαρα πραγματα.. οπως ειπαν και τα κοριτσια ρωτα ο,τι σου ερθει στο κεφαλι!!! εγω καθε φορα πηγαινα με ενα κατεβατο ερωτησεις που ειχα σημειωσει για να μην ξεχασω. διατροφη, καφε, οδηγηση, ασκηση, τι πρεπει να προσεχω, κλπ κλπ!! φιλια και καλη Πρωτοχρονια στο ομορφο Λονδινο (μενει και ο αδερφος μου εκει)!

Οι άντρες της ζωής μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...