Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τοπική αναισθησία

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά !

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και γράφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου.

Είμαι έγκυος 8 εβδομάδων, όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα επισκέφτηκα τον οδοντίατρο για σφράγισμα και φυσικά έκανα τοπική αναισθητική ένεση, ο γυναικολόγος μου μού το επέτρεψε.

Μέχρι τώρα έχω ακούσει και διαβάσει διάφορες απόψεις σχετικά με το πόσο μπορεί να έχω βλάψει το έμβρυο και είμαι πολύ χάλια, μετάνιωσα που πήγα στον οδοντίατρο και μπορεί να έχω κάνει κακό στο μωρό, δεν αντέχω στην σκέψη και δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Εσείς έχει τύχει να κάνετε αναισθητική ένεση στο 1ο τρίμηνο, στις 6 βδομάδες συγκεκριμένα, είχατε πρόβλημα με το έμβρυο.. Πείτε μου σας παρακαλώ :-(:sad::-(

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και σε εσενα...μην ανησυχεις και εγω ειχα κανει γιατι ειχα ενα αποστημα οταν ημουνα 12 εβδ...φυσικα μου το ειχε επιτρεψει ο γυναικολογος μου..κανενα προβλημα..γεννησα ενα υγιεστατο αγορακι.

• 4 εβδομάδες μετά...

Ίσως σου απανταω λίγο καθυστερημένα αλλά κι εγω είχα κάνει ένα σφράγισμα με αναισθησια και όλα καλά μην ανησυχεις, δε φτανει μέχρι το μωρό το αναισθητικό για αυτο λέγεται και "τοπική" αναισθησία. Καλά έκανες και πήγες τα δοντια πρέπει να τα προσέχουμε διπλά στην εγκυμοσύνη, είναι πολύ ευαισθητα. Πιο πολύ μπορεί να βλαψεις το μωράκι σου εαν πάθεις κανενα απόστημα και πεθανεις στον πόνο πχ...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δυστυχώς λίγο πριν βγει η χρονιά έκανα και εξαγωγή φρονιμίτη, ελπίζω να μην έπαθε τίποτα το μωράκι μου, σίγουρα δεν έπαθε κάτι δηλαδή :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...