Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δικηγορος

sophia8310

Recommended Posts

Γεια σας υπάρχει κάποια μανούλα δικηγόρος,έχω πρόβλημα με την ενοιμιαστρια που μένει κάτω από τη Μάμας μου και έχει έρθει δυο φορές να μας κάνει παρατηρηση γιατί την ενοχλεί η μικρή μου που περπατάει συνέχεια και κάνει λέει φασαρια καινατη μαζεψουμε και πολλά αλλά ειρωνικά και ταπεινωτικα σχόλια και ήθελα να ρωτήσω αν από νομικής άποψης γίνεται καττι σε τέτοιες περιπτώσεις!!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι να μην χρειαζομουνα δικηγόρος αλλά η εν λόγο κύρια είπε το παιδί μου άρρωστο και τρελό και να το πάμε στο γιατρό και αυτό γιατί μια φορά την εβδομάδα που Πάω και κάθομαι στη Μάμας μου την ενοχλουμε και μετα τις 10 το βράδυ να το μαζευουμε το παιδάκι ασε που την πρώτη φορά μας έκανε παρατήρηση γιατί από τις 6 μέχρι της 10 το παιδάκι περπαταγε και ετρεχε

Μακάρι να μην χρειαζομουνα δικηγόρος αλλά η εν λόγο κύρια είπε το παιδί μου άρρωστο και τρελό και να το πάμε στο γιατρό και αυτό γιατί μια φορά την εβδομάδα που Πάω και κάθομαι στη Μάμας μου την ενοχλουμε και μετα τις 10 το βράδυ να το μαζευουμε το παιδάκι ασε που την πρώτη φορά μας έκανε παρατήρηση γιατί από τις 6 μέχρι της 10 το παιδάκι περπαταγε και ετρεχε

δικηγορος δεν ειμαι αλλα εκτος του οτι η κυρια εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα (ακου αρρωστο και τρελο μην πω καμια χοντραδα τωρα ενω υπαρχουνε παιδια με οντως σοβαρα προβληματα υγειας τελος παντων)αλλα ας το προσπερασουμε αυτο...πιστευω οτι οταν ενα παιδακι παιζει και ειναι απογευμα δεν μπορει κανεις να σου πει τιποτα και ουτε σαφως να σου κανει κατι....το ολο θεμα λοιπον ειναι μονο ψυχοφθορο οτι δηλαδη θα εχεις προστριβες με την εν λογο κυρια.....εγω στην θεση σου θα ελεγα στην συγκεκριμενη κυρια οτι ενταξει παιδακι ειναι θελει να τρεξει και να παιξει αλλα επειδη ερχομαστε και μονο μια φορα την εβδομαδα θα κοιταξω να μην το κανει μεχρι και τις 9 το βραδυ μηπως και εσεις θελετε να ξεκουραστειτε...οποτε ουτε κανεις αυτο που θελει εκεινη δηλαδη να μην μιλαει και να μην λαλαει κανεις αλλα ταυτοχρονα θα της μιλησεις ευγενικα λεγοντας της αυτο που σου ειπα πιο πανω δειχνοντας οτι τη σεβεσαι.....μιλαμε μεχρι τις 9 το βραδυ ετσι γιατι αμα ηταν 11 και 12 θα σου ελεγα οτι εχει δικιο!δυσκολα θεματα αυτα παντως αλλα μην κωλωσεις....με ευγενεια και σοβαριτητα ταυτοχρονα...καλη επιτυχια

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...