Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεταλικη,πικρη γευση

Recommended Posts

κοριτσια πως ακριβως νιωθετε αυτη την γευση οσες την ειχατε και ησασταν εγκυες?εγω εδω και 9 μερες το νιωθω σαν την γευση που αφηνουν οι αντιβιωσεις, ωρες ωρες και σαν καψιμο οπως καιει η οδοντοκρεμα.δεν ξερω πως ακριβως να το εξηγησω.με το που ξυπνησω δεν νιωθω τιποτα σιγα σιγα αρχιζει κ μεχρι το βραδυ πλεον εχουν αλλοιωθει πολυ οι γευσεις μου.την γλωσσα μου την νιωθω σαν να εχω πιει κατι καυτο.και μια γενικη ξηροτητα που σκανε ακομα και τα χειλια μου.περασα προληπτικα απο οδοντιαντρο γιατι σκεφτηκα μηπως καποιο δοντι το κανει αυτο αλλα ολα φαινονται ενταξει.αμα φαω η πλυνω τα δοντια μου η αν πιω χαμομηλι ηρεμω για λιγο.λετε να ειναι συμπτωμα?ειμαι στην 24η μερα με κυκλο 26-29.επισης να προσθεσω οτι με υπερυχογραφημα την 10η μερα εδειξε οτι ειχα κανει ηδη ωορρηξια.

Διαφημίσεις

ειχα κ εγω μια περιεργη γευση και στις 2 εγκυμοσυνες μου ,οχι εντελως οπως το περιγραφεις αλλα συνοδευοταν και με την κλασικη αηδια για τα παντα και τη σιελοροια.ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις.

κοριτσια η μεταλικη γευση με ειχε ανησυχησει και επισκευθηκα τον οδοντιαντρο ο οποιος δεν εντοπισε κατι,απλα χρειαστηκε να μου κανει καθαρισμο.μετα απο 2 μερες εφυγε η γευση και τωρα 5 μερες μετα εχουν πριστει τα ουλα στα 4 κατω μπροστα δοντια.εκει που καθαρισε περισσοτερο.και ψαχνοντας στο ιντερνετ για ουλιτιδα βλεπω μπροστα μου συμπτωματα εγκυμοσυνης.επισης σημερα με το που ξυπνησα και μεχρι τωρα εχω πολυ εντονα τραβηγματα κατω χαμηλα ιδιαιτερα οταν σηκωνομαι η καθομαι και οταν βηχω.ειμαι στην 27η μερα με κυκλο 26-29.το κουλο ειναι με το υπερυχογραφημα που αναφερω πιο κατω.αλλα ειχε πει ο γυναικολογος κ την περιπτωση να μην κανω καθολου ωορρηξια.επισης χωρις να μετραω γενικοτερα την θερμοκρασια μου μονο οταν κοντευα για περιοδο κανα 2 φορες με 36.3 αδιαθετουσα και τωρα εδω και 10 μερες περιπου ειναι σταθερα 36.4.(και σκεφτομαι οτι μαλλον θα επρεπε να ηταν λιγο πιο ανεβασμενη και οχι κοντα στην θερμοκρασια που αδιαθετω και οτι μαλλον δεν θα εκανα καθολου ωορρηξια)αχ κοριτσιαα...λετε να ειναι συμπτωματα αυτα?εχω καταμπερδευτει και αγχωθει.παει τοσος καιρος που προσπαθω!!

κοριτσια η μεταλικη γευση με ειχε ανησυχησει και επισκευθηκα τον οδοντιαντρο ο οποιος δεν εντοπισε κατι,απλα χρειαστηκε να μου κανει καθαρισμο.μετα απο 2 μερες εφυγε η γευση και τωρα 5 μερες μετα εχουν πριστει τα ουλα στα 4 κατω μπροστα δοντια.εκει που καθαρισε περισσοτερο.και ψαχνοντας στο ιντερνετ για ουλιτιδα βλεπω μπροστα μου συμπτωματα εγκυμοσυνης.επισης σημερα με το που ξυπνησα και μεχρι τωρα εχω πολυ εντονα τραβηγματα κατω χαμηλα ιδιαιτερα οταν σηκωνομαι η καθομαι και οταν βηχω.ειμαι στην 27η μερα με κυκλο 26-29.το κουλο ειναι με το υπερυχογραφημα που αναφερω πιο κατω.αλλα ειχε πει ο γυναικολογος κ την περιπτωση να μην κανω καθολου ωορρηξια.επισης χωρις να μετραω γενικοτερα την θερμοκρασια μου μονο οταν κοντευα για περιοδο κανα 2 φορες με 36.3 αδιαθετουσα και τωρα εδω και 10 μερες περιπου ειναι σταθερα 36.4.(και σκεφτομαι οτι μαλλον θα επρεπε να ηταν λιγο πιο ανεβασμενη και οχι κοντα στην θερμοκρασια που αδιαθετω και οτι μαλλον δεν θα εκανα καθολου ωορρηξια)αχ κοριτσιαα...λετε να ειναι συμπτωματα αυτα?εχω καταμπερδευτει και αγχωθει.παει τοσος καιρος που προσπαθω!!

η ουλιτιδα ειναι συμπτωμα ναι αλλα δε ξερω εαν εμφανιζεται τοσο νωρις. δλδ εμενα ματωνουν τα ουλα μου αλλα εχω μπει στον 4ο κ ξεκινησαν να ματωνουν στον 2ο.

για τη θερμοκρασια, θα σου λεγα να μη δινεις πολυ σημασια.

αφου εισαι στην 27η γιατι δε κανεις ενα τεστ ή μια χωριακη; θα δειξει σιγουρα! αντε τρεχα!:-P

Διαφημίσεις

η ουλιτιδα ειναι συμπτωμα ναι αλλα δε ξερω εαν εμφανιζεται τοσο νωρις. δλδ εμενα ματωνουν τα ουλα μου αλλα εχω μπει στον 4ο κ ξεκινησαν να ματωνουν στον 2ο.

για τη θερμοκρασια, θα σου λεγα να μη δινεις πολυ σημασια.

αφου εισαι στην 27η γιατι δε κανεις ενα τεστ ή μια χωριακη; θα δειξει σιγουρα! αντε τρεχα!:-P

καπου διαβασα οτι ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα καποιες φορες.αχ δεν ξερω ολα ειναι διαφορετικα αυτον τον μηνα.και δεν ψαχνω απελπιζμενα για συμπτωματα,τα βρισκω μπροστα μου απ ολα αυτα που παθαινω.οσο για τα τεστ κανω αποτοξινωση!!!!!!χαχαχα!εφαγα πολλα αρνητικα.υπηρξα και εγω απο τις βιαστηκες και ανυπομονες.σημερα ωστοσο ειναι η πιο κρισιμη ημερα.απο αυριο ελπιζω και την δευτερα αν δεν εμφανιστει σιγουρα τεστ.

καπου διαβασα οτι ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα καποιες φορες.αχ δεν ξερω ολα ειναι διαφορετικα αυτον τον μηνα.και δεν ψαχνω απελπιζμενα για συμπτωματα,τα βρισκω μπροστα μου απ ολα αυτα που παθαινω.οσο για τα τεστ κανω αποτοξινωση!!!!!!χαχαχα!εφαγα πολλα αρνητικα.υπηρξα και εγω απο τις βιαστηκες και ανυπομονες.σημερα ωστοσο ειναι η πιο κρισιμη ημερα.απο αυριο ελπιζω και την δευτερα αν δεν εμφανιστει σιγουρα τεστ.

καλα κανεις κ εχεις ενα μετρο στα τεστ.τα συμπτωματα ειναι τοσο μα τοσο αναμενομενα! δεν μπορεις να διακρινεις εαν ειναι περιοδου ή εγκυμοσυνης, μιλω εκ πειρας!

οποτε περιμενε λιγο κ βλεπουμε!!

Διαφημίσεις

koritsia tha trelathoooo...eimai stin 31i mera me kyklo 26 to poly 28 imeron...pote den eixa kathysterisi....to test omos xtes vgike arnitiko :( ap tim mia apogoiteytika ap tin alli leo na pao gia xoriaki ayrio...lete exo elpides??

Η χωριακη θα σου δειξει 100%. καλη τυχη!

ολα τα κουλα σε μενα ομως...5η μερα περιοδου και το στηθος μου συνεχιζει να ποναει,ενω σε 1-2 μερες περνουσε.τι ειναι τωρα αυτο παλι????

ολα τα κουλα σε μενα ομως...5η μερα περιοδου και το στηθος μου συνεχιζει να ποναει,ενω σε 1-2 μερες περνουσε.τι ειναι τωρα αυτο παλι????

για πειτε ρε κοριτσια!εχει συμβει σε καμια?να ανησυχησω?

πιθανα ορμονικο. αν σε ανησυχει κανε εναν υπερηχο μαστου

• 9 months later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...